Atommanó Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Az e meg nagy E, mint Euro B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 amit utaltam megkaptad? Persze, köszi. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 eeeeeeeeeeeeeeeeeeee ? Ennyi ? ;) Megoldható :blush: Szóval akkor, ha jól értem, 920 Euro..... nem rossz :D Szerzek még pár ilyen jóárasított erősítőt :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Szóval akkor, ha jól értem, 920 Euro..... nem rossz :) Szerzek még pár ilyen jóárasított erősítőt :P B) Várjáááááá...Te ebből csak szabincseppeket kapsz... ;) :blush: Kapsz belőle 100 EUR-t, és akkor többet ne halljam a hangod... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Várjáááááá...Te ebből csak szabincseppeket kapsz... B) ;) Kapsz belőle 100 EUR-t, és akkor többet ne halljam a hangod... :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Következőt szeretném kérdezni: Lehetőségem lesz egy mélyláda huzamosabb használatára, de a benne lévő hangszóró a specifikáció szerint 2Ohm ellenállású. Az erősítőm "papiron" elvileg 2Ohm stabil, de még nem próbáltam, szóval a kérdésem annyi lenne, hogy használható ez így, okoz(hat) -e vmi problémát hoszabb távon, vagy nagy hangerőn....??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Következőt szeretném kérdezni: Lehetőségem lesz egy mélyláda huzamosabb használatára, de a benne lévő hangszóró a specifikáció szerint 2Ohm ellenállású. Az erősítőm "papiron" elvileg 2Ohm stabil, de még nem próbáltam, szóval a kérdésem annyi lenne, hogy használható ez így, okoz(hat) -e vmi problémát hoszabb távon, vagy nagy hangerőn....??? több áramot vesz fel és jobban melegszik ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Következőt szeretném kérdezni: Lehetőségem lesz egy mélyláda huzamosabb használatára, de a benne lévő hangszóró a specifikáció szerint 2Ohm ellenállású. Az erősítőm "papiron" elvileg 2Ohm stabil, de még nem próbáltam, szóval a kérdésem annyi lenne, hogy használható ez így, okoz(hat) -e vmi problémát hoszabb távon, vagy nagy hangerőn....??? A Mac hídban csak 4 ohm stabil. 2 ohmon majd letilt, mint a flippergép. Ezek a mai erősítők nem bírják a terhelést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 A Mac hídban csak 4 ohm stabil. 2 ohmon majd letilt, mint a flippergép. Ezek a mai erősítők nem bírják a terhelést. LOL ez jó.. mint a flippergép... ez tetszett.. :D A Magnat vajon jobb mint a SAL amit Lantinak hoztál, vagy a másik.. (RFX 16s NEO) EZT ha 12-ért el lehetne hozni, akkor azért nem is olyan rossz nem? (persze kompromisszumos cuccnak :blush: ) Max eladom az erölködőt.. Csak mert pl láttam egy Spectron Sp-A4150 erölködöt.. szintén 12e, illetve 14e villámáron.. az türhető erölködö? Jobb kategória mint a SAL vagy MAC? Ennyit csak megér. B) Nézegettem még. SAL Csövek (pl. X-12 vagy mi, már olyan 5-7ezerért, MAC cső 7500ért is van) Sőt.. MNC-t is láttam pl. 6ért.. azok milyenek vajh? (hülye kérdések mi?) ;) Egyre jobban kezdem azt gondolni, hogy ez tényleg az a játék, pláne az óócsó kategóriában, hogy megvesz kipróbál.. ha tetszik, ok, ha nem annyira másik megvesz kipróbál.. amelyik jobb, marad.. és így tovább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 ....A Magnat vajon jobb mint a SAL amit Lantinak hoztál, vagy a másik.. (RFX 16s NEO).... "nem tom hány ajtós F astra volt.. 3ajtósnak nem tudom másabb-e a belseje." ? Szerintem a 3 ajtósnak nagyobb az ajtajaaaaaaaaa, mint az 5 ajtósnak B) ;) :blush: :D ....Max eladom az erölködőt.... Kb. ilyet adtam Istvánnak ingyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 LOL ez jó.. mint a flippergép... ez tetszett.. :lol: A Magnat vajon jobb mint a SAL amit Lantinak hoztál, vagy a másik.. (RFX 16s NEO) EZT ha 12-ért el lehetne hozni, akkor azért nem is olyan rossz nem? (persze kompromisszumos cuccnak :D ) Max eladom az erölködőt.. Csak mert pl láttam egy Spectron Sp-A4150 erölködöt.. szintén 12e, illetve 14e villámáron.. az türhető erölködö? Jobb kategória mint a SAL vagy MAC? Ennyit csak megér. B) Nézegettem még. SAL Csövek (pl. X-12 vagy mi, már olyan 5-7ezerért, MAC cső 7500ért is van) Sőt.. MNC-t is láttam pl. 6ért.. azok milyenek vajh? (hülye kérdések mi?) ;) Egyre jobban kezdem azt gondolni, hogy ez tényleg az a játék, pláne az óócsó kategóriában, hogy megvesz kipróbál.. ha tetszik, ok, ha nem annyira másik megvesz kipróbál.. amelyik jobb, marad.. és így tovább :) A Magnat jó, az RFX16S Neo viszont nekem nem jött be, akkor se, ha lapos. Azt én nem ajánlanám. Meg ne vedd azt a SAL erősítőt!!! 240W-hahaha.... kb. a fele... ilyet már próbáltam, erőltetett a hangja. Lehet, hogy kis szubra attól még megfelel. De az ára max. 5k használtan. Ha már kétcsatis, inkább ebből próbálj meg kicsit alkudni.... Carstylingon láttam hasonló MTX kis kétcsatornást, azt 7000-ért adta a srác!!! Ez olyasmi, mint a 250x amit én is árulok, csak nem a high-end széria. De szerintem 12-ért vedd meg a Spectront. Amerikai ócsó márka, de annyira nem rossz. Az a SAL 2070-es sírva szaladna anyucihoz, ha hallaná.... Tudom, Coupe majd mondja, SAL-t mindenkinek, de azért vannak fokozatok. Ami tudom, hogy nem tuti, azt nem ajánlom. Egy Mac cső itt is van nálam, elfekvőben, (thx Pista) - kipróbálhatod, szerintem meg tudunk egyezni úgy, hogy jól járj. De kicsit drágábban már jó ládát is kaphatsz nálam :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Kb. ilyet adtam Istvánnak ingyen B) Az legalább Mac volt...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Tudom, Coupe majd mondja, SAL-t mindenkinek, de azért vannak fokozatok. Ami tudom, hogy nem tuti, azt nem ajánlom. Egy kukot nem szólok,és nem is fogok :blush: ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Egy kukot nem szólok,és nem is fogok :D :P :) ;) :blush: :D Alakul már a rendszered? B) Az az Alpine fej nagyon komoly. Futásidő-korrekció mind a négy csatornára - az kéne nekem is, egy szavam se lenne több :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 ....egy szavam se lenne több B).... Eheeehhheeee ;) :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 :blush: :D :lol: Alakul már a rendszered? B) Az az Alpine fej nagyon komoly. Futásidő-korrekció mind a négy csatornára - az kéne nekem is, egy szavam se lenne több :) Semmi változás nincs.....még nem jött meg a sub,és az audison se remekel igazán :P Mindegy ha nem lesz jó akkor van rá vevő külön a házra,meg a belsejére........Bukni bukok rajta,de mindegy :D Viszont ami most nálam van sub RB hammer,nagyon jó cucc.....Szépen zenél,de nem az a kasztni bontó üvöltés...Inkább csak zenélgetés. A fejegység nagyon jó ;) csatornán belül oldalanként is be lehet állítani a vágási frekit,meg a hangerejét a hangszórónak...Rengeteget lehet vele játszani,de ugye ez a fejegység kimondottan aktív hajtásnál tud érvényesűlni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Elvileg az én fejem is tud mérőmikrofonos beállítgatást csatornánként.... Kipróbálnám, de nem tudom, milyen mikrofon kell hozzá. Zoli, nincs valami infód ezzel kapcsolatban? Próbáljam ki sima Skype-os mikrofonnal? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Elvileg az én fejem is tud mérőmikrofonos beállítgatást csatornánként.... Kipróbálnám, de nem tudom, milyen mikrofon kell hozzá. Zoli, nincs valami infód ezzel kapcsolatban? Próbáljam ki sima Skype-os mikrofonnal? B) Nekem azt mondták hogy a mikrofonos cucc semmi nem ér,de Sonique-nak van ilyen...... Mikrofon nélkül nem tudod oldalanként állítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Nekem azt mondták hogy a mikrofonos cucc semmi nem ér,de Sonique-nak van ilyen...... Mikrofon nélkül nem tudod oldalanként állítani? Úgy, mint nálad, nem. A mikrofonnal csak a parametrikus EQ állítódik csatornánként, tehát csak a frekimenet. Asszem. A szűrőkre nem hat. Annyit tudok állítani, hogy hol a hallgatási pozíció (front, front-left, front-right, full - ilyesmik) De a fene tudja, valójában mit is csinál B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 "nem tom hány ajtós F astra volt.. 3ajtósnak nem tudom másabb-e a belseje." ? Szerintem a 3 ajtósnak nagyobb az ajtajaaaaaaaaa, mint az 5 ajtósnak :D ;) Kabééé :) De egyébként pont erre gondoltam, hogy a 3ajtósban nem lóg-é beléje jobban valami pl... Kb. ilyet adtam Istvánnak ingyen :lol: Adjáá nekem is :blush: (csak vicc vót.. ingyen azé semmi se kö...) A Magnat jó, az RFX16S Neo viszont nekem nem jött be, akkor se, ha lapos. Azt én nem ajánlanám. És Magnat Vs ami a Lantinak lett véve? (magnat gyakorlatilag a duplájába kerül a SAL-nak.. jobb vajh annyival? B) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Meg ne vedd azt a SAL erősítőt!!! 240W-hahaha.... kb. a fele... ilyet már próbáltam, erőltetett a hangja. Lehet, hogy kis szubra attól még megfelel. De az ára max. 5k használtan. Nem is az erölködő miatt vettem volna.. hanem a hangfalért.. (erölködő meg menne a levesbe..izé.. eladni..akkor 5-7e a magnat láda..) Most találtam pl. Csak a hangszóró. Lehet megérné magáért a mélyládáért?! De szerintem 12-ért vedd meg a Spectront. Amerikai ócsó márka, de annyira nem rossz. Az a SAL 2070-es sírva szaladna anyucihoz, ha hallaná.... Tudom, Coupe majd mondja, SAL-t mindenkinek, de azért vannak fokozatok. Ami tudom, hogy nem tuti, azt nem ajánlom. Egy Mac cső itt is van nálam, elfekvőben, (thx Pista) - kipróbálhatod, szerintem meg tudunk egyezni úgy, hogy jól járj. De kicsit drágábban már jó ládát is kaphatsz nálam ;) Erölködő. Nekem is azt tünik eddig a "legjobbnak".. (ár/telj/me arány :blush: ) Neked milyen ládáid is vannak, és mennyiért is lenne? Vagy a csű mennyi lenne.. (jöhet privibe is akár..ahogy gondolod...) Megy a matek B) ha már lehet, akkor isminek segítek a "vásárlással".. SHARK erölködőről hallottál már? Nekem optikailag tetszik.. de rákeresve nem igazán találtam infót.. nem úgy mint a spectronról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 ... SHARK erölködőről hallottál már? Nekem optikailag tetszik.. de rákeresve nem igazán találtam infót.. nem úgy mint a spectronról ... A Sharkot hagyjuk. Az már nagyon "made in China" - 2x1000W hídban - Buhahahaha! - Bírom, hogy "zenei" teljesítményt adnak meg...... nézd meg a tápcsatlakozókat, meg a biztosítékokat.... ;) :blush: B) A Spectronról remélem ezt találtad. Eredetileg amerikai cég, a design még ott megy, a gyártás itt is kínai. Szóval 4x75W RMS..... vagy 180W hídban. Nem egy erőgép, de alaphoz megfelel. A tápcsatival itt sem vagyok elégedett, talán egy 16-ost bele lehet gyömöszölni, de lehet, hogy csak 10-es megy be frankón. Mindegy. Ha semmi más nem lesz később, akkor elég az is. Jó esetben 20-30A közt lesz az áramfelvétele, az még nem vészes. Én spec. szeretek eggyel nagyobb kábelt behúzni, mert ki tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 ... És Magnat Vs ami a Lantinak lett véve? (magnat gyakorlatilag a duplájába kerül a SAL-nak.. jobb vajh annyival? B) ) Szerintem hangszóró minőségben nem lesz sok különbség. Talán a Magnat magashangszórója jobb, a SAL szetteknek mindig ez a gyenge pontja, bár a WRC még ebből is a jobbik széria. Viszont a Magnat keresztváltója elég egyszerűcske, gyakorlatilag csak a magasra van benne egy kis szűrő. Mondjuk ennek van egy előnye is - nem nagyon kell keresgélni neki a helyet ;) A WRC váltója viszonylag korrekt. Mérni nem mértem, de állítólag 12dB-es meredekségű, tehát azért legalább végiggondolták, mit csinálnak. Ami jó, hogy a Magnat - a fickó állítása szerint - bemegy tutira, nincs barkács, viszont a beépítési mélysége állítólag 57mm, míg a WRC adata 56mm. Akkor ezek szerint nem is biztos, hogy kell az a 8-10mm-es emelőgyűrű pluszban, hogy rendesen elférjen. HAJRÁ LANTI!!!! Eladó láda, mélynyomó, ez+az ott van az Muzsika (Autóhifi) eladó rovatban. Az árak irányárak, nyilván igazodunk a piachoz , klubtagoknak kedvezmény, blablabla.... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nos ma arra a megállapításra jutottam, miközben a barátnőm kiszállt az autóból és így a mélyközép szinte szemben volt velem, sokkal szebben szólt a zene, meg a mély is sokkal nagyobbat ütött. Bár már rég rájöttem erre, hogy kiemelő keret kellene, de ma meg is bizonyosodtam róla B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nos ma arra a megállapításra jutottam, miközben a barátnőm kiszállt az autóból és így a mélyközép szinte szemben volt velem, sokkal szebben szólt a zene, meg a mély is sokkal nagyobbat ütött. Bár már rég rájöttem erre, hogy kiemelő keret kellene, de ma meg is bizonyosodtam róla ;) Igen, egy jó ajtópanel sokat dob a hangon, csak akkor nem olyan diszkrét a beépítés - meg k... sok meló B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts