Sonique Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 persze hogy nem csak 1ohmr lehet kötni de .. lehet még 4 re oszt annyi ha egy csatirol hajtod ha 2 külön akkor meg vagy 2ohm vagy 8ohm tom már mit akarsz 2 ohmon hasznalni de akkor 4 ládád lessz B) hihi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 persze hogy nem csak 1ohmr lehet kötni de .. lehet még 4 re oszt annyi ha egy csatirol hajtod ha 2 külön akkor meg vagy 2ohm vagy 8ohm tom már mit akarsz 2 ohmon hasznalni de akkor 4 ládád lessz B) hihi Biztos hogy nem lesz rossz 4ohmon se.......de kettön biztos nem lesz kevés....Így is szinte negyedig vissza van tekerve a massive-on az érzékenység,mert nagyon sok volt a mély.....Meg a fejegségen is le van tekerve......1ohm hangnyomásra lett kitalálva,nem zenélésre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Én ahhoz egy 20ast vennék minimum...így benne van a fejlesztés lehetősége is......Nekem is 35ös kellett volna,így húzhatok be majd azt is.....ezért mondom hogy nem szabad alúl méretezni :lol: de lehet jobban jársz ha nem szettet veszel,hanem mindent külön külön....... ÁÁÁÁÁÁÁ!!! AZ IGAZSÁG PILLANATA!!!!!! Mit is mondott az öreg Hic bácsi, milyen kábelt húzz be, anno?! :) B) ;) :blush: Távirányító rendben, karcmentes, rendben leszállítva. 30-án utaltam, 2-án feladta, ma megjött. Ennél gyorsabban nem megy. Összegzés: + Audio System erősítők mind 1 ohm stabilak, de ez hídban 2 ohmot jelent. Lehet, hogy megy 1 ohmon is, csak nem lesz örökéletű.... :P Egyébként nagyon jó erősítők szvsz. Én már nem fogok variálni sokat. DLS Reference gyönyörűen viszi a szettemet, esetleg szubra beújítom Zolitól a Helixet, de végülis az MTX is f...a a Kicker ládával.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 ÁÁÁÁÁÁÁ!!! AZ IGAZSÁG PILLANATA!!!!!! Mit is mondott az öreg Hic bácsi, milyen kábelt húzz be, anno?! :) B) ;) :blush: Távirányító rendben, karcmentes, rendben leszállítva. 30-án utaltam, 2-án feladta, ma megjött. Ennél gyorsabban nem megy. Összegzés: + Audio System erősítők mind 1 ohm stabilak, de ez hídban 2 ohmot jelent. Lehet, hogy megy 1 ohmon is, csak nem lesz örökéletű.... :P Egyébként nagyon jó erősítők szvsz. Én már nem fogok variálni sokat. DLS Reference gyönyörűen viszi a szettemet, esetleg szubra beújítom Zolitól a Helixet, de végülis az MTX is f...a a Kicker ládával.... :D Akkor nyomok egy + az eladónak...... Tápkábelből egy 35ös kevés lett volna,3 erősítőhőz....Így pont jó lesz a 21es ketté osztva,a 35ös meg a mélynek,vagy fordítva........Ezt még nem tudom pontosan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Jaaaaaaaa és a kondi is likvidálva lesz,helyette talán egy aksi...vagy előre egy komolyabb....... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Jaaaaaaaa és a kondi is likvidálva lesz,helyette talán egy aksi...vagy előre egy komolyabb....... B) ugy nezem be kattantál ..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 ugy nezem be kattantál ..... :D Nem..csak kezdem érteni,mi jó és mi nem...A kondi az nem jó......legalábbis ez a kategória nem ;) Vagyis jó,de addig,míg nincs egy jó aksid,meg esetleg kiméli is azt...de majd ezt is letesztelem :blush: Ha lehet hallani a különbséget,kondival és nélküle,akkor az a megoldás marad,aminél szebb a hangja B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nem..csak kezdem érteni,mi jó és mi nem...A kondi az nem jó......legalábbis ez a kategória nem ;) Vagyis jó,de addig,míg nincs egy jó aksid,meg esetleg kiméli is azt...de majd ezt is letesztelem :blush: Ha lehet hallani a különbséget,kondival és nélküle,akkor az a megoldás marad,aminél szebb a hangja B) a kondi biztos hogy kell sztem mert nem gyorsabb egy aksi nála nekem viszonylag jo akksim van exide str drágábbat biztos nem veszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 a kondi biztos hogy kell sztem mert nem gyorsabb egy aksi nála nekem viszonylag jo akksim van exide str drágábbat biztos nem veszek Akkor nézd meg egy komolyabb basszusnál,mennyire megy le a töltés mutató...Láthatod hogy a következő mélyre már közel sem akkora fesz.jut..és mivel folyamatosan jönnek a basszusok,így nem igazán tud vissza tölteni.....Egy aksi ennél lényegesen gyorsabb tud lenni......Vagy lehet venni olcsón használt aksikat,amiket kifejezetten a csomagtartóban használnak...ezzel ki lehet váltani a kondi szerepét,és még annyiba se kerül,ha szerencséd van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Akkor nézd meg egy komolyabb basszusnál,mennyire megy le a töltés mutató...Láthatod hogy a következő mélyre már közel sem akkora fesz.jut..és mivel folyamatosan jönnek a basszusok,így nem igazán tud vissza tölteni.....Egy aksi ennél lényegesen gyorsabb tud lenni......Vagy lehet venni olcsón használt aksikat,amiket kifejezetten a csomagtartóban használnak...ezzel ki lehet váltani a kondi szerepét,és még annyiba se kerül,ha szerencséd van B) na latod ebböl pl én soha nem vennék és nem is veszek hasznaltat ... nem a kondit kell ki dobni hanem egy gyorsabbra cserélni vagy egy nagyobbra .... 5farad már biztos elég ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 na latod ebböl pl én soha nem vennék és nem is veszek hasznaltat ... nem a kondit kell ki dobni hanem egy gyorsabbra cserélni vagy egy nagyobbra .... 5farad már biztos elég ... Ami a kocsim elejébe megy,abból Én se.....de a csomiba mindegy milyen,ha ismerőstől van....Mert ott nem a reggeli indulás a tét....... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ami a kocsim elejébe megy,abból Én se.....de a csomiba mindegy milyen,ha ismerőstől van....Mert ott nem a reggeli indulás a tét....... B) pl Ez egy kicsit komolyabb kategória Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ami a kocsim elejébe megy,abból Én se.....de a csomiba mindegy milyen,ha ismerőstől van....Mert ott nem a reggeli indulás a tét....... B) hat a lényeg nem az ismerösön van ez 100% mert azt soha nem tudod ellenörizni mennyire sz@r az aksi és ha 2 nap mulva cella zarlatos lessz ... szal még imeröstöl sem ... lehet az karcmentesen is hasznalhatatlan Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 hat a lényeg nem az ismerösön van ez 100% mert azt soha nem tudod ellenörizni mennyire sz@r az aksi és ha 2 nap mulva cella zarlatos lessz ... szal még imeröstöl sem ... lehet az karcmentesen is hasznalhatatlan Én még bízok az ismerősőkben B) :blush: És nem a kocsi használata múlik rajta :D ez se rossz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 pl Ez egy kicsit komolyabb kategória A mélyláda az király! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Marathon akksik Exide hoz tartoznak ... ök csinaljak ... szal az biztos jo .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 A megoldás egyszerű,nem kell rádiót hallgatni......Nekem mióta bent vana a zene a kocsiba,nem is hallgattam rádiót.Sőt annyi CD-t zedtem össze hogy a felét meg se tudtam hallgatni B) :lol: :D hááá jóóó.. de mivel garis, ha valami xar van vele, megpróbálnám megjavítattni, kicseréltetni ..vagy valami.. Ha egyszer el akarom adni, és a vevő is rádiózik, akkor - pont :blush: Hic: Csatik.. háát nem tom.. a régi rádióval nem volt gond.. de majd megsassolom azt az átalakítót.. bár úgy emlékszem, elsőre azt hittem lecsúszott a gyári csati.. Bc-t kikaptam, megtapiztam.. hát nem.. és ha jól emlékszem le is húztam.. és biza bezajosodott a rádió.. nah mindegy.. meglátjuk mi lesz.. Erősítő: jaja.. találtam én is.. van most egy 400pénzé.. valami Ford gyári. jóó nagynak tűnik ;) Ez már jopofább, de jóval drágább is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 ... Erősítő: jaja.. találtam én is.. van most egy 400pénzé.. valami Ford gyári. jóó nagynak tűnik B) Ez már jopofább, de jóval drágább is.. A VW-s tiszta sor, de a Fordnál az antennacsatlakozó BNC típusúnak tűnik, szóval ott a csatlakozás nem biztos, hogy egyszerű lesz.... illetve, ha kell krimpelni lehet a kábelre BNC csatit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 .... Pont a lényegre nem figyelsz : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=455627 B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Pont a lényegre nem figyelsz : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=455627 :blush: :D Igaz, de most felnyitottad a szemem :lol: ;) Na megállj csak..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Segítsen légyszi valaki aki járatos ebben: OFF -hogy tudok vásárolni a vaterán, csak ha regisztrált vagyok? Ha eladok valamit ill. vásárolok akkor kell valamennyi % -ot fizetnem a vaterának? A hírdetések ingyenesek? Tudom, hogy van szabályzata, de nincs időm ennek a végigolvasására, ezért csak nagyvonalakban a lényeg érdekelne! ON Sok jó cuccot látni ott.... B) Köszönettel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Segítsen légyszi valaki aki járatos ebben: OFF -hogy tudok vásárolni a vaterán, csak ha regisztrált vagyok? Ha eladok valamit ill. vásárolok akkor kell valamennyi % -ot fizetnem a vaterának? A hírdetések ingyenesek? Tudom, hogy van szabályzata, de nincs időm ennek a végigolvasására, ezért csak nagyvonalakban a lényeg érdekelne! ON Sok jó cuccot látni ott.... B) Köszönettel! Ha csak venni akarsz valamit, akkor SMS-ben kell megerősíteni a regisztrációt, így lesz ellenőrzött a felhasználó. Ha eladni is szeretnél, akkor utalni kell ha jól emlékszem 100 Forintot a bankszámládról, amit a regisztrációnál megadtál, szintén ellenőrzés céljából. Tavaj így működött, de érdemes átnézni a segítség menüpontot. Ha már beregisztráltál (de még nem ellenőrzött a felhasználó), akkor írja is a személyes beállításoknál a lehetőségeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Ha csak venni akarsz valamit, akkor SMS-ben kell megerősíteni a regisztrációt, így lesz ellenőrzött a felhasználó. Ha eladni is szeretnél, akkor utalni kell ha jól emlékszem 100 Forintot a bankszámládról, amit a regisztrációnál megadtál, szintén ellenőrzés céljából. Tavaj így működött, de érdemes átnézni a segítség menüpontot. Ha már beregisztráltál (de még nem ellenőrzött a felhasználó), akkor írja is a személyes beállításoknál a lehetőségeket. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 na vettem ma 5,5meter 2awg tápkábelt .. ez már elég lessz szerintem meg egy biztihazat 150A anl biztivel meg szimetrikus RCA kábelt ... audison és Impact a márka .. Dietz kábelt tényleg nem szabad venni mert ami van az szép meg jo de csak a fele réz :lol: :D :blush: :) érdekes a régi dietz kábelem olyan sulyos hogy az valami brutalis de az csak 10es ... de ugyis bent marad a 10es az audisonnak kondi nélkül...... a 2AWG-s kábel meg marad csak a mélynek ... márcsak valamikor be kéne huzni a kocsiba de qrva hideg van elmegyek HIC hez a garázsba és viszek maggamal fütést :P szal szerintem holnap 17utan jo lessz ...és megkapod a távirányt ... persze ha neked is Ok .. :D Szerk: a tápkábel, szépen le forrasztva..... nem én csinaltam nincs elég jo pákám hozzá .. ;) kácsa megcsinalta ingyen . B) . meg az érvéghüvelyek is rá kripelte,és utána le forrasztotta ... ANL biztiház és a röhelyesen kinéző 10es kábel mellette :P :P ez pedig az RCA ... amit egyböl meg is néztem hogy is van beforrasztva ... 2 jelkábel van benne .. a külsö árnyékol pedig csak az egyik végénél van bekötve /a fejegység oldalán/ igy vezeti el a felesleges zajt ... szerk2: és most vettem még egy ilyet battery terminalt is platina bevonatu semmi csicsa ez legalabb hasznalhatonak néz ki nem ugy mint az itthon kapphatoak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Köszönöm! OFF Pénzügyi rész meg, ha veszel semmi..(vatera felé) Ha eladsz, asszem 10e-ig 3%.. felette meg asszem vmi fix, + a 10feleti rész x százaléka... ON Hic: Erősítő.. jaja.. tényleg.. Fordé elég "izgi".. nem tom kell-e amúgy.. majd még meggondolom... Már nem kalózkodok.. ha tenném, kellene a jó vétel.. igy nem olyan fontos B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts