1.6 16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Hali. Solid Audio erösitök nem is olyan drágák. http://efsz.freeweb.hu/massive.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Tényleg Hic!!!!!!Mi van a vaterás távírányítóval?megjött rendben?mert értékelést kellene írnom róla B) A másik kérdésem a SAL kondi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Tényleg Hic!!!!!!Mi van a vaterás távírányítóval?megjött rendben?mert értékelést kellene írnom róla B) A másik kérdésem a SAL kondi? :blush: Hádemostírta,hogymegjött ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Hali. Solid Audio erösitök nem is olyan drágák. http://efsz.freeweb.hu/massive.htm Inkább spórolj pénz,mint utólag keresel erősítőket ;) Hidd el jobban jársz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Hádemostírta,hogymegjött B) De lehetet útközben probléma,ami miatt negatív értékelést kellene írnom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Inkább spórolj pénz,mint utólag keresel erősítőket ;) Hidd el jobban jársz B) Ennyire rossz cucok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 De lehetet útközben probléma,ami miatt negatív értékelést kellene írnom B) Pl nem volt szépen becsomagolva GYöNYÖRŰ MASNIVAL ? ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ennyire rossz cucok? Nem tudom milyenek,de felesleges új cuccokat venni......olcsóbban vagy ezért a pénzért lehet komolyabb erősítőket venni......Pl Én is 25ért vettem egy elég komoly audisont....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Pl nem volt szépen becsomagolva GYöNYÖRŰ MASNIVAL ? B) ;) Későn adta fel,nem volt segítő kész...nem vette fel a telefont,elcímezte stb :D :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Erösitö bekötéshez a 23088 kábelkészlet elég lehet, vagy a 23089 kell? Vagy 23092? http://www.kacsa-audio.hu/index.php?pid=cs...&csoport=83 Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nem tudom milyenek,de felesleges új cuccokat venni......olcsóbban vagy ezért a pénzért lehet komolyabb erősítőket venni......Pl Én is 25ért vettem egy elég komoly audisont....... Csak nézegettem az oldalt és megakadt rajta a szemem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Erösitö bekötéshez a 23088 kábelkészlet elég lehet, vagy a 23089 kell? Ezt honnan vetted?Kérdés hogy mihez,mekkora teljesítmény hány erősítő,milyen hangszóró B) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ezt honnan vetted?Kérdés hogy mihez,mekkora teljesítmény hány erősítő,milyen hangszóró B) ? Pl egy 4x100 erösitöhöz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Pl egy 4x100 erösitöhöz... Én ahhoz egy 20ast vennék minimum...így benne van a fejlesztés lehetősége is......Nekem is 35ös kellett volna,így húzhatok be majd azt is.....ezért mondom hogy nem szabad alúl méretezni B) de lehet jobban jársz ha nem szettet veszel,hanem mindent külön külön....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 A szett a láda és az erösitö teljesitménye határoza meg a tápkábel keresztmetszetét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Én ahhoz egy 20ast vennék minimum...így benne van a fejlesztés lehetősége is......Nekem is 35ös kellett volna,így húzhatok be majd azt is.....ezért mondom hogy nem szabad alúl méretezni B) de lehet jobban jársz ha nem szettet veszel,hanem mindent külön külön....... Pláne hogy a 20-hoz agu bizti ház van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nem tudom milyenek,de felesleges új cuccokat venni......olcsóbban vagy ezért a pénzért lehet komolyabb erősítőket venni......Pl Én is 25ért vettem egy elég komoly audisont....... Te ki vagy ? ;) Lenyúltad István hozzáférését ? B) :blush: :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 A szett a láda és az erösitö teljesitménye határoza meg a tápkábel keresztmetszetét? Inkább az erősítő teljesítménye határozza meg...de azt is megtanultam hogy ha hangerő kell akkor lényegesen nagyobb teljesítményű erősítők kellenek,mint amekkorák a hangszóró teljesítményei...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Te ki vagy ? ;) Lenyúltad István hozzáférését ? B) :D :lol: :) :P Megtértem :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Pláne hogy a 20-hoz agu bizti ház van B) Az agu és anl közt mi a különbség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 A fejegység amit vettem szinte karcmentes,az erősítő remélem jó lesz.....és lehet lecserélem a P500at is egy használtra B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Az agu és anl közt mi a különbség? Az AGU-ban üvegcső biztosíték van...az ANL-be pedig csavarral rögzített fekvő biztosíték van......Az AGU-nál több a hiba lehetőség,rossz érintkezés miatt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Az AGU-ban üvegcső biztosíték van...az ANL-be pedig csavarral rögzített fekvő biztosíték van......Az AGU-nál több a hiba lehetőség,rossz érintkezés miatt...... ANL AGU Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Az AGU-ban üvegcső biztosíték van...az ANL-be pedig csavarral rögzített fekvő biztosíték van......Az AGU-nál több a hiba lehetőség,rossz érintkezés miatt...... Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Köszi Érdemes nézegetni,vaterát,meg CS-t...szoktak lenni jó cuccok használtan,meg újonnan is.....Tápkábel is szokott lenni :blush: B) Viszont első szettet nem biztos hogy vennék használtan..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts