mélykék76 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 nem szeretnék ennyit adni érte sajnos az sincs... Most éppen mit variálsz amúgy ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Nem licitáltam,csak írtam neki egy sms-t......De van fent vaterán egy másik ennyiért.......akkora gond nem lehet :rolleyes: és akkor este méssz is érte ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Most éppen mit variálsz amúgy ? :rolleyes: semmit, van egy ilyen sony fejem ami kölcsön volt adva csak az okos ember úgy vette ki a kocsiból a fejet eladás elött h benthagyta a kocsiban a csatit... közben találtam univerzálisat ezer ft körül is...gondolom van a media markt és tsaiban is...azt hittem valami speckóbb cucc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 és akkor este méssz is érte ?? Ma biztos hogy nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 semmit, van egy ilyen sony fejem ami kölcsön volt adva csak az okos ember úgy vette ki a kocsiból a fejet eladás elött h benthagyta a kocsiban a csatit... közben találtam univerzálisat ezer ft körül is...gondolom van a media markt és tsaiban is...azt hittem valami speckóbb cucc :rolleyes: Tehát kölcsönadtál 1 fejegységet. Ő nem fifyelt a kiszerelére és utánna te keresel csatit, ami nincs meg ? Miért nem ő ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Tehát kölcsönadtál 1 fejegységet. Ő nem fifyelt a kiszerelére és utánna te keresel csatit, ami nincs meg ? Miért nem ő ? helyes gondolatmenet azért én mert könnyű volt ide beírni és mint említettem azt hittem h speckó cucc :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Na ma betettem a tükörburkolatokat a helyükre. Szebben szólnak mint a gyáriak. :rolleyes: Így néz ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
roland7 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Sziasztok! Tud valaki felvilágosítást adni erről a tipusú erősítőről? DLS CA-12 Gugliban már utánanéztem, olvasgattam róla, letöltöttem pdf file-t, stb... Elsősorban gyakorlati tapasztalat érdekelne, hallotta már valaki szólni? (Kicsit későn kérdezem, mert vettem is egy ilyet. Hirtelen alkalom volt, azért nem előtte nyomoztam.) :rolleyes: Köszönöm előre is. Üdv: Roli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 akadt egy kérdés van e olyan stabil táp ami ki tudja szolgalni a mac attack 4075 et mert akkor a régi dld kap egy ládikot és hozza szurom a pio erösitömhöz .1 nek egy aktiv ládát ... és akkor már nem csak 5.0 lessz itthon :rolleyes: szal egy normalis 12v os táp kéne ..... szerk: Pl egy ilyen 5e párszáz ft .... csak ezeknél az amper kevés vagy itt mind1 ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Hali. Egész szépen szol a gyári hangszoró is 9884R-el, a gyári fejjel nem szolt ilyen szépen, és nem is lehetett ennyire terhelni mert egyböl torzitott. Gondolom akkor a gyári fej nem tudta meghajtani ezeket a hangszorókat. Coupe: Megvan a cd-d :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Coupe: Megvan a cd-d :rolleyes: Örülök hogy tetszik :) Mi van a CD-re írva?Ha nem eredeti és még fent van a gépen,akkor neked adom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Hali. Egész szépen szol a gyári hangszoró is 9884R-el, a gyári fejjel nem szolt ilyen szépen, és nem is lehetett ennyire terhelni mert egyböl torzitott. Gondolom akkor a gyári fej nem tudta meghajtani ezeket a hangszorókat. Coupe: Megvan a cd-d :rolleyes: István mesélt arról, hogy merre kellene tovább haladnod ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 István mesélt arról, hogy merre kellene tovább haladnod ? :rolleyes: Nem :) Nem biztos hogy jó ha Én mondom meg :) De ma halottam hogy nekem hova kell még előre haladom...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Nem :D Nem biztos hogy jó ha Én mondom meg :) De ma halottam hogy nekem hova kell még előre haladom...... :) Úgy gondoltam, hogy kábelezés, első hangszorók, erősítő(k) és hasonlók :rolleyes: Meg is van az új fejegységed ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Örülök hogy tetszik :rolleyes: Mi van a CD-re írva?Ha nem eredeti és még fent van a gépen,akkor neked adom :) Cd Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 István mesélt arról, hogy merre kellene tovább haladnod ? :) Hali. :rolleyes: :) Nem mesélt, de k...ára kell egy láda hátra, meg egy erösitö. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Hali. :rolleyes: :) Nem mesélt, de k...ára kell egy láda hátra, meg egy erösitö. :) Pl. a HIC műveknek van egy csomó kipróbálható, cserélgethető cumója, de mindettől függetlenül szakmai tanácsokkal is el tud látni bőven :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Cd Komoly kárpit bontogató méllyek vannak a cd-n. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Pl. a HIC műveknek van egy csomó kipróbálható, cserélgethető cumója, de mindettől függetlenül szakmai tanácsokkal is el tud látni bőven :rolleyes: Igen olvastam, csak most megcsappant az erre a célra felszabaditható anyagi forrás. De folyt köv... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Komoly kárpit bontogató méllyek vannak a cd-n. :rolleyes: Neked adom...azt hiszem meg van ez még egy CD-n....csak át kell másolnom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Meg is van az új fejegységed ? :rolleyes: Meg van,most raktam be...nem volt egyszerű,mert egy processzort is el kellett dugni mögötte.....Sajnos magyar nyelvű használatit,még nem kaptam meg....Majd kedden,mert ehhez mindenféleképpen kell.....Elég sok mindent lehet rajta állítani :) Eddigi tapasztalat:Talán teltebbek a közép hangok,nem annyira éles a magas,de úgye ez akkor lesz az igazi,ha megcsinálom az aktív rendszert...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Igen olvastam, csak most megcsappant az erre a célra felszabaditható anyagi forrás. De folyt köv... Csak említettem a lehetőséget :rolleyes: Szerintem első szetteket nézhetnél, mert ha nincs erősítő, kábelezés, mélyláda még estlen, annak cseréje jelentős minőségbeli változást jelenthet majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Csak említettem a lehetőséget :) Szerintem első szetteket nézhetnél, mert ha nincs erősítő, kábelezés, mélyláda még estlen, annak cseréje jelentős minőségbeli változást jelenthet majd :) Rendben :rolleyes: Igen ez lesz a következö lépés. Már van kiszemelt áldozat is, jóóó régen kiszemeltem :) de most ez a fej csere ad egy kis lendületet a dolognak. Audio System Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Neked adom...azt hiszem meg van ez még egy CD-n....csak át kell másolnom :rolleyes: Köszönöm szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Meg van,most raktam be...nem volt egyszerű,mert egy processzort is el kellett dugni mögötte.....Sajnos magyar nyelvű használatit,még nem kaptam meg....Majd kedden,mert ehhez mindenféleképpen kell.....Elég sok mindent lehet rajta állítani :rolleyes: Eddigi tapasztalat:Talán teltebbek a közép hangok,nem annyira éles a magas,de úgye ez akkor lesz az igazi,ha megcsinálom az aktív rendszert...... :) Kimész ma a Lurdyhoz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts