coupe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 tegnap még nem cserélte volna le ma meg már a fejegységed is eladtad Coupe :rolleyes: :D :) :) :D :D Főőőőőőő a határozottság Elég sok minden történt a camponánál este :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Na várjááá, ezt most nem étem :rolleyes: az mp3 vs audio cd minőségi különbségre próbáltam célozni, de mondjuk aki ezt a topicot olvassa mind tudja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Akár mikor :) :rolleyes: Mennyi pénzt vigyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Elég sok minden történt a camponánál este :) :rolleyes: mesélj.... halgatlak melyik kocsi volt az a duvra és mi volt benne ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Mennyi pénzt vigyek? 45e,és adok hozzá távírányítót is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 az mp3 vs audio cd minőségi különbségre próbáltam célozni, de mondjuk aki ezt a topicot olvassa mind tudja :) Ezért kérdeztem, hogy eredeti zenei dvdt próbáltál-e már ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 45e,és adok hozzá távírányítót is :rolleyes: ez azért igen gyors volt .... szal kérem a történetet Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 45e,és adok hozzá távírányítót is :rolleyes: Ok Mikor mehetek érte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 azt nem kérdezted hol ... nehogy ide gyere pedig nem is ott vgyok :) :) 22edik kerület ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 mesélj.... halgatlak melyik kocsi volt az a duvra és mi volt benne ?? A Camponánál,csak lada samara volt.......Ő az......de szerintem lurdyba nem ő zenélt akkorát,de ez se rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Ok Mikor mehetek érte? Amikor akarsz....Kerepesi keresztúri sarkon lévő OMW kútnál lakom....Ha itt vagy 5 percel elötte csörögj rám,és lemegyek..... Tel:06202306822 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Ezért kérdeztem, hogy eredeti zenei dvdt próbáltál-e már ? :rolleyes: elolvastam mégegyszer és rájöttem hogy a kérdés a dvd-s koncertekre vagy klippekre irányult. Egyszer hallgattam benne egy nagyjából jó minőségnek mondható eredeti Madonna élőkoncertet, nem volt rossz... De elsősorban inkább sima zenére vettem a dvd az benne csak egy + funkció. 3 fej volt amiközt nagyonsokat variáltam, hogy melyik legyen AVX33, AVX44 és Alpine 9884 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 A Camponánál,csak lada samara volt.......Ő az......de szerintem lurdyba nem ő zenélt akkorát,de ez se rossz de mi volt a meghatározo aami miatt mára le is cseréled a fejegységed???????????????,,,,, Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Amikor akarsz....Kerepesi keresztúri sarkon lévő OMW kútnál lakom....Ha itt vagy 5 percel elötte csörögj rám,és lemegyek..... Tel:06202306822 Ok sztem egy órán belül ott vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 de mi volt a meghatározo aami miatt mára le is cseréled a fejegységed???????????????,,,,, Az hogy 80Hz alá nem tudok menni,pedig alatta szól igazán :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Ok sztem egy órán belül ott vagyok. Várlak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Várlak :rolleyes: és a másik fejet mikor veszed meg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 és a másik fejet mikor veszed meg ? Nem tudom,mert nem válaszol az sms-re :rolleyes: Remélem nem szívom be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 és a másik fejet mikor veszed meg ? Szerintem nem szórakozik, tuttttttti ráalkudott már a másikra, ha ez elkel :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 elolvastam mégegyszer és rájöttem hogy a kérdés a dvd-s koncertekre vagy klippekre irányult. Egyszer hallgattam benne egy nagyjából jó minőségnek mondható eredeti Madonna élőkoncertet, nem volt rossz... De elsősorban inkább sima zenére vettem a dvd az benne csak egy + funkció. 3 fej volt amiközt nagyonsokat variáltam, hogy melyik legyen AVX33, AVX44 és Alpine 9884 Tuti beszereznék pár zenei dvdt :rolleyes: És a többi összetevő ? Mi van még a fejegység mellett ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Nem tudom,mert nem válaszol az sms-re :rolleyes: Remélem nem szívom be :) no és mi volt a válasz arra hogy miért cseréli le ... ugye hogy jobbat akar ?? és mit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 no és mi volt a válasz arra hogy miért cseréli le ... ugye hogy jobbat akar ?? és mit ? Azt írta hogy:Valami újítás kellene már rég vagyunk együtt :rolleyes: :) :) De mint tegnap megtudtam Ő tényleg fanatikus,és sose lesz neki semmi sem tökéletes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Tuti beszereznék pár zenei dvdt :rolleyes: És a többi összetevő ? Mi van még a fejegység mellett ? :) asszem majd én is beszerzek. Igazából semmi nagy dolgot nem akarok, szóval ilyen hangnyomás meg versenyek stb nem érdekel. Lassan csak annyi hogy elszeretném érni hogy legyen egy szép hangú hifim, de még hátra van jó pár lépés :) Egyelőre ami most bentvan az egy jbl komponens szett a gto 5665 vagy vmi hasonló, egy spl erősítő mt 504 (na ez ami cserés lesz nemsokára) meg egy impact sub. Kellene húzzak külön tápot még a fejnek, meg az ajtóban megkell csinálni az átvezetés egy vastagabb kábelnek. És ami vszeg a legfontosabb lenne kellene egy kiemelő keret a komponens szettnek hogy vmilyen szinten felém nézzen a hangszóró mert a gyári hely elég tré. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Szerintem nem szórakozik, tuttttttti ráalkudott már a másikra, ha ez elkel :rolleyes: :) :) :) Nem licitáltam,csak írtam neki egy sms-t......De van fent vaterán egy másik ennyiért.......akkora gond nem lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Gógle a barátom. Tessék. nem szeretnék ennyit adni érte Maga a csati, ami a fejhez megy, megvan? Mert akkor seperc csinálunk egyet, ISO csatim van. sajnos az sincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts