Sonique Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Nem akarlak cukkolni, de a hasonló kategóriás Emphaser XT4 négy darab 100-as porton szuszog..... szóval ez a láda nagyon lightos lesz. Falazd le, zárt ládának még jó lehet neki Amúgy mér', V8-ra is lehet rakni turbót, mindjárt kettőt is... :lol: :lol: akkor már inkább csinalok egy neki valo ládikot ... a leirásban minden méret meg van adva .. csak le kell szabatnom és osszerakni de nagyon brutálisat szol.. leesik a fejem ... a tükröt ma már 3x kellet beállitanom ... és az erösitö fél állás alatt van valamivel ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 @Coupe no ennyi maradt a fakarikábol ... ennél nagyobb nem fér el sehogy sem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Helix E10 Mono AMp. belseje ... A táp része : a végfok: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Anti, hogy értsd jobban :o - Ha van egy jó fejed, gyári hangszórókkal, az kb. C16NZ - Ha már van egy jó hangszóród is hozzá, az egy C20NE - Ha már van egy szubod is, erősítővel az egy C20XE - Ha már az erősítő hajtja a szubot is, meg a szettet is, akkor C20LET és innentől lehet finomítani. Coupe kb. Phase 3-nál tart.... :lol: Sonique meg V8-ast épít... :lol: :) :P :P :lol: ez kész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Olcsó nincs. Vagy van a JVC KD-SH99R-em, vagy a Pista Pio DEH-P77-ese. a JVC-t mutattad régen ? az nem tud mp3at ugye ? ára ? :lol: kezd használhatatlanná válni az enyém :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 a JVC-t mutattad régen ? az nem tud mp3at ugye ? ára ? :lol: kezd használhatatlanná válni az enyém :lol: nem akarok üzletet rontani, de coupe arul sony-t az eladó topicba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 nem akarok üzletet rontani, de coupe arul sony-t az eladó topicba :) Kusssssz...köcög... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Kusssssz...köcög... :lol: :lol: ezen az utolsó pár napomon had beszéljek még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 a JVC-t mutattad régen ? az nem tud mp3at ugye ? ára ? :) kezd használhatatlanná válni az enyém :lol: Figyu, ahhoz képest, hogy egy high-end fejről beszélünk, odaadom szinte ingyen, mondjuk legyen 5k. Fizethesz januárban is, ha kell. Viszont sajna nem jó a cd-je egyáltalán (illetve jó, de az előlap motor nem mindig nyílik, tehát vegyük úgy, hogy nem jó), tehát kéne rá rakni egy tárat. A sima cd-tár kb. 8-10k, de ha mp3-as tár kell, az is létezik hozzá, az olyan 15-18k. Addig meg rádiózol. Ja, és fekete előlappal adnám, nem az aluval, mert akkor azt tartom meg :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 a lurdy-hoz mikor/hová mentek? érdekelnének azok a vasak, elugrok ha tudok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Kusssssz...köcög... :lol: :lol: Te várakozó állásponton vagy nemde ? :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 a lurdy-hoz mikor/hová mentek? érdekelnének azok a vasak, elugrok ha tudok :lol: Vagy mélygarázs, vagy külső parkoló, amelyik az obi és a villamossín felé esik, 8-9 magassága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Vagy mélygarázs, vagy külső parkoló, amelyik az obi és a villamossín felé esik, 8-9 magassága. Esni fog este...úgyhogy mélygari... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Esni fog este...úgyhogy mélygari... Estleg mondhatnál lottószámokat is, ah látod a jövőt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Estleg mondhatnál lottószámokat is, ah látod a jövőt :lol: Zolit kérdezd...szerintem vele jobban jársz... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Zolit kérdezd...szerintem vele jobban jársz... :lol: :lol: vagy esetleg megjósoljam én, hogy mi lesz az elkövetkezendő fél éveben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 vagy esetleg megjósoljam én, hogy mi lesz az elkövetkezendő fél éveben? mondjuk medence a GSI-d ből... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Segítséget szeretnék kérni a hozzáértő uraktól! Jelenleg : Sony GT 700 fej, Hertz DSK komp. szett, Mac Audio négy csatornás erősítő (Z széria) és Mac Fire box zárt láda (300). Szeretnék egy picit erősíteni a rendszeren, a fejegység és a első szett maradna (vadi újak), erősítő+láda esélyes.... Vagy maradna az is és külön egy monoblock a ládához, de milyen legyen??? Gondolkodom valami reflex ládán is, bár szerintem a zárt sokkal pontosabb és gyorsabb, lehetne esetleg duplázni vagy nagyobb terhelhetőségűt betenni. Tudom, hogy nem egy vérprofi rendszer, de így is meglepően szépen zenél. Ki mit javasol? Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 nem akarok üzletet rontani, de coupe arul sony-t az eladó topicba :lol: azt már eladottnak tekintettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 azt már eladottnak tekintettem... De Anti nem akarja szerintem megvenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Sonique!!!!! Jó lett a karika...vigyen az enyémet is????? :P Látom nem bírtad ki hogy ne szedd szét az erősítőt :lol: :lol: :) Felhívtam a vaterás fickót,aki az erősítőt árulta...Azt mondta holnapra itt lesz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 De Anti nem akarja szerintem megvenni :lol: mééé nem??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 mééé nem??? :lol: Azt hittem csak kölcsönbe kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Azt hittem csak kölcsönbe kell :lol: Nem kölcsönbe...olcsón... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Nem kölcsönbe...olcsón... :lol: Te se adtad olcsón :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts