coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Használt cuccot meg megcsinálja Jani :lol: Tudom,azért is mertem leütni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Használt cuccot meg megcsinálja Jani :lol: Tudom, hogy hülye vagyok, de azt az Audisont meg is veszem, ha nem tecc..... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Tudom, hogy hülye vagyok, de azt az Audisont meg is veszem, ha nem tecc..... :o :lol: :lol: :) :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Azt hiszem, hogy Norbisra veszem a figurát...és majd meglátom még... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Azt hiszem, hogy Norbisra veszem a figurát...és majd meglátom még... :lol: :lol: Ha kell kölcsön akkor van egy gyári kazettásom,meg a sony....Ha esetleg vissza akarod adni Ferinek a cuccot..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 A sony az melyik volt már nem emléxek...csak azt tudom, hogy jó olcsó... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Megtaláltam... :lol: (másik topic...) Mennyi az annyi? Simán be tom dugni a JVC helyett? Vagy van valami bonyodalom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 A sony az melyik volt már nem emléxek...csak azt tudom, hogy jó olcsó... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Megtaláltam... :lol: (másik topic...) Mennyi az annyi? Simán be tom dugni a JVC helyett? Vagy van valami bonyodalom... :lol: Most meg akarod venni?Simán csak be kell rakni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Hát valami jó lenne, ha ketyeregne a verdában...de ha odaadod akkor úgy is jó... :lol: :lol: A JVC ami most nem nem szimpi...azt visszaadnám Ferinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Hozd ki holnap lurdyhoz...aztán megnézzük hogy kell berakni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Hát valami jó lenne, ha ketyeregne a verdában...de ha odaadod akkor úgy is jó... :lol: :lol: A JVC ami most nem nem szimpi...azt visszaadnám Ferinek... Akkor csüt kiviszem lurdyhoz...... :) de mint mondtam ha mélyládát és első szettet is szeretnél akkor ez nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Akkor csüt kiviszem lurdyhoz...... :lol: de mint mondtam ha mélyládát és első szettet is szeretnél akkor ez nem jó. És ha az első szett csak a magnyóóóróóó megy...és csak a láda az erőlködőről??? Az úgy nem okés? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 És ha az első szett csak a magnyóóóróóó megy...és csak a láda az erőlködőről??? Az úgy nem okés? :lol: Mindenre van megoldás :) Elég lehet 1 pár RCA is - nem kell rögtön komoly hifit építeni mindenkinek! Hallod, Coupe? :P :lol: Alapra lehet a magnóról a szett, erősítőről a láda konfig is, vagy az RCA-t elosztva erősítőről a szett és szub is. A Soundstream 20-ért a tied, de még adok hozzá 5m RCA-t, meg elosztókat is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Odaovakodsz az ismeretlen szélére, belenézel és magába szippant :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 És ha az első szett csak a magnyóóóróóó megy...és csak a láda az erőlködőről??? Az úgy nem okés? :lol: Okés,de akkor nem lesz olyan komoly mint a mienk...Ha megelégszel vele akkor jó lesz,de mivel ismerlek és erre is rá fogsz kattani,így nem...de mondom,oda adom kölcsön...majd lesz valahogy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Eddig a 3-ból egyik sem volt szimpi... :lol: Zoli neked milyenvaaaaaaan? :lol: pio 8600mp ez elado nekem meg ilyen van pio deh-p9800bt Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Elég lehet 1 pár RCA is - nem kell rögtön komoly hifit építeni mindenkinek! Hallod, Coupe? :) :lol: Azért szép lassan épitkeztem Én is.....lépcsőről lépcsőre...csak a lépcsők gyorsabbak voltak az átlagnál....kb 2 napont fejlesztettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Anti, hogy értsd jobban :) - Ha van egy jó fejed, gyári hangszórókkal, az kb. C16NZ - Ha már van egy jó hangszóród is hozzá, az egy C20NE - Ha már van egy szubod is, erősítővel az egy C20XE - Ha már az erősítő hajtja a szubot is, meg a szettet is, akkor C20LET és innentől lehet finomítani. Coupe kb. Phase 3-nál tart.... :lol: Sonique meg V8-ast épít... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 sajna csak most este tudtam képet csinalni nem a legjobbak a ládában kis méretü kábel bekötve ezt választottam igy a legjobb szerintem hely hiányos installácio :lol: ide már legalabb 20as kábel megy de ez is csere lessz ....asszem egész 50re .. de min35 a bekötés mésik vége ... ide fért volna vastagabb kábel is a kábel a vékonyka piros gyűűűűűn elűröl ... no azt kééne kicsörééééni .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Anti, hogy értsd jobban :P - Ha van egy jó fejed, gyári hangszórókkal, az kb. C16NZ - Ha már van egy jó hangszóród is hozzá, az egy C20NE - Ha már van egy szubod is, erősítővel az egy C20XE - Ha már az erősítő hajtja a szubot is, meg a szettet is, akkor C20LET és innentől lehet finomítani. Coupe kb. Phase 3-nál tart.... :lol: Sonique meg V8-ast épít... :lol: én valami turbosat szeretnék inkabb ; :P akkor most adjam el az MTX et :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 én valami turbosat szeretnék inkabb ; :P akkor most adjam el az MTX et :lol: Én azt az RCA-t is cserélném :lol: Ezeknek az árából szinte meglenne a moci :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 jahh még annyi lemaradt nem jo neki a DLD ládiko mert hörög benne a levegö .... olyan mintha valami V8 :lol: as motor pörgetnél ... valami t kéne hangolni a reflex csönél .. de szerintem tippre kevésneki az átmérö....és nem fér ki elég a likon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Én azt az RCA-t is cserélném :lol: Ezeknek az árából szinte meglenne a moci :lol: :) az RCA egykutya a Tápkábellel ... szét kell szedni a kocsit hozza ... de azok még annyira nem is sürgetöek mint a Táp ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 jahh még annyi lemaradt nem jo neki a DLD ládiko mert hörög benne a levegö .... olyan mintha valami V8 :lol: as motor pörgetnél ... valami t kéne hangolni a reflex csönél .. de szerintem tippre kevésneki az átmérö....és nem fér ki elég a likon Nem akarlak cukkolni, de a hasonló kategóriás Emphaser XT4 négy darab 100-as porton szuszog..... szóval ez a láda nagyon lightos lesz. Falazd le, zárt ládának még jó lehet neki Amúgy mér', V8-ra is lehet rakni turbót, mindjárt kettőt is... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts