coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 HIC!!!!!!!! Leütöttem...remélem nem bánom meg,és az asszony se :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Mondd azt, hogy ha nem veszed meg akkor Janinak lett volna továbbra is eladó servúúúúd monoblockja és azért nagyon nem szertnél kiszúrni vele, mert kedveled :lol: :lol: :) :P Sunyiba olvassa ám a fórumot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Itt kérek elnézést Dettitől,de ezt muszáj megvenni :lol: :lol: :P :lol: :o Majd vasárnap mosolyogva pakolunk, hogy érezze...és felajánlom az órabérem... :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 :P :P :lol: Majd vasárnap mosolyogva pakolunk, hogy érezze...és felajánlom az órabérem... :lol: :) Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Sunyiba olvassa ám a fórumot :) Nab@sssssz.... :lol: :lol: Szia Detti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Ha akarsz ládát is akkor akkor a sony fejem kilőve,mert 1 pár rca van :lol: Viszont van egy 2 csatis komoly erősítőm eladó 4év és 8hónap teljes körű garanciával :) Azt inkább Norbinak olyan szépen világít :lol: :P :P Zolinak van eladó fejegysége nemde ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Eddig a 3-ból egyik sem volt szimpi... :lol: Zoli neked milyenvaaaaaaan? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Eddig a 3-ból egyik sem volt szimpi... :lol: Zoli neked milyenvaaaaaaan? :P Ne a külsőt nézd :o Ez nem az a sport ahol a külső számít :lol: Inkább a belső értékek........ Megmondtam,nem volt boldog,de remélem kiengesztelődik :) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Megmondtam,nem volt boldog,de remélem kiengesztelődik :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Amit most adott Feri JVC-t az 25e...de annyira nem tetszik...ezért gondoltam, hogy lecserélném valamire, és akkor azt visszaadom neki, és nem kell kifizetnem...régi vágyam egy JVC Chameleon...de szegények már olyan ősrégiek...de nekem még is bejön... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 :lol: :) Megtört a jég :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Megtört a jég :P :lol: Megszeretgetted...vagy mondtad neki, hogy ez azért lesz jó, mert halkan is lehet majd hallgatni... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Megszeretgetted...vagy mondtad neki, hogy ez azért lesz jó, mert halkan is lehet majd hallgatni... :lol: :lol: :) :P :P :lol: :o :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 ....Zoli neked milyenvaaaaaaan? :lol:.... "a 8600Mp olcso darab .... semmi baja ... csak nem EU igy inkabb csak CD hez jo mert a paratlan radiot nem tudja .... " Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Szal roxy-t lehet rajta hallgatni (96.4) de rádió 1-et pl nem? (103.9) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Coupe, gratulálok. Ezt nem fogod már cserélgetni, szerintem..... Minden tiszteletem Dettié! :lol: Dehát ez az asszonysors.... tűrni a férfiak marhaságait.... :) :lol: Anti!!! Sonique-nak van az a Pio feje, az tökéletes, az egyetlen szépséghibája, hogy US rendszer, tehát a páratlan frekiket (pl. Danubius 103.3, Juventus 89.5 stb.) nem fogja, csak a párosakat (Sláger 100.8 és tsai.) - ellenben olcsó ahhoz képest, amit tud. Viccelődést félretéve, a Coupe féle FLI ideális lenne arra, ha esetleg csak szubot akarsz hajtani vele. Elég kraft van benne. Ha viszont csak kicsi, de jó zenét akarsz, akkor lehet, hogy a Soundstream erősítőm neked való. Nem olyan erőmű, mint Coupe cuccai, viszont kicsi és négycsatornás, tehát viszi a szettet és a szubot is. Van Vaterán egy DLS gyári (!) láda, az autóalkatrészek között 10 ezer pénzért, az ideális lenne hozzá. Már csak egy első szettet kell szerezned és meg is vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Szal roxy-t lehet rajta hallgatni (96.4) de rádió 1-et pl nem? (103.9) :lol: 96.4 az páratlan ? A 103.9 nem ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Coupe, gratulálok. Ezt nem fogod már cserélgetni, szerintem..... Minden tiszteletem Dettié! :lol: Dehát ez az asszonysors.... tűrni a férfiak marhaságait.... :) :lol: Remélem hogy jó is lesz,mert még mindig tartok a használt cuccoktól........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Szal roxy-t lehet rajta hallgatni (96.4) de rádió 1-et pl nem? (103.9) :lol: Jajjjj de lassú vótam má' megin.... Igen, ez az összes baja. Mondjuk én nem hallgatok rádiót, max. reggel Slágert meg este Jazzy-t, de a Jazzyre már pont nem jó... (90.9) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Remélem hogy jó is lesz,mert még mindig tartok a használt cuccoktól........ Mi baja lehetne ? Csak az új cuccoknak van félivalójuk tőled :P :lol: ok: mondjuk nem kell a kezembe adni :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 96.4 az páratlan ? A 103.9 nem ? :lol: Most akkor melyiket nem? A párost, vagy a páratlant? Mert úgy tudtam a páratlant nem viszi - ezek szerint fordítva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Most akkor melyiket nem? A párost, vagy a páratlant? Mert úgy tudtam a páratlant nem viszi - ezek szerint fordítva? http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=440598 Vigyázz, kicsit nem figyelsz és eladlak :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Mi baja lehetne ? Csak az új cuccoknak van félivalójuk tőled :lol: :o ok: mondjuk nem kell a kezembe adni :lol: :) :P :P Akármi :lol: nem tudom,de mondjuk az új mélyekkel se volt szerencsém.....csak így van hova mennem a problémámmal..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Jajjjj de lassú vótam má' megin.... Igen, ez az összes baja. Mondjuk én nem hallgatok rádiót, max. reggel Slágert meg este Jazzy-t, de a Jazzyre már pont nem jó... (90.9) Rádiót Én sem hallgatok,nem szól szépen :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Akármi :lol: nem tudom,de mondjuk az új mélyekkel se volt szerencsém.....csak így van hova mennem a problémámmal..... Használt cuccot meg megcsinálja Jani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts