Hic Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Na tessék Anti...majd ő megmutatja! :lol: Na, én leszek a Mutogatós Bácsi....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 J0hnny!!!!!!! Ha a turbós mocihoz rossz a program,akkor szarul megy.Ha rossz az injector akkor elolvad a dugó......Az autó hifinél ugyanez a helyzet......Azt hiszem van olyan bádogdoboz amiben egy 25W csöves erősítő dolgozik és ha meghallanád lehugyoznád az otthoni hifidet :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 J0hnny!!!!!!! Ha a turbós mocihoz rossz a program,akkor szarul megy.Ha rossz az injector akkor elolvad a dugó......Az autó hifinél ugyanez a helyzet......Azt hiszem van olyan bádogdoboz amiben egy 25W csöves erősítő dolgozik és ha meghallanád lehugyoznád az otthoni hifidet :P :) :lol: Konnektorba nem hugyozunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November30, 2008 Megoszt Elküldve November30, 2008 Konnektorba nem hugyozunk! :lol: Akkor húzd ki előtte :lol: :lol: :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Találtam a garázsban egy pár Pioneer és egy pár Alpine hangszórórácsot. Mindkettő 13-as. Csokiért vihető,ha kell valakinek. :lol: Ja meg az astra rádióját is megtaláltam.De az nem eladó csak,hogy ilyen volt benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Megjött a mélyládám...vagyis nem jött meg,de megvan :lol: Inkább két külön ládát kértem,mert volt raktáron,mert a másikat szerintem nem rendelték meg.De végül is ésszel belegondolva talán még jobb is így.....A lukakat már kifúrtam a csatikat megforrasztottam,csütörtökön mehet is a kocsiba :) Pista jó az úgy neked????? Ilyen csatis lett,mert sajna amilyet szerettem volna ahhoz nagy a luk,de lehet ez is jobb így :P Vettem rácsot is a kutya miatt,de azt hittem jobban védi a mélynyomót :lol: Hic!!!!!!Mindegy melyik plusz és mínuszból megy a vezeték a mélyláda csatihoz? Még azt mondták vegyek vatelint és azzal béleljem ki......csak azt nem tudom hol vegyek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Hic!!!!!!! Ha jól értelmezem,akkor összekötöm a két tekercs + - ját,mindkét mélynyomónál.....Majd a az első mélyből a + összekötöm a másokik mély első tekercsének pozítivjával :) :lol: Segítségként a bekötési link :P Massive audio Ott azt mondták,hogy ha simán öszekötöm a két tekercset,és az erősítő mindkét csatijába külön külön bedugom.Úgy is jó lesz...de szerintem azt benézték..... :lol: erősítő bekötés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Az világos, hogy az egyes ládákban a hangszórók + és - kivezetését a + és - ládacsatihoz kell vinni, párhuzamosan. Akkor a ládák egyenként 2 ohmosak. Azután a két ládát is párhuzamosan kell kötni, akkor lesz az eredő 1 ohm. De, mivel monoblokkod van, nyugodtan csinálhatod azt, amit mondtak, tehát, hogy a csatlakozókba bekötöd az egyik illetve másik ládát, mert belül már párhuzamosítva van, vagyis úgy is ugyanazt éred el, mintha az 1 ohmos bekötés szerint lenne, csak sokkal egyszerűbb a szerelés. :lol: Örülök, hogy megvannak a ládák, járasd őket szépen be! Vatelinem van egy kevés, de szerintem egy ládára sem elég. Ha gondolod, van viszont hangcsillapító szivacsom, amit a hátsó falra érdemes tenni, hogy ne "kongjon" a láda. (precízebb lesz a hangja). Végülis a vatelin is arra való, csak az kicsit kitölti a teret is, ez meg a hátfalon marad. (ha odaragasztod :lol: ) Info: az én ládámban (ami nálad van), a kamrákban a hátlapon zajcsillapító szivacs van, oldalt meg vatelinbélés. Amúgy szerintem hifiboltban biztos lehet kapni, én a SAL-tól szoktam venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Ma este itt volt Pista és átszereltük az MTX-et egy neki való ládába..... kicsit kapkodtunk és nem akart bemenni az a sz...r, úgy kellett beütögetni, behúzatni. El is felejtettem leellenőrizni, mennyire tömít a láda. Na mindegy, valszeg nagyon, mert lezárja a hangszóró rendesen... :lol: Kíváncsi vagyok, lesz-e változás - nagyon nagy nem lehet, mert végülis ua. a hangszóró, zárt ládában, csak kicsit kisebb a láda. De azért lehet, hogy lesz, főleg remélem, hogy még gyorsabb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Ma este itt volt Pista és átszereltük az MTX-et egy neki való ládába..... kicsit kapkodtunk és nem akart bemenni az a sz...r, úgy kellett beütögetni, behúzatni. El is felejtettem leellenőrizni, mennyire tömít a láda. Na mindegy, valszeg nagyon, mert lezárja a hangszóró rendesen... :lol: Kíváncsi vagyok, lesz-e változás - nagyon nagy nem lehet, mert végülis ua. a hangszóró, zárt ládában, csak kicsit kisebb a láda. De azért lehet, hogy lesz, főleg remélem, hogy még gyorsabb lesz. Mindig azok a túlzások :P tük ? ted :) Nem igazán jó tesztkörnyezet a kombi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Mindig azok a túlzások :P tük ? ted :) Nem igazán jó tesztkörnyezet a kombi :lol: ne mán, de kipróbálnám..... :lol: De azt nem akarom, hogy mélyláda nélkül maradj addig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 érkezett ma hozzam is egy uj család tag :lol: rohad nehéz egy darab : :lol: és 2x akkorka mint a Kék DLD hátulja Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 ne mán, de kipróbálnám..... :lol: De azt nem akarom, hogy mélyláda nélkül maradj addig. Én mondtam, hogy túlélem, ha nincs bent láda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 ....érkezett ma hozzam is egy uj család tag :lol:.... Alpvetően jó szemlélni, ha valaki nem aprózza el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Alpvetően jó szemlélni, ha valaki nem aprózza el :) :P :P :lol: És még mondják, hogy nem a méret a lényeg... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 érkezett ma hozzam is egy uj család tag :) rohad nehéz egy darab : :P és 2x akkorka mint a Kék DLD hátulja ... Kemény. Ehhez kell is majd a Helix.... :lol: Iszonyat mágnes, varrott membránszél..... Igazi jó szubot csak az amik tudnak csinálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Én mondtam, hogy túlélem, ha nincs bent láda :) Az nem az igazi. Majd ha meglesz a dupla Massive, legfeljebb visszakötöm neked egyelőre 4 ohmra. Vagy vasárnap bedobjuk az erősítődet :P Igazából Redinek kéne az MTX-et bepróbálni, nála nagyon jó lenne az. Csak lehet, hogy kevés hozzá az erősítője. A tied is a határon mozog.... azért hüppög, meg én le is tiltottam vele egyszer, még amikor először próbálgattuk. Na de majd még rádumálom az A100x4-re.... :P :lol: Vagy az MTX párosításomra.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Kemény. Ehhez kell is majd a Helix.... :lol: Iszonyat mágnes, varrott membránszél..... Igazi jó szubot csak az amik tudnak csinálni. :lol: és te meg 9500 ös akarsz mi ? azon még1 ekkora magnes van .. zart ladaban lett kiprobalva a Helix el ... nagyon szépen meg rángatta 30hz nél :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 és te meg 9500 ös akarsz mi ? azon még1 ekkora magnes van .. zart ladaban lett kiprobalva a Helix el ... nagyon szépen meg rángatta 30hz nél :lol: :lol: Azért ne felejtsük el, hogy a Helix 600W-ot nyom 2 ohmra, és az tényleg 600W..... Jó lesz az hozzá nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Azért ne felejtsük el, hogy a Helix 600W-ot nyom 2 ohmra, és az tényleg 600W..... Jó lesz az hozzá nagyon. és 12v rol ment mert nem jart a moci és csirke kábelekröl kapta a tápot .. mi lessz itt késöbb @Off az autom viszon meghalni latszik 10-15liter vizzel jartam meg 100km -t Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Na kész van életem első mélyládája....és müködik is :P legalábbis gondolom hogy mindent jól csináltam,mert szól :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Na kész van életem első mélyládája....és müködik is :lol: legalábbis gondolom hogy mindent jól csináltam,mert szól :lol: :lol: :) :P http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...ne/DSC04028.jpg mi az ott valami szokol radioval hajtottad meg :P :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Na kész van életem első mélyládája....] nem is hülyeség otthon a kecóban járatni...hagy szóljon, elvan otthon magában...és közben járódik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 mi az ott valami szokol radioval hajtottad meg :lol: :) Kipróbálni nem jó????? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Sonique mennyi volt a mély????Cs-n is árulnak egyet...Azt vetted meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts