FPepe Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Ne írjál már ilyeneket :lol: Arra értettem, hogy itt egyesek több százezreket költenek hifi cuccokra, meg a fél autót átépítik, én meg jövök itt a gyári helyekkel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 szerintem a gyári hely nagyon fontos, énis csak olyat raknék be ami oda befér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Ilyen társaságban szinte fel se merem tenni a kérdést: mit ajánlanátok, ha nem akarok farigcsálni az autóban, nem akarok subcsövet, vagy -ládát, csak a gyári helyekre valami komolyabb cuccot, a rádióban levő végfokról hajtva, némileg több basszussal, és mindezt nem csillagászati összegekért? Nem egyszerű, mi? :lol: Olyat keres amiben neodymium mágnes van...Ezek általában lényegesen kisebb beépítési mélységgel rendelkeznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Arra értettem, hogy itt egyesek több százezreket költenek hifi cuccokra, meg a fél autót átépítik, én meg jövök itt a gyári helyekkel... :lol: szerintem ez neked megfelelö lenne .. nem drága és az astrába tökéletes 45mm a beépitési mélység mac Audio Pro Flat 2.16 20e ft Maximum zenei teljesítmény: 280 W Névleges teljesítmény: 80 W Impedancia: 4 Ohm Frekvencia átvitel: 36-28.000 Hz Érzékenység: 91 dB Mélyközép sugárzó mérete: 165 mm Magas sugárzó mérete: 19 mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Arra értettem, hogy itt egyesek több százezreket költenek hifi cuccokra, meg a fél autót átépítik, én meg jövök itt a gyári helyekkel... :lol: Nem mindenki akar komoly hifit építeni.... :o De erről Coupet se tudom meggyőzni - - - :P :lol: :) Mindenkit rá akar beszélni, hogy a legkomolyabb cuccokat vegye meg, mert meg fogja bánni, ha nem. Ez egyébként nem biztos, általában évek telnek el, mire fejlesztget az ember. Egyáltalán, mire rájön, mit is akar... :lol: :P Pepe, az a MacAudio szett, amit Sonique belinkelt, szerintem tökéletes alap célokra. Rádió is meg fogja hajtani, de akár erősítővel is lehet küldeni. Sajnos ez sem olcsó (20k). Az Alpine SXE-1750S is lapos, és csak 13k..... :P Igaz, kisebb teljesítményű is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 astrában még jó a gyári hely...na de a kadettban ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 astrában még jó a gyári hely...na de a kadettban ? :lol: Mi a gond a Kadéttal? Nagyon jó 10-es szettek vannak. Plusz, kell csinálni egy kickpanelt a 16-osnak.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Mi a gond a Kadéttal? Nagyon jó 10-es szettek vannak. Plusz, kell csinálni egy kickpanelt a 16-osnak.... :lol: majd meglátjuk mit alkot a jézuska :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 majd meglátjuk mit alkot a jézuska :lol: Valami G Astrát rebesgettek a krampuszok.... :lol: Abba meg bemegy bármi, nekem 68mm mély a szettem, és a mágnes átmérője 120mm..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Egyáltalán, mire rájön, mit is akar... :P :lol: hehe én pont ebben a fázisban vagyok :) Egyébként nem tudom miért féltek ennyire az ajtópanel átépítéstől? Jobban fog rezegi vagy zörögni? Tárolni ugysem nagyon tudsz a térképzseben dolgokat. Azt a műanyagos megoldást én sem választanám mert nem tetszik...olyan mint egy rossz Alien koppintásban a nyálkás főszörny :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 hehe én pont ebben a fázisban vagyok :lol: Egyébként nem tudom miért féltek ennyire az ajtópanel átépítéstől? Jobban fog rezegi vagy zörögni? Tárolni ugysem nagyon tudsz a térképzseben dolgokat. Azt a műanyagos megoldást én sem választanám mert nem tetszik...olyan mint egy rossz Alien koppintásban a nyálkás főszörny :lol: Van azért ízlésesebb is, pláne, ha bőrözve (műbőrözve) van, nem pedig festve..... Igaz, ez G Astra.... (240EUR a két ajtóra) Ez meg 380EUR.... Speciel, nekem az italtartó hiányozna az ajtóból..... Nem is értem, miért nem a középkonzolra tervezték az Astrában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ilyen társaságban szinte fel se merem tenni a kérdést: mit ajánlanátok, ha nem akarok farigcsálni az autóban, nem akarok subcsövet, vagy -ládát, csak a gyári helyekre valami komolyabb cuccot, a rádióban levő végfokról hajtva, némileg több basszussal, és mindezt nem csillagászati összegekért? Nem egyszerű, mi? :lol: nálam a mélyek szempontjából hatalmas előrelépést jelentett a bitumenlapozás. a két első ajtót kívül-belül betekertem bő 2nm-el, ez jó anyaggal 8-9e-ből megúszható, és döbbenetes mértékben változott a két gagyimax 16 centis tudása - idővel majd lecserélem őket, remélem még az is hasonló lépés lesz fejről hajtásra pl az AudioSystem MX sorozata alkalmas a rendkívül magas érzékenysége miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nem mindenki akar komoly hifit építeni.... ;) De erről Coupet se tudom meggyőzni - - - :lol: :lol: :lol: Mindenkit rá akar beszélni, hogy a legkomolyabb cuccokat vegye meg, mert meg fogja bánni, ha nem. Ez egyébként nem biztos, általában évek telnek el, mire fejlesztget az ember. Egyáltalán, mire rájön, mit is akar... :o :) Első körben nem akar,majd fél év múlva rájön,hogy mégiscsak komolyabb kellett volna.... :P :P Mert minden kevés lesz,és minden halk..... :P Pont ezért mondtam Redinek is hogy nézzen valami komolyabb ládát...CS tele van olcsóbbnál olcsóbb cuccokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 hehe én pont ebben a fázisban vagyok :) Egyébként nem tudom miért féltek ennyire az ajtópanel átépítéstől? Jobban fog rezegi vagy zörögni? Tárolni ugysem nagyon tudsz a térképzseben dolgokat. Azt a műanyagos megoldást én sem választanám mert nem tetszik...olyan mint egy rossz Alien koppintásban a nyálkás főszörny :lol: Nekem spec. azért nem tetszik,mert nem gyári.Kiáll,és csúnya.Az a műanyagos megoldás meg förtelmesen ronda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nekem spec. azért nem tetszik,mert nem gyári.Kiáll,és csúnya.Az a műanyagos megoldás meg förtelmesen ronda :lol: @OFF te nehogy azt mond hogy már végeztél a melohelyeden ..... :lol: :) egyébként hogy komoly hifit épits ahoz sajna elengedhetetlen az ajtopanel és az átépités ... mivel ami komolyan szol a gyari helyekre nem fog beférni és ha be is fér valammi igen kevés lessz és elnyomja a mély ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Kicsit drágább kategória,de ezek is simán elférnek...... Audio system Radion 165 FL 29990ft 16,5 cm-es komponens hangszórószett selyem magas sugárzó, 120 watt zenei, 80 watt RMS terhelhetőség, 4 Ohm ellenállás, 42 mm beépítési mélység (!!!), 12 db/okt hangváltó. A hangszóró érdekessége, hogy az elképesztően erős neodymium mágnes nem a hangszóró hátulján, hanem a közepén, a membrán előtt van. Massive PK 6 29990ft 16 cm-es, 2 csatornás komponens szett, 50 watt RMS és 200 watt zenei terhelhetőséggel, neodymium mágnes, külön hangváltó, 25 mm-es magassugárzó. Surányi hifinél mindkettő 5 év garival....Sőt Én azt tanácsolnám,hogy a müanyag beépítő keret helyett fa karikát vegyél...ezzel lényegesen mélyebb és szebb lesz a hangja........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 @OFF te nehogy azt mond hogy már végeztél a melohelyeden ..... :lol: :lol: De...mert nincs árukészlet,és nem tudom kivinni a rendeléseket...Ma délután érkezik...Így holnap dupla nap lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Igen, 800W:) mert szemezek egy DLD DL 12 vel :lol: :) :lol: http://www.roninaudio.hu/img/nagy/53.jpg audison ugye 20e ft ez meg 25 pénz azt mondod akkor inkabb tartsam meg azt az 5 ezer ft-ot ? Ezt akarod megvenni????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ezt akarod megvenni????? hat azt épp nem de, valamikor szeretnék egy ilyet .... te és direkt lehet kapni fa karikat 16 os szetthez ??? uj alkalmazása a hangszoronak studio felvételnél depeche mode stilisban :lol: készül az uj album várom már nagyon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 hat azt épp nem de, valamikor szeretnék egy ilyet .... te és direkt lehet kapni fa karikat 16 os szetthez ??? Hifis fórumon adtak 2 címet ahol elméletileg lehet kapni.....Ha elmegyek megvenni,akkor kiderül hogy tényleg van e....de mindjárt megkérdezem tőle CS-n :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Hifis fórumon adtak 2 címet ahol elméletileg lehet kapni.....Ha elmegyek megvenni,akkor kiderül hogy tényleg van e....de mindjárt megkérdezem tőle CS-n :lol: Na..Írtam neki,majd kiderül igaz e:D ha válaszol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Első körben nem akar,majd fél év múlva rájön,hogy mégiscsak komolyabb kellett volna.... :P :lol: Mert minden kevés lesz,és minden halk..... :) Pont ezért mondtam Redinek is hogy nézzen valami komolyabb ládát...CS tele van olcsóbbnál olcsóbb cuccokkal. Nem biztos, hogy megéri mindig plusz wattokba, komolyabb cuccokba beruházni. A különbség már nem lesz olyan nagy, mint a kezdeti, ezért a beruházás ár/érték aránya nagyon leromlik. Csak a fanatikusok és maximalisták gondolkodnak úgy, ahogy te. (vagy én) De meg kell érteni a másik oldalt is - nekik csak jobb minőségű zene kell, nem a legjobb. Ha neked lenne igazad, az alsó- és középkategóriás cuccoknak nem is lenne piaca, csak a high-endnek.... :P ...Valahol meg kell húzni a határt. A CS-t megnéztem a hétvégén. Azért annyira nem volt olcsó. Max. 2-3 olyan dolgot láttam, amit meg is vennék, meg az ára is jó.... :lol: Volt egy Emphaser láda (38-as T4), 35-ért, ami elég jó volt. De az is reflex.... igaz, gyári láda asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nem biztos, hogy megéri mindig plusz wattokba, komolyabb cuccokba beruházni. Ha nem így lenne,akkor Pista se vett volna másik első szettet,meg mély ládát,meg erősítőt :) :lol: A jó dolgok hamar elmennek,ezért résen kell lenni,és minden nap megnézni :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Nekem ilyen volt DLD-ből és piszok jól teljesített ! erősítő: És ilyenem is volt: Pioneer TS-W304F Bár sztem ez középkategória nema profi cucc , de nagyon megvoltam elégedve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Egyikőnké sem profi cucc.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts