redline Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Te vagy az akinek az tetszik ha minnél jobban világít villog :P :lol: :o Bah csunya sarkítás...önmagában 1-1 dolog nem biztos, hogy szép vagy csúnya....sok függ attól milyen környezetbe helyezik. Egyébként most olvastam a T&S-ben (megvettem, ha már akkora médiaribancok lettünk, hogy bennevagyunk :lol: ) egy srác megcsinálta azt, hogy amikor kinyitják az ajtót akkor világít a lábtérben valami neon megkönnyítve ezzel a beszállást. Azért ez nem egy hülye ötlet :P Mennyi pénzt szánsz mélyládára???? Nemtudom, pár napja alapjaiban omlott össze a hangtechnikáról kialakult (nemhallgatom hangosan ne zavarjam a szomszédokat, ne zörögjön a kocsi a mélyládától mit a hülyegyereknek a lakotelepen, stb) véleményem :lol: :) :P
Hic Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Bah csunya sarkítás...önmagában 1-1 dolog nem biztos, hogy szép vagy csúnya....sok függ attól milyen környezetbe helyezik. Egyébként most olvastam a T&S-ben (megvettem, ha már akkora médiaribancok lettünk, hogy bennevagyunk :lol: ) egy srác megcsinálta azt, hogy amikor kinyitják az ajtót akkor világít a lábtérben valami neon megkönnyítve ezzel a beszállást. Azért ez nem egy hülye ötlet Nemtudom, pár napja alapjaiban omlott össze a hangtechnikáról kialakult (nemhallgatom hangosan ne zavarjam a szomszédokat, ne zörögjön a kocsi a mélyládától mit a hülyegyereknek a lakotelepen, stb) véleményem A lábtérvilágítás bizonyos kategóriától felfelé széria..... de már prémiumkategóriában is rendelhető extra (pl. A4) Az autóhifi olyan játék (mint minden tuning), hogy minél többet költesz rá, annál többet akarsz :o :lol: Valahol meg kell húzni a határt. A legtöbben együttélünk a rendszerünk kis hibáival és úgy szeretjük, ahogy van. Coupe nagyon belelkesült, és tényleg referenciaértékű rendszert szeretne építeni. Addig úgysem nyugszik, amíg tökéletes nem lesz, mind a hangja, mind a beépítés... :D Előbb-utóbb egyébként mindenki csereberéli a rendszer komponenseit jobbra. Tom az erősítőt szeretné, Pista a szubot (erősítővel), Redi meg kvázi mindent :P :) Én is variálok. Pistának kifejtettem, amikor megvettem a DLS szettet - "Nehogymá' Istvánnak jobban szóljon az autója mint nekem!... " ;) :P :P Nem szól jobban az autóm - máshogy szól. De egyelőre most ez pont "tökéletesnek" tűnik. :lol:
Hic Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 .....Viszont az érdekes,hogy az új fejegysége rengetegett hozott az első szetten......pedig azt hittem volna hogy a másik lényegesen jobb cucc :lol: Esetleg nem volt jól beállítva? Pilótavizsgás a cucc :) :lol: Letöltök egy leírást mielőtt beraknám próbára....
Zsoltee Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 egy srác megcsinálta azt, hogy amikor kinyitják az ajtót akkor világít a lábtérben valami neon megkönnyítve ezzel a beszállást. Azért ez nem egy hülye ötlet :lol: 1500Ft 2db számítógépbe használatos 30cm-s fénycső, akármilyen színnel és rá van kötve a belső világítás kapcsolójára. Nagyon forradalmi újítás. :lol: :) De hogy ON is legyek: Egyik környékbeli suzukis srác csomibeépítése. Nagyon durván szólnak ezek a JBL mélynyomók. Van benne kraft bőven. A suzi csomagtérfedele fél centit ugrál fel le. :P
coupe Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Egyébként most olvastam a T&S-ben (megvettem, ha már akkora médiaribancok lettünk, hogy bennevagyunk :lol: ) egy srác megcsinálta azt, hogy amikor kinyitják az ajtót akkor világít a lábtérben valami neon megkönnyítve ezzel a beszállást. Azért ez nem egy hülye ötlet Nemtudom, pár napja alapjaiban omlott össze a hangtechnikáról kialakult (nemhallgatom hangosan ne zavarjam a szomszédokat, ne zörögjön a kocsi a mélyládától mit a hülyegyereknek a lakotelepen, stb) véleményem :lol: :) Gondolom sötétben nem találsz be a kocsidba :P :P A cs-n elég sok használt cucc van,és elég jó árakon..Ha rám hallgatsz akkor valami komoly mélyet veszel,hogy később ne kelljen fejleszteni.Azt kell eldönteni hogy milyen ládát szeretnél.
coupe Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Az autóhifi olyan játék (mint minden tuning), hogy minél többet költesz rá, annál többet akarsz Valahol meg kell húzni a határt. A legtöbben együttélünk a rendszerünk kis hibáival és úgy szeretjük, ahogy van. Coupe nagyon belelkesült, és tényleg referenciaértékű rendszert szeretne építeni. Addig úgysem nyugszik, amíg tökéletes nem lesz, mind a hangja, mind a beépítés... :D Én is variálok. Pistának kifejtettem, amikor megvettem a DLS szettet - "Nehogymá' Istvánnak jobban szóljon az autója mint nekem!... " ;) :) :P Nem szól jobban az autóm - máshogy szól. De egyelőre most ez pont "tökéletesnek" tűnik. :o Én eddig maximálisan elégedett vagyok...Tegnap hallgattunk egy teszt CD-t minden freki tisztán szólt.....hallgattuk megint a bass testet,az is nagyon komoly volt.....Egyszer késet el a mély egy nagyon picit,de akkor elég gyorsan jöttek a komoly basszusok...Utána összeszedte magát és nem volt benne hiba.A reflex már rég elhasalt volna.Elég sokat várok,az ajtó szigeteléstől.Attól szerintem az első szett lényegesen jobban fog szólni,és eltűnnek a mélynél a rezegő nem kívánatos hangok is Ez nem verseny,még most is azt mondom...Nélküled sehol nem lennék.Az első szett és a mély is jó választás volt,örülök hogy nem a PK6 vettem meg.Egymástól tanulunk :lol: és egymás rendszerét hallgatva fejlesztünk.... :P :lol: És egyre jobban azt gondolom hogy az Alpine fej miatt van az hogy lényegesen szebben és tisztábban szól egy igazán hangszeres zene :lol: Mert a tucc tucc nál nincs különbség...... ui:még mindig nem értem Redinek az első gyári hangszóró hogy bírta ki hogy erősítőről ment :P
coupe Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Ja és igen maximalista vagyok,de ezzel nem tudok mit csinálni...... :P :lol: :lol: :) :P
redline Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 ui:még mindig nem értem Redinek az első gyári hangszóró hogy bírta ki hogy erősítőről ment :lol: a kék világítás visszafogta az erősítő teljesítményét :lol:
coupe Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 a kék világítás visszafogta az erősítő teljesítményét :lol: Az enyém is kéken világít,de semmi baj a teljesítménnyel :P :lol: :)
coupe Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 kis video,a tegnapi hifis lurdy taliról.A CS-n találtam :lol:
Xray Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 kis video,a tegnapi hifis lurdy taliról.A CS-n találtam :P Szegény hangszóró! :lol: :lol: :)
Zsoltee Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 kis video,a tegnapi hifis lurdy taliról.A CS-n találtam :) Hát ennek aztán van értelme... :lol: :lol:
Sonique Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Én eddig maximálisan elégedett vagyok...Tegnap hallgattunk egy teszt CD-t minden freki tisztán szólt.....hallgattuk megint a bass testet,az is nagyon komoly volt.....Egyszer késet el a mély egy nagyon picit,de akkor elég gyorsan jöttek a komoly basszusok...Utána összeszedte magát és nem volt benne hiba.A reflex már rég elhasalt volna.Elég sokat várok,az ajtó szigeteléstől.Attól szerintem az első szett lényegesen jobban fog szólni,és eltűnnek a mélynél a rezegő nem kívánatos hangok is Ez nem verseny,még most is azt mondom...Nélküled sehol nem lennék.Az első szett és a mély is jó választás volt,örülök hogy nem a PK6 vettem meg.Egymástól tanulunk :lol: és egymás rendszerét hallgatva fejlesztünk.... :) :P És egyre jobban azt gondolom hogy az Alpine fej miatt van az hogy lényegesen szebben és tisztábban szól egy igazán hangszeres zene :lol: Mert a tucc tucc nál nincs különbség...... ui:még mindig nem értem Redinek az első gyári hangszóró hogy bírta ki hogy erősítőről ment :o esetleg még hallgasd meg akkor ezt is Behringer - Reference CD - Our Own Way Behringer egy elég elimert név és egy elég jo cd-t rkott össze de szerintem itt már lessz olyan ami nem olyan mint kéne ... csak egy ugye LOSSLESS *FLAC* formátumban van ezt az autohifon le nem játszod ... szoval audio cd-t kell irni belöle mert a 320as mp3 biztos nem elég :P :lol: :P
Sonique Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 yahh és ugy nez ki egy ilyen fog szolgalatott teljesiteni az astrában ECP26NEO-XT3 Nominal Size 6¹⁄₂“ (16.5 cm) Peak Power Handling 200 W Continuous Power Handling 150 W Crossover Slopes (MW/TW) 6/12 dB/oct. Crossover Frequency 3000 Hz Nominal Impedance 4 Ohms Sensitivity 92 dB Frequency Response (- 3dB) 55 Hz – 25 kHz erröl hallott már valaki ? én nem ismerem ..
Hic Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 yahh és ugy nez ki egy ilyen fog szolgalatott teljesiteni az astrában ECP26NEO-XT3 ... erröl hallott már valaki ? én nem ismerem .. Gratula! Ez nagyon jó választás! Elektronikus zenére nem hiszem, hogy sok jobb szett lenne.... pláne laposban. A Vibe angol hifi márka, de sztem. made in China ez is... mindegy. Viszont a kondi bekötés része korrekt, A Brax IPC-hez volt ilyen header, extraként. Jobb, mint a sima csavaros bekötés (nem törik el, igaz Coupe :lol: :) ) Viszont a Behringer cd linket nyomd fel, mert érdekelne. FLAC rulez. Én meg megtaláltam itthon az AudioSystem beállító cd-jét. Van rajta szoftver is, csak megfelelő mérőmikrofon kell, meg notebook ... :lol:
FPepe Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 yahh és ugy nez ki egy ilyen fog szolgalatott teljesiteni az astrában ECP26NEO-XT3 Nominal Size 6¹⁄₂“ (16.5 cm) Peak Power Handling 200 W Continuous Power Handling 150 W Crossover Slopes (MW/TW) 6/12 dB/oct. Crossover Frequency 3000 Hz Nominal Impedance 4 Ohms Sensitivity 92 dB Frequency Response (- 3dB) 55 Hz – 25 kHz http://tienda.phonia.es/files/4821-5803-im...CP26NEO-XT3.jpg Mennyibe kerül ebből egy pár? Ha jól láttam, csak 46mm a beépítési mélysége, úgyhogy gondolom beépíthető egy sima kiemelőkerettel.
Sonique Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Mennyibe kerül ebből egy pár? Ha jól láttam, csak 46mm a beépítési mélysége, úgyhogy gondolom beépíthető egy sima kiemelőkerettel. 89e ft az uj de én nem ujonnan vettem
Hic Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Mennyibe kerül ebből egy pár? Ha jól láttam, csak 46mm a beépítési mélysége, úgyhogy gondolom beépíthető egy sima kiemelőkerettel. Újonnan 90k. :lol: Ja, látom Sonique megelőzött. Mindegy, használtan is ugyanolyan jó - ezeket igen nehéz széthajtani. Többet bír, mint némely szub... :lol:
Sonique Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Gratula! Ez nagyon jó választás! Elektronikus zenére nem hiszem, hogy sok jobb szett lenne.... pláne laposban. A Vibe angol hifi márka, de sztem. made in China ez is... mindegy. Viszont a kondi bekötés része korrekt, A Brax IPC-hez volt ilyen header, extraként. Jobb, mint a sima csavaros bekötés (nem törik el, igaz Coupe :lol: :) ) Viszont a Behringer cd linket nyomd fel, mert érdekelne. FLAC rulez. Én meg megtaláltam itthon az AudioSystem beállító cd-jét. Van rajta szoftver is, csak megfelelő mérőmikrofon kell, meg notebook ... :lol: hat a cd agépemen van nem most szedtem le ... de ha gondolod alküldöm a gépem ftp cimét és onnan bár nem tul sebesen de letöltheted azért coupenak már nem a régi sal van az audison meg asszem pont ugyan ilyen bekötésileg .... vagy hasonlo szal audison kondi 1F vagy Ez 1,5 el ?
Hic Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 hat a cd agépemen van nem most szedtem le ... de ha gondolod alküldöm a gépem ftp cimét és onnan bár nem tul sebesen de letöltheted azért coupenak már nem a régi sal van az audison meg asszem pont ugyan ilyen bekötésileg .... vagy hasonlo szal audison kondi 1F vagy Ez 1,5 el ? Hát, ha egy árban van, sztem mindegy. Az Audison jobb név, de ez is szimpatikus. Viszont 1 vagy 1,5F nem érezhető differencia. Max. olyan 800..1000W-nál esetleg.
Sonique Elküldve November22, 2008 Elküldve November22, 2008 Hát, ha egy árban van, sztem mindegy. Az Audison jobb név, de ez is szimpatikus. Viszont 1 vagy 1,5F nem érezhető differencia. Max. olyan 800..1000W-nál esetleg. Igen, 800W:) mert szemezek egy DLD DL 12 vel :lol: :) :lol: audison ugye 20e ft ez meg 25 pénz azt mondod akkor inkabb tartsam meg azt az 5 ezer ft-ot ?
Hic Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 Igen, 800W:) mert szemezek egy DLD DL 12 vel :) :lol: :P audison ugye 20e ft ez meg 25 pénz azt mondod akkor inkabb tartsam meg azt az 5 ezer ft-ot ? Szerintem igen, főleg, hogy 100EUR magasságában már 12-20 Farados SuperCap-okat lehet kapni, újonnan.....szóval, ha már elkezded növelni a kapacitást, akkor kb. 30-35 körül meglehet egy sokkal keményebb. Én ezért maradok az ócsó kategóriánál, nem szánok rá több pénzt, és az én 420W-omhoz (max. RMS 14.4V-on), bőven jó egy gagyi 1F is. Nekem speciel "Toxic" van :lol: 27 EUR volt, vagy ilyesmi. Viszont a DLD-k közül tényleg nagyon jó néhány. Sokan legagyizzák, de nem tudják mit beszélnek. Én próbáltam 38-as DLD-t az autómban, és nagyon komoly volt, csak sajna reflex ládában volt és inkább tolt, mint ütött.... meg 40k felett lett volna és sóher voltam. :P :lol: (pedig annyiért sem volt drága) És az csak sima 4 ohmos volt. Gondolom egy DVC hangszóró milyen lehet ezek után....
FPepe Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 Ilyen társaságban szinte fel se merem tenni a kérdést: mit ajánlanátok, ha nem akarok farigcsálni az autóban, nem akarok subcsövet, vagy -ládát, csak a gyári helyekre valami komolyabb cuccot, a rádióban levő végfokról hajtva, némileg több basszussal, és mindezt nem csillagászati összegekért? Nem egyszerű, mi? :lol:
mélykék76 Elküldve November23, 2008 Elküldve November23, 2008 ....Ilyen társaságban szinte fel se merem tenni a kérdést.... Ne írjál már ilyeneket :lol:
Recommended Posts