1.6 16v Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 A szett többi része egy Hertz 16.5-es első szett + csipogók, egy Sherwood A100X4-es erősítő, ami valós 4X100 watt, vagy 2X250 watt RMS-t tud, és a hely és súlyspórolás miatt is, de nekem a hangzásvilága is nagyon bejön, egy VIBE SLR mélyláda... Ajtók zajcsillapítva, normális kábelezés végig... Nem nagy durr, de nem olyan rossz összeállítás ez így szerintem...főleg ár érték arányban... :D Jaa, igy oké, ezeket nem tudtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Én akkor szerintem passzolom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Jaa, igy oké, ezeket nem tudtam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
SáFi Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata CD30 Mp3-as fejegységben. Mégpedig, hogy mélyládát mellé lehetne vajon kötni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Május22, 2012 Megoszt Elküldve Május22, 2012 Szevasztok érdeklődök astra f 5 ajt. hátra gyári ovál helyére 14,2cm átmérőjű hangszórót milyen módon tudom beépíteni esetleg keret segítségével vagy felejtős a téma. Csak azért kérdezem mert most perr pill nincs itthon a verda és 900 HUF ért adnak egy hangszórót de nagyon szépen szól. Válaszotokat elöre is kösszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május31, 2012 Megoszt Elküldve Május31, 2012 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Magnat Edition Two 500 watts (2x250 watts 1x500watts) teljesítményű autóerősítőm és az lenne a kérdésem, hogy-hogyan tudom azt elérni, hogy 1x500 wattos legyen, mert van hozzá egy Magnat Edition BS30 800 Wattos Mélynyomó, és ezt szeretném vele meghajtani... Köszike szépen... Biztos rá van írva hogy lehet hidalni.Az egyik csatorna negatívjára kell kötni a mélynyomó negatív vezetékét,a másik csatorna pozítivjára meg a mélynyomó pozitív vezetékét.....A képen látszik hogy melyiket hova kell kötni.Bridge + - Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június14, 2012 Megoszt Elküldve Június14, 2012 Ha valakinek van tapasztalata Blaupunkt Car Magic 223 típusú, típusspecifikus hátsó hangszórópárral, az kérem privátban keressen meg. Így néz ki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Sziasztok! Van egy Combo C-m, benne gyári cd30-as fejjel. Elöl - hátul 2-2 hangszóró és 2 csipogó van most benne. Borzatszóan alacsony a minősége, ezen szeretnék módosítani. A lényeg, hogy nem szeretnék nagyobb hangszórókat, mélyládát stb. Mit tudtok javasolni? Autóhifiben még nem vagyok jártas, az én szememben így nézne ki a dolog: 4új hangszóró, 2 új csipogó (minden megegyező méretben), 1 erősítő és kész is. Erősítőre rádugom a hang kimenetet és megtáplálom az akkuról, hangszórókat kicserélem, átkötöm és kész is? Nem szánnék rá egy vagyont, de örülnék ha szólna rendesen. A mélyet szeretem (de ládát akkor sem akarok..) Köszönöm az építő jellegű segítségeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Sziasztok! Van egy Combo C-m, benne gyári cd30-as fejjel. Elöl - hátul 2-2 hangszóró és 2 csipogó van most benne. Borzatszóan alacsony a minősége, ezen szeretnék módosítani. A lényeg, hogy nem szeretnék nagyobb hangszórókat, mélyládát stb. Mit tudtok javasolni? Autóhifiben még nem vagyok jártas, az én szememben így nézne ki a dolog: 4új hangszóró, 2 új csipogó (minden megegyező méretben), 1 erősítő és kész is. Erősítőre rádugom a hang kimenetet és megtáplálom az akkuról, hangszórókat kicserélem, átkötöm és kész is? Nem szánnék rá egy vagyont, de örülnék ha szólna rendesen. A mélyet szeretem (de ládát akkor sem akarok..) Köszönöm az építő jellegű segítségeket :) Ha nem akarsz sokat költeni,akkor próbálj meg csak hangszórót cserélni....Reménykedj benne,hogy jobb lesz,mert ha nem akkor az már problémás.A gyári fejegységen nincs RCA kimenet,ha hangszóró vezetékéről csinálnál RCA jelet,akkor kell átalakító(jó sem lesz)de ha neked mégis megfelel,akkor jön a következő probléma,hogy milyen erősítővel hajtanál meg 6 hangszórót,mert egy 2 csatornással az se lenne az igazi.Szerintem egy fejegység csere segít a legjobban a minőségen....és talán ez a legolcsóbb és legkönnyebb megoldás..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Ha nem akarsz sokat költeni,akkor próbálj meg csak hangszórót cserélni....Reménykedj benne,hogy jobb lesz,mert ha nem akkor az már problémás.A gyári fejegységen nincs RCA kimenet,ha hangszóró vezetékéről csinálnál RCA jelet,akkor kell átalakító(jó sem lesz)de ha neked mégis megfelel,akkor jön a következő probléma,hogy milyen erősítővel hajtanál meg 6 hangszórót,mert egy 2 csatornással az se lenne az igazi.Szerintem egy fejegység csere segít a legjobban a minőségen....és talán ez a legolcsóbb és legkönnyebb megoldás..... Hm... hát fejegységet csak akkor cserélnék, ha egy hasonló méretű teljes tft kijelzős lenne. De ez ugye nem olcsó, ennyit nem költenék rá. A sima méretű fejek nem tetszenek, meg hát azok ugye a gyári kijelzőt sem hajtják meg :/ Ha már téma, létezik olyan fejegység, amely nem látható felületre van beépítve és egy galaxy tab hajtaná meg? (vagy bármi ami android) Mert azt el tudom képzelni, hogy a hifi helyére a tabot integrálom és onnan szól a zenebona. Egy hangszóró csere mekkora javulást hozhatna? A cd30-as 4x20W-ra képes. (a gyári hangszórók pedig max pár W-osak lehetnek... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bodri12 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Sziasztok! Vagy egy B Vectrám és bele szeretném tenni a mély ládámat ez a láda edy DLD ST300 tipusú masina! előzőleg egy suzuki-ban volt abban nagyot szólt, de ugyebár a suzuki az egyterű.... szerintetek és tapasztalatotok szerint a Vectrában is szólna? félek hogy elveszik majd benne a hang! ja és egy hozzá illő Ground Zero erősítő is van! illetve még azt szeretném megtudni hogy a gyári első szettre is ráköthetem az erősítőt nem fogja kinyírni őket! vállaszokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
straega Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Sziasztok! Vagy egy B Vectrám és bele szeretném tenni a mély ládámat ez a láda edy DLD ST300 tipusú masina! előzőleg egy suzuki-ban volt abban nagyot szólt, de ugyebár a suzuki az egyterű.... szerintetek és tapasztalatotok szerint a Vectrában is szólna? félek hogy elveszik majd benne a hang! ja és egy hozzá illő Ground Zero erősítő is van! illetve még azt szeretném megtudni hogy a gyári első szettre is ráköthetem az erősítőt nem fogja kinyírni őket! vállaszokat előre is köszönöm! Idáig akármilyen láda volt nekem hátul jól szólt! Semmiképpen se kösd rá az elsőket ha azok még gyáriak! Van aki szerint bírja és van aki szerint nem. Azoknak pont elég egy fejegység teljesítménye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bodri12 Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Idáig akármilyen láda volt nekem hátul jól szólt! Semmiképpen se kösd rá az elsőket ha azok még gyáriak! Van aki szerint bírja és van aki szerint nem. Azoknak pont elég egy fejegység teljesítménye. Köszönöm szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Június23, 2012 Megoszt Elküldve Június23, 2012 Nézegettem a fejegységeket, a jvc KW-R600BTE egésszen bejön, ára is egész normális (43e). Ami jó lenne benne ,hogy bt-on lejátsza az android telefonomról/tabomról a zenéket. Tehát ezt el tudnám képzelni cserére. Ha megveszem, hogyan lépjek tovább? Kell gondolom egy beépítő keret hozzá. A gyári kábel gondolom nem jó, létezik ehhez átalakító vagy forrasztani kell a kábeleket? A hang kábeleket miként kössem rá? (van ugye 2 hangszóró elöl, 2 hátul és 2 csipogo) Ha nem lenne elegendő a minőség növekedése milyen irányba menjek tovább? (szett vagy ilyesmi) Köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbi91 Elküldve Június26, 2012 Megoszt Elküldve Június26, 2012 Hello! Van egy 94-es F Astram, benne a gyári hangszorókkal elöl-hátul. Tudnátok nekem ajánlani, valami igazán ütös hangszoró típust? Keresnék én magamtól, sőt már keresgéltem is, de olyat, aminek ilyen hülye csatlakozója van, nem találtam. Szét vágni, meg sarukat tenni rá, csak végső esetben szeretnék rá tenni. Előre is köszönöm! Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Sziasztok! Pioneer DEH-80MP autórádióhoz keresek használati utasítást. Nem tud valaki esetleg? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Sziasztok! Pioneer DEH-80MP autórádióhoz keresek használati utasítást. Nem tud valaki esetleg? Köszi! Link. Sajnos ungarish nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Hát köszi,hogy fáradtál vele. Külföldit találtam én is de akinek kell az csak Magyart beszélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cumpika Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Hello mindenkinek!!! Kellene egy kis segitség! Vettem egy corsát és még a gyári cd lejátszo van benne,csavaros.Amit ki is szedtem de valahogy a többi nem akar kijönni valakinek valami használhato ötlet hogyan lehetne kivadászni a helyéröl,minnél kevesebb sérüléssel???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kornel1129 Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Hello mindenkinek!!! Kellene egy kis segitség! Vettem egy corsát és még a gyári cd lejátszo van benne,csavaros.Amit ki is szedtem de valahogy a többi nem akar kijönni valakinek valami használhato ötlet hogyan lehetne kivadászni a helyéröl,minnél kevesebb sérüléssel???? :D Hello, a kivett csavarok helyére be kéne akasztani valamit és kihúzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocka Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Hello, a kivett csavarok helyére be kéne akasztani valamit és kihúzni. Elég ha benyomsz a csavarok helyére két-két drótot (2-es huzal) persze érzéssel, ez kiakasztja a rögzítőpöcköket és ki lehet cibálni óvatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Február8, 2013 Megoszt Elküldve Február8, 2013 Sziasztok! B corsa hátsó csomagtartó átépítésén gondolkodom. Pontosítva, készíteni szeretnék egy mélyládát (corsa körökben ismert Zsocca-nak volt hasonló) amire az erősítőt illetve a kondot is rá akarom szerelni. Lenne egy pár kérdésem, itt azért van egy-két hozzáértő ember: - hogy lehet megcsinálni, hogy úgymond gyorscsatlakozós legyen, ha kell egyszerűen ki illetve be tudjam tenni a cumót - azzal hogy a ládára lesz erősítve az erőlködő illetve a kondi, ártok vele bárminek is? Helyileg ugye szűkös a corsa csomagtere, ezért nem akarom betölteni teljesen. Elképzelések szerint egy 400mm széles, 400mm magas és 460mm mély (felül 420mm , döntött lesz a hátulja, a hátsó üléshez igazodva). Bár ez ugye változik,attól is függve hogy hova tenném az erőlködőt illetve a kondit. Nem hangnyomásra építem, saját élvezetre :) (Rendszer: Mac Audio Mp box 300-as mélynyomó, Mac Mp2000 erősítő, Sal 1F kondi) Köszi a segítséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
karol001 Elküldve Március5, 2013 Megoszt Elküldve Március5, 2013 hello! egy olyan kérdésem lenne hogy egy a vectrában sedán, hogy lehetne egy jó rendszert kiépíteni? az tiszta hogy kell egy frankó első szett. egy jó fejegység meg egy mélyláda erősítővel a csomiba, és általában 4.xx.wattos egy fejegység ebből ugye 2 megvan az első ajtóba a kérdés az hogy a maradék kettőt hová érdemes beszerelni?mert állítólag nem jó ötlet a kalaptartóba hangszórót rakni ha van mélyláda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZolaTeso Elküldve Április2, 2013 Megoszt Elküldve Április2, 2013 Helo. Nekem E30 coupe-ban elol, hatul (kalaptarto)16os komponens szettek voltak es dupla 20as zart lada a csomagtartoban. Rohadt jol szolt. Meg egy 1F kondi persze. 400.4 es 250.1 erositokkel. Minden RockfordFosgate. Meg az RCA is :) Most teszem at a melyladat meg a hatso szettet a Fronteraba. Kivancsi leszek, hogy szol majd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Április4, 2013 Megoszt Elküldve Április4, 2013 Sziasztok.Gyors kerdes. nem tudja valaki ra 3ajtos ajtojaba milyen melysegu 16,5os szett fer be?esetleg kiemelokerettel?egyaltalan befer a 16,5os szett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts