Dini Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Suranyihifi.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Suranyihifi.hu Ott a 165.25 40ezer! A 165.20-as majdnem 20 rugó, ha jól emlékszem, pár hónapja több volt (nem erre gondoltál?)! Azt a Soundstream-et is dícsérik. Erről tapasztalatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Jojo én hibáztam!!! Phase Linear PC 165.20 (Ár: 19.900 Ft) erre gondoltam es ez nagyon megéri tavaj én ezt meg 31000 vettem ha haverom meg év elején 37000ért!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Na nem szarakodtam tovább,megcseréltem az isocsatiban a pirosat és sárgát,így letudtam közösíteni a két veztéket és most direktben megy a cuccos,vagyis megy gyujtás nélkül is! Azért erre gondolhattak volna pio tervezői! :roll: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Szeretném lecserélni a gyári CAR300-as csodámat egy CD/MP3-as (vagy mp3 nélküli) fejegységre. Átnyálaztam a topikot és olvastam is, hogy teljesen szubjektív véleménye van mindenkinek márkákról, tipusokról, de mégis szeretnék tanácsot kérni. Mely márkák felé érdemes nézelődni max 40e pénz fejében ami szépen is szól és nem kell 2 nap múlva visszavinni, hogy elromlott ez vagy az. Persze itt nem gyári hibás termékre gondolok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Szeretném lecserélni a gyári CAR300-as csodámat egy CD/MP3-as (vagy mp3 nélküli) fejegységre. Átnyálaztam a topikot és olvastam is, hogy teljesen szubjektív véleménye van mindenkinek márkákról, tipusokról, de mégis szeretnék tanácsot kérni. Mely márkák felé érdemes nézelődni max 40e pénz fejében ami szépen is szól és nem kell 2 nap múlva visszavinni, hogy elromlott ez vagy az. Persze itt nem gyári hibás termékre gondolok. Ez tényleg teljesen szubjektiv dolog! Erőssen függ a pénztárcától és attól,hogy milyen stilusú zenét hallgatsz! A legegyszerűbb,ha bemész egy nagy autóhifi boltba,és megfogdosod,meghallgatod melyik az ami neked tetszik! Csak hirtelen pár márka ami eszembe jut: -Clarion -Panasonic (a tévhittel ellentétben jól szólnak organikus zenéhez ajánlott) -Pioneer (nekem ilyen van,nem véleményezem) -Blaupunkt (a mostani dizájnjuk pocsék szerintem) -Kenwood (inkább töcc-töcc zenéhez:lol: szerintem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június18, 2005 Megoszt Elküldve Június18, 2005 Szeretném lecserélni a gyári CAR300-as csodámat egy CD/MP3-as (vagy mp3 nélküli) fejegységre. Átnyálaztam a topikot és olvastam is, hogy teljesen szubjektív véleménye van mindenkinek márkákról, tipusokról, de mégis szeretnék tanácsot kérni. Mely márkák felé érdemes nézelődni max 40e pénz fejében ami szépen is szól és nem kell 2 nap múlva visszavinni, hogy elromlott ez vagy az. Persze itt nem gyári hibás termékre gondolok. Pü ment!!! Majd valamikor Cp-nel talizhatak egyet akkor megtudjuk beszélni Habár én jöv het penteken 2 hetree lelépke sütetni a hasamat!!! De ha annyira nem sürgös utána azonnal kersünnk valamit mert kecskemeten a bogdanal vannak jo cucok de a tulaj apj szokott ott leni és az ülye dolgokhoz a masik helyen meg mindig egyel dragabbat akarnak radtukmalni!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Pü ment!!!Viszont :lol: Majd valamikor Cp-nel talizhatak egyet akkor megtudjuk beszélni Habár én jöv het penteken 2 hetree lelépke sütetni a hasamat!!! De ha annyira nem sürgös utána azonnal kersünnk valamit mert kecskemeten a bogdanal vannak jo cucok de a tulaj apj szokott ott leni és az ülye dolgokhoz a masik helyen meg mindig egyel dragabbat akarnak radtukmalni!!!! Ok, majd pü-ben egyeztetünk mikor tudunk talizni. De ha nem jön össze utána is tökéletes. A bogdaék vannak a Bethlen körúton van a budai kapu felé? Egy fekete EVO VII szokott előtte állni nem? Ott tavasszal voltak jó cuccok, de valamelyik nap voltam bent, de ha 5 fejegység volt sokat mondok. A vén ######i csak addig volt segítőkész amíg ki nem mondtam, hogy csak érdeklődök és most nem vásárolok. A másik hely a kőhíd utcán a hifis? Azt a boltot a héten még nem sikerült nyitva találni. Mindig ebédel a csávó, biztos gilisztás, mert 2 órán keresztül kóvályogtam a környéken hátha visszaér, de nem sikerült neki. Majd még próbálkozom, mert volt egy szórólapjuk és akciózgatnak erősen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Ma beleaplikáltam a hátsó könyöklőbe a távirányítót így aki hátul ül az is tudja a zenét szabályozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Ma beleaplikáltam a hátsó könyöklőbe a távirányítót így aki hátul ül az is tudja a zenét szabályozni :lol: Nálam ki is kéne szállnia ,ha valaki belenyúl... :lol: ;) :( (Már ha volna nagy zene...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Nálam ki is kéne szállnia ,ha valaki belenyúl... :D :D :D (Már ha volna nagy zene...) :lol: ;) :( Esztetikusabb igy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 :lol: :lol: ;) Esztetikusabb igy :( Persze. Nem is kötözködni akartam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Persze. Nem is kötözködni akartam.... Tudom! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Szeretném lecserélni a gyári CAR300-as csodámat egy CD/MP3-as (vagy mp3 nélküli) fejegységre. Átnyálaztam a topikot és olvastam is, hogy teljesen szubjektív véleménye van mindenkinek márkákról, tipusokról, de mégis szeretnék tanácsot kérni. Mely márkák felé érdemes nézelődni max 40e pénz fejében ami szépen is szól és nem kell 2 nap múlva visszavinni, hogy elromlott ez vagy az. Persze itt nem gyári hibás termékre gondolok. Hát Clarion , Alpine , Kenwood lehet a jó választás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 :twisted: Na persze... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Vagy Pioneer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Vagy egy ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 http://www.lada-audio.ru/images/upload/img-416d5c3c23961.jpg Na ez igen ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Vagy egy ilyen:http://www.lada-audio.ru/images/upload/img-416d5c3c23961.jpg :smt107 :smt082 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Vagy egy ilyen: :biggrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Na, ha ez tetszett, akkor álljon itt a nagymúltú szovjet autógyártás másik két képviselője is: [url=http://www.techhome.ru/catalog/auto/39E00716_335005B8_2.htm]IZS [url=http://www.techhome.ru/catalog/auto/B9300241_2AB00237_2.htm]URAL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 4x50 watt Mp3 mindez kékben.Na ezért megéri IZS-t venni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Az az IZS 79 dollárért nem is olyan drága! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 Hali! Nem kérdezem, mert tuti felesleges, valaki úgyi ért a hifihez itt, nemúgy mint én. Kéne nekem egy kis segítség. Kaptam a páromtól egy mélyládát és egy erősítőt minden sallangjával, csa be kéne építenem. Nos a rajz alapján van sejtésem, csak megerősítés kéne, főleg az erölködő beállításához. Ez egy 4 csatornás erősítő, hidalható, és feltételezem nekem úgy is kell. Hídban 300W 2x, nekem ugye csak az egyik kell ehe, 4 ohmon viszi a 2x300W-t. Még az is tiszta, hogyan kell rákötni hídba a ládát, megkapja a tápot az akkutól persze biztosítékkal normális 10-es tyúkbélen, testet a kasztnitól, jelet a fejtől RCA-n, meg van egy remote tyúkbele, amit ugye a fej szintén remote kábelével kell hogy összekössek (itt kell valamire figyelnem? gondolok itt a fesz.-re). Node hogyan állítsam be az erősítőt, hogy normálisan szépen szóljon. Ja, a fej egy sony cds2200-as x-plod, ha ez számít valamit. Van itt egy link az erősítő képéhez a tárhelyemen. Előre is köszönök szépen minden segítséget. http://www.kep.tar.hu/is345/50071260#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június27, 2005 Megoszt Elküldve Június27, 2005 nekem nem jött be 1 kép sem, lehet policy rulz, de ez most nem is számít. nos fogod rca,remote jön fej1ség felöl, ezekt bekötöd meg a mélyet hídba gondolom a másik az első szett lesz. Utána beállítod az erősítődön, hogy a mélyre csak mélyet az első szettre közepet,magasat toljon. Van aki a mélyet is ráengedi az első szettre! (Itt megjegyezném a 2 szett elsőszett elfüstölését eredményezte nálam a mély ráengedésre az első szettre, majd mind2 esetben a halálos cselekmény a fej1ségen levő DSO funkció bekapcsolása volt) Ezekután szépen fülre beállítod a vágási frekit és az erősítést. El lehet vele szeretkezni az ídőt rendesen az fix :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts