Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

AUTÓHIFI

ViSoR

Recommended Posts

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Ok, de biztos vannak olyan márkák, amiket kerülni kell, vagy ugyan jól szól a bemutató teremben, de Astrába beépítve már förtelmesen szar, vagy jól szol 15W-ig, de felette már gyenge, meg ilyesmi. Ezért kérdeztem hogy hátha van(nak) jól bejáratott szett(ek).  

De akkor körülnézek én is! :evil:   :lol:  :lol:  ;)

én a ground zerot tudom ajánlani:

05155.jpg

25.990 Ft... nekem is ez van a kocsiban és nagyon szép hangja van :wink: erre már lehet rendszert építeni (bár tanácsos az ajtót kiszigetelni)

Megosztás:

a calimban nagy seat-emblémás volt gyárilag :lol:

Tényleg nagyon hasonlít a Seat-jelre! :lol:

Én is meglepődtem először, aztán megtaláltuk a gyártót, de már nem emléxem...

Az Opelnek főleg a Blaupunkt szállít, de asszem láttam már Nokia gyártmányú, hangszórónak látszó tárgyakat is. :roll:

Megosztás:

ha kész lesz meghallgatnám mert anno én is nézegettem őket :wink:

Kb. jövőre lesz kész! :lol:

A többi dolog prioritást élvez. Csak elég sokat vagyok a kocsiban és akkor már megérdemlek egy normálisabb cuccot. :oops: ;)

De csak szép apránként van rá money... :lol:

Megosztás:

Csak elég sokat vagyok a kocsiban és akkor már megérdemlek egy normálisabb cuccot. (

ezzel én is igy voltam anno...el is kezdtem...de tegnap rádöbbentem pár dologra :oops: ezért emgmaradok a minimális szinten :lol: annyit nem szánnék rá amennyit kéne :lol:

Megosztás:

Idézet a suranyis forumbol:

Surányi Ferenc 2005-06-04 17:23:50

...

sasa!

F astra ajtajába csak nagyon lapos hangszóró fér el (XSC6 és Phase CFS is kilőve), van nekünk egy Helix HXS 236 az talán beférne. Ennek kifejezetten jó hangja van.

...

Nem lehet valahogy hekkelni? Ajtópanel pl.? 1ébként köszi az infót jó tudni hogy nem megy bele egyszerűen!!!

Megosztás:

Remélem lehet kezdeni vele valamit, mert én is most akarok bele tenni valami hangtechnikát, 2-3 hét mulva szetszedem az ajtot és ha van valami alternativa (az ajto eredeti karpitjanak megorzesevel) akkor szolok :wink:

Az jó lenne, mert én ragszkodnék a két fenti verzió valamelyikéhez. :lol: :lol:

Megosztás:

Remélem lehet kezdeni vele valamit, mert én is most akarok bele tenni valami hangtechnikát, 2-3 hét mulva szetszedem az ajtot és ha van valami alternativa (az ajto eredeti karpitjanak megorzesevel) akkor szolok :wink:

Nekem is ezt ajánlották szétszedik és kisérleteznek...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.