GPont Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Tudja valaki,hogy a Citroen Xsara-ba millen márkájú a gyári audió fejegysér? :roll: Elvileg Clarion (95%), de egy pici esély van Philipsre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Elvileg Clarion (95%), de egy pici esély van Philipsre is. Köszi szépen. :lol: A hüllék nem írták rá :? Cd tárat akar hozzá a haverom :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Ok, de biztos vannak olyan márkák, amiket kerülni kell, vagy ugyan jól szól a bemutató teremben, de Astrába beépítve már förtelmesen szar, vagy jól szol 15W-ig, de felette már gyenge, meg ilyesmi. Ezért kérdeztem hogy hátha van(nak) jól bejáratott szett(ek). De akkor körülnézek én is! :evil: :lol: :lol: ;) én a ground zerot tudom ajánlani: 25.990 Ft... nekem is ez van a kocsiban és nagyon szép hangja van :wink: erre már lehet rendszert építeni (bár tanácsos az ajtót kiszigetelni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Nekem meg ő one ezt is csak ajánlani tudom, eddig még csak 2 szettet füstöltem L belőle anno... Amúgy több mint 1 éve 23 volt, most 13ért hozzádvágják :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Azt lehet e tudni,eredetileg milyen hangszórókat tesznek a g astrákba? Az enyémben első-hátsó ajtóban van 2-2 hangszoró. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 a calimban nagy seat-emblémás volt gyárilag :lol: én bontottam le először a kárpitot ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 a corsában utragagyi überkokány volt :lol: GM felirattal :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 A hüllék nem írták rá :? Cd tárat akar hozzá a haverom :roll: Nincs mit! Ha körbefényképezed, és elküldöd a képeket, meg tudom mondani (remélem :lol:)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 a calimban nagy seat-emblémás volt gyárilag :lol: Tényleg nagyon hasonlít a Seat-jelre! :lol: Én is meglepődtem először, aztán megtaláltuk a gyártót, de már nem emléxem... Az Opelnek főleg a Blaupunkt szállít, de asszem láttam már Nokia gyártmányú, hangszórónak látszó tárgyakat is. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Nah ha minden igaz pár napon belöl lecserélödik ez erre Valaki ismeri ezt a típust ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Nokia az a Bmw gyári hangszórója :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Köszi a sok Hifis tanácsot, asszem így már könnyebb lesz döntenem!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Nah ha minden igaz pár napon belöl lecserélödik ez erre Valaki ismeri ezt a típust ? :crybaby: Énis! Énis! Énis akarok! :smt019 Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Nokia az a Bmw gyári hangszórója :lol: Is. Magam is meglepődtem, mikor megláttam a műanyag keretbe préselt feliratot. :shock: Szvsz attól függ, melyik volt olcsóbb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Na valószínüleg közülük kerül ki a befutó: http://suranyihifi.hu/index.php?p=reszlete...ek/109/autohifi http://suranyihifi.hu/index.php?p=autohifi...165_20/103&g=34 A soundstream az esélyes, de előtte meghallgatózom őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 A soundstream az esélyes, de előtte meghallgatózom őket. ha kész lesz meghallgatnám mert anno én is nézegettem őket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 ha kész lesz meghallgatnám mert anno én is nézegettem őket :wink: Kb. jövőre lesz kész! :lol: A többi dolog prioritást élvez. Csak elég sokat vagyok a kocsiban és akkor már megérdemlek egy normálisabb cuccot. :oops: ;) De csak szép apránként van rá money... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Csak elég sokat vagyok a kocsiban és akkor már megérdemlek egy normálisabb cuccot. ( ezzel én is igy voltam anno...el is kezdtem...de tegnap rádöbbentem pár dologra :oops: ezért emgmaradok a minimális szinten :lol: annyit nem szánnék rá amennyit kéne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Idézet a suranyis forumbol: Surányi Ferenc 2005-06-04 17:23:50 ... sasa! F astra ajtajába csak nagyon lapos hangszóró fér el (XSC6 és Phase CFS is kilőve), van nekünk egy Helix HXS 236 az talán beférne. Ennek kifejezetten jó hangja van. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Idézet a suranyis forumbol: Surányi Ferenc 2005-06-04 17:23:50 ... sasa! F astra ajtajába csak nagyon lapos hangszóró fér el (XSC6 és Phase CFS is kilőve), van nekünk egy Helix HXS 236 az talán beférne. Ennek kifejezetten jó hangja van. ... Nem lehet valahogy hekkelni? Ajtópanel pl.? 1ébként köszi az infót jó tudni hogy nem megy bele egyszerűen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Én kilestem magamnak egy hertz szettet előre,majd felvilágosítottak,hogy az ajtoba max 5,5 cm mélységben gondolkozzak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Remélem lehet kezdeni vele valamit, mert én is most akarok bele tenni valami hangtechnikát, 2-3 hét mulva szetszedem az ajtot és ha van valami alternativa (az ajto eredeti karpitjanak megorzesevel) akkor szolok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Remélem lehet kezdeni vele valamit, mert én is most akarok bele tenni valami hangtechnikát, 2-3 hét mulva szetszedem az ajtot és ha van valami alternativa (az ajto eredeti karpitjanak megorzesevel) akkor szolok :wink: Az jó lenne, mert én ragszkodnék a két fenti verzió valamelyikéhez. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Remélem lehet kezdeni vele valamit, mert én is most akarok bele tenni valami hangtechnikát, 2-3 hét mulva szetszedem az ajtot és ha van valami alternativa (az ajto eredeti karpitjanak megorzesevel) akkor szolok :wink: Nekem is ezt ajánlották szétszedik és kisérleteznek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Ez megoldás lehet a beférési problémára. Igaz, ez egy A Corsa, de gyárilag itt még helye sincs a hangszórónak. Katt a képre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts