coupe Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Nekem alpine fejesem van, dragster szett elől, hátul a gyári + RCF atresuno mélyláda, ha 20as felé veszem a fejest már pislákol a tompított :D 30 felett stroboszkóp...Ott figyel most a Roki kondi a polcon csak várom pajtásom hogy berakjuk a helyére :icon4: Nem kell kondi,teljesen felesleges pénzkidobás,inkább egy jó aksi kell ;) Vagy inkább 2 :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Kérdésem az lenne ,hogy van vkinek tapasztalata bitumen lappal történő ajtószigeteléssel kapcsolatban? Érdemes beruházni vagy van vmi korrektebb megoldás? Nem versenyre akarom megcsinálni csak zavar ,hogy rezeg az ajtó. Kb mennyi kellene 2 ajtóra? Erről lenne szó Van értelme,sokkal szebben fog szólni és nem fog zörögni....Szerintem ez soudaband szalag,amit az építőiparban használnak.Keres rá a neten,mert ennél biztos hogy olcsóbban jön ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Kérdésem az lenne ,hogy van vkinek tapasztalata bitumen lappal történő ajtószigeteléssel kapcsolatban? Érdemes beruházni vagy van vmi korrektebb megoldás? Nem versenyre akarom megcsinálni csak zavar ,hogy rezeg az ajtó. Kb mennyi kellene 2 ajtóra? Erről lenne szó Nekem is van az első ajtókban 5mm-es bitumenlap, én a Vaterán vettem anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Köszönöm a válaszokat. Utána nézek ennek a soudaband terméknek, ha tényleg olcsóbb és ugyan olyan hasznos akkor természetesen ilyet veszek. Esetleg aki tud ilyet Bp-en belül az jelezze :D Köszi Közben találtam vaterán. Kaptam is árajánlatot, szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Melyik lenne elég? soudaband 7,5 cmx10m 2 728 Ft 10 cm x 10m 3 625 Ft 30 cm x 10m 9 725 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Közben találtam vaterán. Kaptam is árajánlatot, szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Melyik lenne elég? soudaband 7,5 cmx10m 2 728 Ft 10 cm x 10m 3 625 Ft 30 cm x 10m 9 725 Ft 0.75, 1.00 és 3.00 m2. Mennyi kell neked az ajtókra? Saccold meg, mekkora a felület amit leakarsz ragasztani. Nem kell telibe, csak a nagyját. :D Vedd meg a nagyot és kiragasztod az egész masinát. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Csak telibe van értelme....Ne ezen spórolj :D Nekem rengeteg elment 2 ajtóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július21, 2011 Megoszt Elküldve Július21, 2011 Nem kell kondi,teljesen felesleges pénzkidobás,inkább egy jó aksi kell ;) Vagy inkább 2 :icon4: Jó Akksi és kondi párosítás se rossz :D amúgy nem felesleges de tényleg kell jó akksi és eléggé vastag kábelek amúgy meg pislákolni fog a tompított :icon4: a kondi javít rajta kicsit. Ha jól tudom a kondit meg azért találták ki, hogy sok energiát felvesz és gyorsan leadja így az akksit se terheled annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Jó Akksi és kondi párosítás se rossz :D amúgy nem felesleges de tényleg kell jó akksi és eléggé vastag kábelek amúgy meg pislákolni fog a tompított :icon4: a kondi javít rajta kicsit. Ha jól tudom a kondit meg azért találták ki, hogy sok energiát felvesz és gyorsan leadja így az akksit se terheled annyira. Igen,de vissza tölteni már nem tud ha nincs miből.Így már fogyasztóvá válik a kondi is,tehát teljesen felesleges.Elég komoly teljesítmény van a kocsimban,és semmi villogást nem tapasztaltam soha.Pedig nincs kondim.Az a kondi,ami ér valamit,nem az olcsó kategória... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Csak telibe van értelme....Ne ezen spórolj :icon4: Nekem rengeteg elment 2 ajtóra. sztem is az lenne a legcélszerűbb ha telibe ragasztanám az egészet, minél kevesebb darabból.... Majd meglátjuk mit lehet kapni. Egyenlőre megveszem aztán majd ha betesszük a központit akkor megcsinálom mert nincs kedvem szétszedni többször is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 sztem is az lenne a legcélszerűbb ha telibe ragasztanám az egészet, minél kevesebb darabból.... Majd meglátjuk mit lehet kapni. Egyenlőre megveszem aztán majd ha betesszük a központit akkor megcsinálom mert nincs kedvem szétszedni többször is. :D Én megcsináltam az ajtó külső felét is,szerintem így az igazi :icon4: Ennél jobb képem nincs sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Én megcsináltam az ajtó külső felét is,szerintem így az igazi :icon4: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/81..._1242404466.jpg Ennél jobb képem nincs sajnos. Annál biztos jobb lesz mint ami most van :D Vagyis nincs :icon4: Amúgy ezt csak ráragasztom vagy kell hőlégfúvó és rá kell melegíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Annál biztos jobb lesz mint ami most van :D Vagyis nincs :icon4: Amúg ezt csak ráragasztom vagy kell hőlégfúvó és rá kell melegíteni? Kell hőlégfúvó,meg egy kicsi gumihenger amivel közben ráhengereled...ha nem így csinálod meg,akkor egy nyár és leesik az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július22, 2011 Megoszt Elküldve Július22, 2011 Kell hőlégfúvó,meg egy kicsi gumihenger amivel közben ráhengereled...ha nem így csinálod meg,akkor egy nyár és leesik az egész. Értem, köszi a választ. Lehet ,hogy hírtelen nekifutásból csak simán ráragasztottam volna és kész :D Aztán meg néztem volna amikor elkezd lejönni :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Üdv. Dvd-s monitoros fejegységemre szeretném rákötni a mélyládámat. Vagy egy olyan kimenet hogy non fader meg van egy olyan h audio output. Melyikre kell kötnöm az erősítőt, hogy a láda ne "zenéljen"? Non fader vagy sima audio output? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július30, 2011 Megoszt Elküldve Július30, 2011 Igen,de vissza tölteni már nem tud ha nincs miből.Így már fogyasztóvá válik a kondi is,tehát teljesen felesleges.Elég komoly teljesítmény van a kocsimban,és semmi villogást nem tapasztaltam soha.Pedig nincs kondim.Az a kondi,ami ér valamit,nem az olcsó kategória... Hát azért ez se volt olcsó connection. Komoly cuccok 300 ezernél indulnak de hát felesleges. Érni ér valamit szerintem nyilván, hogy e jó akksi a legfontosabb nekem megfelel így :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bocsek Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Sziasztok! Scott XRB 300 RC-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Vagy amúgy a Scott Audio termékekkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Sziasztok! T Lehet tudni,hogy idén van-e már új DVD lemez a navigációhoz? Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
toth2 Elküldve Augusztus31, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2011 Segítségetek kérném, hogy Ti hogyan kezdenétek hozzá, illetve hogy bonyolult e az adott műveletet elvégezni. Nos a lényeg hogy ahol ajtó nyilik, ott egy "cső" ahol, amiben futnak a vezetékek, köztük a első hangszóróé is. Nah de itt lett elvágva az első hangszoro vezetéke és gondolom becsuszott a vezeték... Szal esetleg ajtókárpit lebontása? de ez egy dolog ha ezzel megvagyok, még ott meg kéne keresni a másik vezetéket... műszerfal körül vagy hova megy az a cső kb... Ötlet emberek?:$ Remélem érthető amit kérdezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Segítségetek kérném, hogy Ti hogyan kezdenétek hozzá, illetve hogy bonyolult e az adott műveletet elvégezni. Nos a lényeg hogy ahol ajtó nyilik, ott egy "cső" ahol, amiben futnak a vezetékek, köztük a első hangszóróé is. Nah de itt lett elvágva az első hangszoro vezetéke és gondolom becsuszott a vezeték... Szal esetleg ajtókárpit lebontása? de ez egy dolog ha ezzel megvagyok, még ott meg kéne keresni a másik vezetéket... műszerfal körül vagy hova megy az a cső kb... Ötlet emberek?:$ Remélem érthető amit kérdezek. Minek kell megkeresni a vezetéket a műszerfalnál?(Ami csak az ajtónál van csőben)Evidens,hogy a fejegységhez megy,ez nem olyan bonyolult. Az ajtóban nincs sok vezeték,ott hamar megtalálod. Az ajtó kárpit leszedése nem bonyolult.Három csavar alul,kettő a könyök támasz alatt,és egy a tükörfűtés kapcsoló alatt.Tekerős ablaknál,a kar alatt van egy zéger,amit ha leszedsz akkor le tudod venni a tekerőt.Kipattintod óvatosan,és lent is van a kárpit.(válasz a privát üzenetre) Nem igazán értem mit szeretnél???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Hy all! Segítséget szeretnék kérni, mégpedig abban ,hogy hogyan kell bekötni 2 db erősítőt? Az egyik hajtaná a mélyládát a másik az ajtókban lévő hangoskodókat. nekem az a része kellene hogy hogyan osztom el a 12v-t vagy az rca-t ami a fejegységből jön? Egyszerű elosztókkal? Inkább megkérdezem mint marhaságot csináljak előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Hy all! Segítséget szeretnék kérni, mégpedig abban ,hogy hogyan kell bekötni 2 db erősítőt? Az egyik hajtaná a mélyládát a másik az ajtókban lévő hangoskodókat. nekem az a része kellene hogy hogyan osztom el a 12v-t vagy az rca-t ami a fejegységből jön? Egyszerű elosztókkal? Inkább megkérdezem mint marhaságot csináljak előre is köszi RCA-t ha lehet akkor sehogy...A 12V tápelosztóval...de nem volna hátrány ha olyat vennél amiben van biztosíték :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 RCA-t ha lehet akkor sehogy...A 12V tápelosztóval...de nem volna hátrány ha olyat vennél amiben van biztosíték :P szinte mindegyik erősítőn van kimeneti rca is... legalábbis az enyémen van :D,direkt a további erősítők miatt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 szinte mindegyik erősítőn van kimeneti rca is... legalábbis az enyémen van :D,direkt a további erősítők miatt.. Én maradnék a fejegységből kijövő jelnél :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Én maradnék a fejegységből kijövő jelnél :P :P én is :D főleg hogy nekem 6 csatornás kimenet van rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 A napokban rámszakadt ajándékba egy nem agyon használt M.N.C InnoCD névre keresztelt valami. Úgy első ránézésre (meg úgy összesen) ami megfogott az hogy SD kártyát, és pendrive-ot eszik. Jó randa, de azért betoltam egy pár napra az autóba, kipróbálni. Olyan kis hülyeségek, hogy a számokba beletekerni nem tud, csak lépetni, meg a tekerő gomb első körben a kezembe maradt, már nem is zavartak, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennek ennyire gyökér hangja legyen. Szerintem ha egy öreg telefont bedob az ember a kútba, tisztább, szebb hangok jönnek ki belőle... Valaki hallott már ilyen eszközt megszólalni? Van neki 4 darab RCA-ja, meg még beállítási lehetőség is akadna, mp3, WMA lejátszás, szóval úgy ránézésre az ember azt hinné hogy ez egy valami, de hogy egy ilyen katasztrófa valami legyen, azt már nem tudom elhinni. Tompa, se mély, se magas, de inkább még úgy közép se ;) Se rádiónál, se USB-ről, se SD-ről nem tud tisztán megszólalni (a jól bevált Pana c1465-öt visszatoltam, és azóta is azt hallgatom) Igazából az lenne a kérdés, hogy valaki tud -e valamit erről a fejegységről, mert ha valaki hallott normális hangot kijönni ilyenből, akkor játszok vele egy kicsit, csak ha az összes ilyen hulladék akkor el se kezdenék foglalkozni vele ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts