Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

AUTÓHIFI

ViSoR

Recommended Posts

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Sajnalatos esemény következtében autom összetört és igy nem kerülnek beszerelésre a következő dolgok:

1db Caliber 6csatorna erősítő (4x40w+2x60w RMS) Teljesen uj nem volt beszerelve (osztrakbol van kinti ár ~ 55-60e)

1db Emphaser IE 12" mélynyomo lada nélkül de megvana ponto gyari méret és eltudom kesziten ha ugy kell

1pár Ovál

1db panasonic 2 csatornás erősítő (2x35w RMS)

1db panasonic 4 csatornas erősítő (4x60w RMS)

1db impuls 1F kondi!

Képeket mjad közlök árakat meg még most nezem meg hogy ne kérje érte irreálisat hanem egy reális árat szeretnek mondani !

Ha valakit érdekel valami akkor jelezze4

Megosztás:

Nem inkább nagyon komolytalan? :roll: Oké, tegyük fel, hogy kibír ennyit. De mi a halált csinál vele? Max elfűteni tudja, ekkora membrán kontrollált mozgatásához a töredéke is elég. Vakítás rlz...

ez is marketing duma.... de az bizots hogy nagyot szól... (és ami a legfontosabb nagyon is szépen ) :twisted:

Megosztás:

Hangnyomás hangszóró, tehát biztosan nagyot szól. Viszont pont azzal, hogy arra van kihegyezve, hogy minél jobban összepréselje maga előtt a levegőt, együtt jár az is, hogy olyan anyagokból kell csinálni, amik ki is bírják ezt. Azok meg nem igazán a minőség barátai. Kb annyira extrém, mint egy forma-1-es autó. A maga kategóriájában biztosan nagyon jó, de próbáld meg utcán használni...

Megosztás:

Végülis szivacs mögé meg a a lyukakba egy kis silicont nyomhatsz mert akkor megszinteted a fém-műanyag kapcsolato és ha ugyi vagy akkor körbe is kinyomhatod mert akkor tényleg nem fog zörögni! masik megoldás hogy leveszed és lefalazod a hátulját!

Megosztás:

Az 5. ajtón a rendszámtáblánál lévő műanyagot, hogy kellene leszigetelni hogy ne zörögjön ? Szivacs mögé "azt szevasz" ?

Biztos hogy az zörög? Elég becsapós tud lenni. Erre akkor jöttem rá amikor leszedtem és ugyanúgy zörgött valami tovább. Saját tapasztalat szerint az a díszléc elég stabilan áll, inkább a rendszámtáblakeret vagy valami a csomagtérajtó belsejében rezeg.

De a 100%-os megoldás tényleg akkor van ha leszedted. :wink:

Megosztás:

Milyen első szetett vegyek F Astrába? :lol:

Visszaolvstam sok-sok oldalt, de semmi konkrétat nem találtam. Olyan kéne, amihez később hozzá lehetne passzintani egy normális fejegységet meg mélyet és olyan huszonezer körül van.

Előre is köszi a segítséget!!

Megosztás:

Tom lehetőleg használd ki h 16os az első szett mérete és mondjuk élből ne 13cm-st :lol:

A többi rajtad múlik ami tetszik fülednek mindenkinek más és más :idea:

Na ennél azért valami konkrétabb kéne. :wink:

Biztos van valami normális árban lévő komp. szett ami szépen szól és zenére is használható (nem tüc-tüc).

Megosztás:

Ok, de biztos vannak olyan márkák, amiket kerülni kell, vagy ugyan jól szól a bemutató teremben, de Astrába beépítve már förtelmesen szar, vagy jól szol 15W-ig, de felette már gyenge, meg ilyesmi. Ezért kérdeztem hogy hátha van(nak) jól bejáratott szett(ek).

De akkor körülnézek én is! :evil: :lol: :lol: ;)

Megosztás:

Ok, de biztos vannak olyan márkák, amiket kerülni kell, vagy ugyan jól szól a bemutató teremben, de Astrába beépítve már förtelmesen szar, vagy jól szol 15W-ig, de felette már gyenge, meg ilyesmi. Ezért kérdeztem hogy hátha van(nak) jól bejáratott szett(ek).

Tom!

Kérdezd meg Astroid Lacit holnap.(csak melóban tud netezni) 8)

Ő biztos tud neked valami konkrétat ajánlani :wink:

Megosztás:

Tudom én lehet elfogult vagyok de nekem Phase Liner volt benn azza van is csak kicsit összetört hát azok nem kicsit szolnak! De barkacsolni kell velük meret 6,7cm mélyek és Astra ajtaja kiemelő kerettel csak 6,2 körül van!

De tudom ajánlani! Suranyihifi.hu ott van Phase Linear PC 165.20 (Ár: 19.900 Ft) ez volt nekem 3 éves modell azért ennyi én még anno 37000ert vettem Phase Linear CFS 165.25 (Ár: 40.000 Ft)ez meg az uj egésszen biztos vagyok benne hogy ezek jol szolnak!

Amit még tudni kell ezeknek a hangszoroknak nagyon sok a magas hangjuk amit utolagosan egy ellenállással lehet szabályozni a hangváltoba van is neki hely de pl nekem nem volt elötte ellenállás!

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.