aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 csak érdekessége, hogy egy 300as sal helyére nem fér be. mélységgel no para, csak a keretén van 1 gumi, még ha azt is leveszed marni kell.... mármint a ládából... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 csak érdekessége, hogy egy 300as sal helyére nem fér be. mélységgel no para, csak a keretén van 1 gumi, még ha azt is leveszed marni kell.... mármint a ládából... Hát a sal az nem is mélynyomó. :wink: Maximum középnyomó! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ha hiszed ha nem én sem tudtam h az van benne és hónapokig abban a tudtban voltam vmi komolyabb mozgatja a zenét, de nem. És vmi veszettül jól szólt, így h bekerült ez persze már más a jeányzó állása, de akkor is tartom magam ahhoz h ebben a konfigban nagyon jó volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Sziasztok! Vettem egy mp3-as cd-s fejegységet, márkát direkt nem írok :lol: A kérdésem az, hogy az mp3, ami a gépen jól szól, az ebben néha azt a jellegzetes mp3 gullgyogást, vagy csipogást adja elő. Tehát élvezhető, meg jó a minősége, csak néha 1x1x ilyen századmásodpercekre becsipog, ahogy már szerintem mindenki hallotta a rossz mp3-aknál. Nem mind1ik szám csinálja, de ha jól figyeltem, mindig ugyanazoknál a számoknál, ugyanazokon a helyeken bluggyan. Ez minek a hibája? -fejegység -cd -mp3? Ha mp3, vagy cd, akkor mit javasoltok, mivel javítsam ki a file-t, vagy hányszorosan írjam a cd-t? Ja és néha ugrik :lol: Érdemes a magnó hátulján levő rögzítőt tényleg bekötni? ez valóban megszünteti az ugrásokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Sziasztok! Vettem egy mp3-as cd-s fejegységet, márkát direkt nem írok :lol: A kérdésem az, hogy az mp3, ami a gépen jól szól, az ebben néha azt a jellegzetes mp3 gullgyogást, vagy csipogást adja elő. Tehát élvezhető, meg jó a minősége, csak néha 1x1x ilyen századmásodpercekre becsipog, ahogy már szerintem mindenki hallotta a rossz mp3-aknál. Nem mind1ik szám csinálja, de ha jól figyeltem, mindig ugyanazoknál a számoknál, ugyanazokon a helyeken bluggyan. Ez minek a hibája? -fejegység -cd -mp3? Ha mp3, vagy cd, akkor mit javasoltok, mivel javítsam ki a file-t, vagy hányszorosan írjam a cd-t? Ja és néha ugrik :lol: Érdemes a magnó hátulján levő rögzítőt tényleg bekötni? ez valóban megszünteti az ugrásokat? Szerintem túl gyorsan irt cd,cd minősége,ugye nem LG cd-iród van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ha mindíg ugyanott van a hiba, akkor vagy az írással van a baj, vagy a felírt anyaggal. Próbáld ki más lejáCCóban is, esetleg a számítógépedben! A fej hátán lévő csavar nem azért van ott, mert a raktáron lévő készlettől nem tudtak máshogy mexabadulni! Nem árt ott is rögzíteni a cuccost, elég sokat számít, ha nem tud a fej mocorogni a fészkében. Kiváló minőségű útjainkon, az autóval együtt is lesz módja bőven. De ez már egy másik topik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 1értelműen fos a nyersanyag :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Szerintem túl gyorsan irt cd,cd minősége,ugye nem LG cd-iród van? :lol: De, és 52x-esen írtam. Gondoltam ha elviszi a CD-RW-t, akkor egy szépen lezárt CD-R-t nyugodtan írhatok 52x-esen. ezexerint nem. Akkor próbálgatom tovább, köszi a válaszokat. Ja és megpróbálom rögzíteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 azt hogyan oldják meg, hogy a mélyláda -ami gyakran ugye kisebb mint a teljes csomagtartó- ne mászkáljon körbe-körbe a csomitartóban??? De persze mozgatható legyen, tehát a ragasztás, szögelés nem járható ut. Az elözö tulaj hagyott benne egy home-made mélyládát de csak 1 db takarót tartok a kocsiban és azzal nem tudom rendesen kipárnázni, hogy maradjon a helyén :lol: :lol: nekem olyan kárpit van rajta, amitől nem csúszkál.... kész.. a gumipók iszonyat gagyi .... a tépőzár meg felszedi a csomitér kárpitot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Sziasztok! Vettem egy mp3-as cd-s fejegységet, márkát direkt nem írok :lol: A kérdésem az, hogy az mp3, ami a gépen jól szól, az ebben néha azt a jellegzetes mp3 gullgyogást, vagy csipogást adja elő. Tehát élvezhető, meg jó a minősége, csak néha 1x1x ilyen századmásodpercekre becsipog, ahogy már szerintem mindenki hallotta a rossz mp3-aknál. Nem mind1ik szám csinálja, de ha jól figyeltem, mindig ugyanazoknál a számoknál, ugyanazokon a helyeken bluggyan. Ez minek a hibája? -fejegység -cd -mp3? Ha mp3, vagy cd, akkor mit javasoltok, mivel javítsam ki a file-t, vagy hányszorosan írjam a cd-t? Ja és néha ugrik :lol: Érdemes a magnó hátulján levő rögzítőt tényleg bekötni? ez valóban megszünteti az ugrásokat? hali! gyorsan írt cd... csak 4x ... akkor kisebb a valószínüsége hogy beszaggasson.... cd. nem 1 forintos cd-re kell az audiót írni!!!!!! philips, tdk... vagy valamilyen márkásabb cucc .... (ja és nem a cdn uzsizunk!) internetről leszedett mp3-szar a tömörítés ja a fejegység? csak nem MNC-t vettél? NO COMMENT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 hali! gyorsan írt cd... csak 4x ... akkor kisebb a valószínüsége hogy beszaggasson.... cd. nem 1 forintos cd-re kell az audiót írni!!!!!! philips, tdk... vagy valamilyen márkásabb cucc .... (ja és nem a cdn uzsizunk!) internetről leszedett mp3-szar a tömörítés ja a fejegység? csak nem MNC-t vettél? NO COMMENT -akkor 4x-esen írom -Philips csak! a többi szar -netről szedett cucc... úgylátom audióból nekem újra kell tömnöm, azokkal sose volt gond. -de MNC :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 a carstylingon olvastam :lol: onnan tudom :lol: figyi! nem szídni akarom az MNC-t de hááát hogy finoman fogalmazzak nem az a spitzenklasse..... ha így hallgatod akkor ok. nekem nem volt még, csak ismerősöknek, hallottam is... inkább nem írok semmi :lol: ezért no comment :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jánoska Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 a carstylingon olvastam :lol: onnan tudom :lol: figyi! nem szídni akarom az MNC-t de hááát hogy finoman fogalmazzak nem az a spitzenklasse..... ha így hallgatod akkor ok. nekem nem volt még, csak ismerősöknek, hallottam is... inkább nem írok semmi :lol: ezért no comment :oops: Jajaja most olvasom a neved :lol: Hát tom, hogy nem egy tigris, de ez volt számomra elérhető áron. Ha állok vele, akkor semmi gond. Az mp3 rossz tömése miatti gluggyogáson kívül. Csak néha beakad mikor megyek a remek győri utakon, de télleg csak ha nagyon rázós a helyzet. De akkor minek van benne rázkódásvédelem? :lol: Amúgy én teljesen meg vagyok vele elégedve, főleg ahhoz képest jó, ami volt benne. Csak idegesít, hogy gyújtást levéve nem nyílik le az előlap. Vissza vissza csukódik. ezt nemértem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 kezelési utasítás skubieren :lol: nekem is csiki-csuki előlapos fejem van és valahogy lehet programozni... az is nagyon szereti a frenetikus győri utakat :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 amúgy hogyan számolják a teljesítményt? mármint amikor kiirják h 5000W? shimán összeadják a teljesítményt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 hasraütés rulez! :lol: :lol: :D :D a gyártóknál a marketingesek kitalálnak vmi nagy számot... lehetőleg minél nagyobbat :lol: tőlem is szokták kérezni hogy hány wattos, de mindig monsom, hogy fogalmam sincs :lol: bár asszem már utánanéztem... de elfelejtettem :lol: amúgy van a maximális W amit soha nem fog leadni mert leégne kocsistul mint a reichstag ezt szokták zenei teljesítménynek nevezni.. van a valós vagy rms (mérésbeni eltérés van a kettő között) amilyen terhelést már hosszabb távon el tud viselni a cucc.... amúgy ez semmit nem számít... legalábbis nekem :lol: az a lényeg hogy milyen szépen szól, és hogy ne torzítson... ja és necsak tuctuc lejátszására legyen alkalmas Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 amúgy hogyan számolják a teljesítményt? mármint amikor kiirják h 5000W? Muhaha, ez jó! Meglepő, de a végfokok (általában) tudják az előlapon kiírt teljesítményt! :shock: Illetve lehet őket úgy mérni, hogy tudják. Egyszer kerestem valami CD végfok IC-jének a lábkiosztását, és letöltöttem az adatlapját. Benne voltak a mérési körülmények is: - tápfesz: amennyit még bír (úgy 18V körül); - bemenő jelszint: max; - egy csatorna terhelve és hajtva (hogy a többi ne húzza a tápot a vékony IC-lábon keresztül); - torzítás: 10% És így aztán meg is volt az előlapra írt teljesítmény... Azért ez kb olyan, mint ahogy egy Trabival lehet 200-at autózni: egy megfelelő autóval kell vontatni, egy megfelelő lejtőn... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ha jól tudom akkor az rms teljesítmény fele a zenei teljesítménynek ... Tehát ha a láda 380w-os azt 190w rms-el terhelheted maximum ... De nem 100% :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Skacok ha vki mozog ilyen körökben akkor mondjon nekem helyet sos, hogy hol kapok 95s gt puncihoz olyan kiemelőkeretet ami gyári 16ról 13ra konvertál.... Azért ritka mert a töbiben fura mód nincs az ajtóban hangnak hely... mdf nem jó jelen esetben mert akkor nem mejen fel a gyári rácsos takarólemez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Azért ritka mert a töbiben fura mód nincs az ajtóban hangnak hely... A Sporting is ilyen. Meg van benne vicces gyári mélynyomó is! :lol: Rétegelt lemez? Van 4-8-10mm vastagságban is. Erős, strapabíró. Mi kell még? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ha jól tudom akkor az rms teljesítmény fele a zenei teljesítménynek ... [url=http://www.autohifibolt.hu/index.php?P=hirek&S=2&ID=545]Cikk a Wattokról. Soxeretettel minden érdeklődőnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Ráadásul egy szarabb erősítőnek minden, csak nem egyenletes a frekvenciamenete. Tehát akár 50%-os eltérés is lehet frekitől függően a max. RMS teljesítményben. Zenei teljesítményt hagyjuk is, az kb. annyit ér, amennyit a papírdoboz, amire szép, színes betűkkel rányomtatják. Ha meg tiszta színuszos jellel hajtod ki, még a megadott rms-nél is kisebb lehet a megengedhető max. P, mert simán eldurranthatod a végfokIC-t. 20 éves tapasztalat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Megpróbáltunk konzolt építeni a kocsiba... "Un"limited mp3, DVD, DivX, Game stb... Sikerült... Csak elég nagy az áramfelvétele... :evil: Jövő héten bennt lesz az új kárpit, addig van idő eltervezni a végleges elhelyezést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 nekem ps2 - kesztyűtartó rlz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 találtam jó mélyet 8) http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...4551244992&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts