csoszka Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Sziasztok! C corsam van és tudna nekem segíteni valaki abban, hogy hol kellene az erősítő tápkábelét bevezetnem az utastérbe? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi_JR Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Sziasztok! Kalaptartó gondom lenne! Vágtam be két ovál hangszórót tegnap a kalaptartóba de a súly miatt megsüllyed a közepe. Van esetleg valami tanácsotok a merevítésére? Kiönteni műgyantával alulról vagy esetleg keresztbe egy merevítőrúd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Szerintem ugrálni fog a kalaptartó és zörögni fog minden Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi_JR Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 Szerintem ugrálni fog a kalaptartó és zörögni fog minden A kalaptartó pereme alatt végig gumicsík van feltéve hogy ne zörögjön. Akkor lehet a teljes gyantás merevítés nem jó megoldás? Csak valamit muszáj lesz betennem, mert egy két hét múlva már tuti megereszkedik az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 A kalaptartó pereme alatt végig gumicsík van feltéve hogy ne zörögjön. Akkor lehet a teljes gyantás merevítés nem jó megoldás? Csak valamit muszáj lesz betennem, mert egy két hét múlva már tuti megereszkedik az egész. A gyantázás jó megoldás lehet, de szerintem csinálj új kalaptartót valami komolyabb anyagból! De ha rám hallgatsz és szépen szóló zenét akarsz akkor előre az ajtókba teszel egy JÓ szettet és egy kis ládát a csomiba... :D bontóból meg szerzel egy új kalaptartót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Május19, 2011 Megoszt Elküldve Május19, 2011 A kalaptartó pereme alatt végig gumicsík van feltéve hogy ne zörögjön. Akkor lehet a teljes gyantás merevítés nem jó megoldás? Csak valamit muszáj lesz betennem, mert egy két hét múlva már tuti megereszkedik az egész. Ismerősöm is azt a megoldást választotta ,hogy csinált egyet. Rétegelt faanyagból kivágta az eredeti kalaptartó mintáját. Befedte hangfal kárpittal és kész is lett. Mondjuk neki nincs rákötve a csomagtérajtóra mert azért kicsit súlyosabb lett mint az eredeti kalaptartó de sztem ez is megoldható Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május21, 2011 Megoszt Elküldve Május21, 2011 Ismerősöm is azt a megoldást választotta ,hogy csinált egyet. Rétegelt faanyagból kivágta az eredeti kalaptartó mintáját. Befedte hangfal kárpittal és kész is lett. Mondjuk neki nincs rákötve a csomagtérajtóra mert azért kicsit súlyosabb lett mint az eredeti kalaptartó de sztem ez is megoldható Ha nem gatya az ajtó kitámasztó teló, akkor sima ügy, nekem is ilyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Május23, 2011 Megoszt Elküldve Május23, 2011 Ha nem gatya az ajtó kitámasztó teló, akkor sima ügy, nekem is ilyen van. Haverom 2es puntójában van megoldva így. Az eredeti 1hét alatt elgörbült neki. Feltette a foggantyúkat és tökéletesen működik neki :D Tényleg nem egy rossz megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Sziasztok Valaki tud nekem küldeni DB Cup teszt CD-t? Amire szükségem lenne: 1. szám 38 Hz 2. szám 45 Hz 3. szám 55 Hz Erre a háromra mindenképp szükségem lenne,de lehet komplett teszt cd is csak egy a lényeg hogy ez a 3 szerepeljen rajta! Előre is nagyon szépen köszönöm,remélem lesz olyan akinek megvannak és elküldi nekem! E-mail: kovacsadam.kov@gmail.com vagy MSN: aprilia2009@windowslive.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Sziasztok Valaki tud nekem küldeni DB Cup teszt CD-t? Amire szükségem lenne: 1. szám 38 Hz 2. szám 45 Hz 3. szám 55 Hz Erre a háromra mindenképp szükségem lenne,de lehet komplett teszt cd is csak egy a lényeg hogy ez a 3 szerepeljen rajta! Előre is nagyon szépen köszönöm,remélem lesz olyan akinek megvannak és elküldi nekem! E-mail: kovacsadam.kov@gmail.com vagy MSN: aprilia2009@windowslive.com Nincs valami hangszerkesztő progid a gépeden? Mert azzal le lehet generálni, akár 1 Hz-enként is a fájlokat és egy újraírható CD-re kivésni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Nincs valami hangszerkesztő progid a gépeden? Mert azzal le lehet generálni, akár 1 Hz-enként is a fájlokat és egy újraírható CD-re kivésni... :D Nincs sajna! De valamit már szereztem a 38 HZ,45Hz,55Hz megvan valamelyik formája! Semmi zene csak búgás az jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Nincs sajna! De valamit már szereztem a 38 HZ,45Hz,55Hz megvan valamelyik formája! Semmi zene csak búgás az jó? Szerintem igen. Csak gondolom úgy kellene hogy bal csatorna, jobb csatorna, monó, sztereó(azonos fázis), sztereó(ellentétes fázis), szinusz hullám alakban. Ezeket ki kell írni különböző fájlokként, aztán had szóljon a búgás... :D De én mint laikus gondolom így. Lehet, h az igazi teszt cédé másképp csinálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Szerintem igen. Csak gondolom úgy kellene hogy bal csatorna, jobb csatorna, monó, sztereó(azonos fázis), sztereó(ellentétes fázis), szinusz hullám alakban. Ezeket ki kell írni különböző fájlokként, aztán had szóljon a búgás... :D De én mint laikus gondolom így. Lehet, h az igazi teszt cédé másképp csinálja. A verseny kiírás ezt a hármat írta hogy ez a három hang lesz a próba! Bal jobb oldalnak nem SQ versenyen van szerepe hogy meglegyen a szinpad hangzás? DB versenyen szerintem az össz hangnyomást mérik vagy nem tom nem voltam még egyiken se de már szeretnék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Szerintem igen. Csak gondolom úgy kellene hogy bal csatorna, jobb csatorna, monó, sztereó(azonos fázis), sztereó(ellentétes fázis), szinusz hullám alakban. Ezeket ki kell írni különböző fájlokként, aztán had szóljon a búgás... :D De én mint laikus gondolom így. Lehet, h az igazi teszt cédé másképp csinálja. És ezeket honnan lehetne megszerezni? Valaki igazán küldhetne egy linket ahonnan le lehet tölteni a DB teszt cd-t vagy küldje el e-mailbe! Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 És ezeket honnan lehetne megszerezni? Valaki igazán küldhetne egy linket ahonnan le lehet tölteni a DB teszt cd-t vagy küldje el e-mailbe! Köszönöm Ha este megtudom csinálni, akkor küldök neked egy image fájlt, amit ki tudsz írni cédére és nyomhatod neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Ha este megtudom csinálni, akkor küldök neked egy image fájlt, amit ki tudsz írni cédére és nyomhatod neki. :D Ó nagyon szépen köszönöm! Isten vagy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Ó nagyon szépen köszönöm! Isten vagy! Nem vagyok az isten! :D Bár ezt ma már másodjára hallom/olvasom...:D ITT található az image fájl, mit neroval ki tudsz írni! A kért frekvenciák vannak rajta, 1 perces számokban, 1-1 másodperc felvezetés és levezetés, hogy ne egyből dübbenjen rá a rendszerre. Ja és pontosan 0 dB-re vannak vezérelve. Remélem segítettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Nem vagyok az isten! :D Bár ezt ma már másodjára hallom/olvasom...:D ITT található az image fájl, mit neroval ki tudsz írni! A kért frekvenciák vannak rajta, 1 perces számokban, 1-1 másodperc felvezetés és levezetés, hogy ne egyből dübbenjen rá a rendszerre. Ja és pontosan 0 dB-re vannak vezérelve. Remélem segítettem. :D Köszönöm Rengeteget segítettél! Esetleg valami jó kis csomagtér beépítést nem tudsz Astra F-be képen vagy valahogy mert kéne valamit alkotni csak nem tom mi mutatna jól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Házilag hogy lehet hangnyomást mérni kell hozzá valami mérő eszköz vagy egyszerűbb,olcsóbb módja is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Astra F-be tett már be valaki 2 dines fejegységet ha igen akkor hogy oldotta meg az átalakítást mert gyárilag csak 1dines sajna a középkonzol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június9, 2011 Megoszt Elküldve Június9, 2011 Astra F-be tett már be valaki 2 dines fejegységet ha igen akkor hogy oldotta meg az átalakítást mert gyárilag csak 1dines sajna a középkonzol! Valahol mintha már láttam volna rá példát.. asszem a TID, MID,BC helye lett átadva neki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Házilag hogy lehet hangnyomást mérni kell hozzá valami mérő eszköz vagy egyszerűbb,olcsóbb módja is van? Hangerőmérő kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Astra F-be tett már be valaki 2 dines fejegységet ha igen akkor hogy oldotta meg az átalakítást mert gyárilag csak 1dines sajna a középkonzol! Nekem egyik haverom így oldotta meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mickey Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Helló, friss vagyok még itt a fórumon, itt talán tud valaki segíteni, az lenne a kérdésem , hogy 2005-ös G ASTRA első ajtó hangszórói helyére be lehet-e szerelni egy MAC protector 2.16-os szettet vagy nem kompatibilis Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantonio Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Hali! A G Astra első ajtóiba 16,5 hangszórót be tudsz rakni,de ha még a gyári van benne akkor meg kell venned a kiemelő keretet is hozzá.Nem egy nagy tötrénet kicserélni ,meg az ára sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts