FBalazs Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Érdekes márka... Erre csak annyit mondok, hogy a DEH-P3730MP sorozatú Pioneer fejegységet 24.400be kapom :twisted: Persze importőrtől, dobozban, gyári gar., meg minden, ami kell. Nem hiszem, hogy ez így versenyképes lenne, az árat tekintve Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Ez sem rossz ár! http://www.pixmania.com/hu/hu/86520/art/pi...-autoradio.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 szerintem ami a 100.000 ropi alatti kategóriában ami jó az az alpine, meg egy-két pio.... mást én nem nagyon vennék Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 :lol: ott a pont, egyetértek Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 :lol: ott a pont, egyetértek MSN cimed micsoda Balázs? :roll: PÜ-t is küldtem! :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 oopsz... ezt már javítani kellene fbalazs@vodafone.hu - mailre keress rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 azt hogyan oldják meg, hogy a mélyláda -ami gyakran ugye kisebb mint a teljes csomagtartó- ne mászkáljon körbe-körbe a csomitartóban??? De persze mozgatható legyen, tehát a ragasztás, szögelés nem járható ut. Az elözö tulaj hagyott benne egy home-made mélyládát de csak 1 db takarót tartok a kocsiban és azzal nem tudom rendesen kipárnázni, hogy maradjon a helyén :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 azt hogyan oldják meg, hogy a mélyláda -ami gyakran ugye kisebb mint a teljes csomagtartó- ne mászkáljon körbe-körbe a csomitartóban??? De persze mozgatható legyen, tehát a ragasztás, szögelés nem járható ut. Az elözö tulaj hagyott benne egy home-made mélyládát de csak 1 db takarót tartok a kocsiban és azzal nem tudom rendesen kipárnázni, hogy maradjon a helyén :lol: :lol: Gumipók? :roll: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Spanifer? (900-1500 Ft) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 olyasmi kellene ami nem látszik...szépre szeretném csinálni :lol: tehát az ilyen kikötéses megoldások nem a legjobbak sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 olyasmi kellene ami nem látszik...szépre szeretném csinálni :lol: tehát az ilyen kikötéses megoldások nem a legjobbak sztem Tépőzár a megoldás! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Tépőzár a megoldás! :wink: IGEEEENNN hogynemjutotteszembe áááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 soxor a távirt is azzal szokták odafogni... nem a ládához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Esetleg a pótkerék helyére betehetsz egy nagy elektromágnest (ami ugye kapcsolható) és ez rögzítené a mélynyomó mágnesén keresztül az egész mélynyomót. Nos? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Esetleg a pótkerék helyére betehetsz egy nagy elektromágnest (ami ugye kapcsolható) és ez rögzítené a mélynyomó mágnesén keresztül az egész mélynyomót. Nos? :lol: :lol: :Hangman: :smt044 Egyébként most akartam írni a tépőzárat szak az a kékesződes Calibrás csávó beelőzött amíg aludtam :lol: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 :lol: :Hangman: :smt044 Egyébként most akartam írni a tépőzárat szak az a kékesződes Calibrás csávó beelőzött amíg aludtam :lol: :prayer: OPEL :lol: Aki lemarad , kimarad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Most pakoltunk be egy majd 100Les ládába egy hertz 700Wos tányért (vmilyen sorozat 300a tipusa) mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!! Q jól és szépen szól, nem hittem volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 :shock: :shock: :shock: Wazz! Minek 100 litÉres doboz, egy középkorú hangszórónak? Az majdnem akkora, mint egy koporsó! :lol: Nekem anno a dupla harmincas ládám volt ekkora, és az is túl volt méretezve (vagyis inkább nem volt 8) )! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ittt a láda már adott volt, csak szerezve lett bele komolyabb technika :wink: De nagyon nagyon kellemeset csalódtam. Nagyon szép a mély ebben a felállásban 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ő az, es300 átv 25-200hz, 94dB érzékeny... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 Ha zárt ládikóról van szó, akkor tényleg jót tud tenni a nagyobb térfogat, de ha reflex, akkor egyszer hallgassátok meg egy neki tervezett dobozban is! Lehet, hogy csodálkozni fogtok! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 az kellene de haverom csak olyanra költ ami nekije szimpatikus ami nem kell, mert nem kell az minek? első szett is fullos és az meg gyári kábel megy 1 órát gyözködtem,h cserézzük, majd feladtam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 de haverom csak olyanra költ ami nekije szimpatikus A nagy többséghez tartozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 tudom s ez Lszomorít. Mert meghallotta h 33 a kábel és minek... Igaz 70ért vett első szettet meg nyomót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 ő az, es300 átv 25-200hz, 94dB érzékeny... Ez jó mélynyomóka! :lol: Én is szemeztem vele! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts