Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Érdekes márka...

Erre csak annyit mondok, hogy a DEH-P3730MP sorozatú Pioneer fejegységet 24.400be kapom :twisted:

Persze importőrtől, dobozban, gyári gar., meg minden, ami kell.

Nem hiszem, hogy ez így versenyképes lenne, az árat tekintve

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

azt hogyan oldják meg, hogy a mélyláda -ami gyakran ugye kisebb mint a teljes csomagtartó- ne mászkáljon körbe-körbe a csomitartóban??? De persze mozgatható legyen, tehát a ragasztás, szögelés nem járható ut.

Az elözö tulaj hagyott benne egy home-made mélyládát de csak 1 db takarót tartok a kocsiban és azzal nem tudom rendesen kipárnázni, hogy maradjon a helyén :lol: :lol:

Elküldve
azt hogyan oldják meg, hogy a mélyláda -ami gyakran ugye kisebb mint a teljes csomagtartó- ne mászkáljon körbe-körbe a csomitartóban??? De persze mozgatható legyen, tehát a ragasztás, szögelés nem járható ut.

Az elözö tulaj hagyott benne egy home-made mélyládát de csak 1 db takarót tartok a kocsiban és azzal nem tudom rendesen kipárnázni, hogy maradjon a helyén :lol: :lol:

Gumipók? :roll:

:prayer: OPEL

Elküldve
olyasmi kellene ami nem látszik...szépre szeretném csinálni :lol:

tehát az ilyen kikötéses megoldások nem a legjobbak sztem

Tépőzár a megoldás! :wink:

Elküldve

Esetleg a pótkerék helyére betehetsz egy nagy elektromágnest (ami ugye kapcsolható) és ez rögzítené a mélynyomó mágnesén keresztül az egész mélynyomót. Nos? :lol:

Elküldve
Esetleg a pótkerék helyére betehetsz egy nagy elektromágnest (ami ugye kapcsolható) és ez rögzítené a mélynyomó mágnesén keresztül az egész mélynyomót. Nos? :lol:

:lol: :Hangman: :smt044

Egyébként most akartam írni a tépőzárat szak az a kékesződes Calibrás csávó beelőzött amíg aludtam :lol:

Elküldve

:lol: :Hangman: :smt044

Egyébként most akartam írni a tépőzárat szak az a kékesződes Calibrás csávó beelőzött amíg aludtam :lol:

:lol: Aki lemarad , kimarad! :lol:

Elküldve

Most pakoltunk be egy majd 100Les ládába egy hertz 700Wos tányért (vmilyen sorozat 300a tipusa) mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!

Q jól és szépen szól, nem hittem volna...

Elküldve

:shock: :shock: :shock:

Wazz! Minek 100 litÉres doboz, egy középkorú hangszórónak? Az majdnem akkora, mint egy koporsó! :lol:

Nekem anno a dupla harmincas ládám volt ekkora, és az is túl volt méretezve (vagyis inkább nem volt 8) )!

Elküldve

Ittt a láda már adott volt, csak szerezve lett bele komolyabb technika :wink:

De nagyon nagyon kellemeset csalódtam.

Nagyon szép a mély ebben a felállásban 8)

Elküldve

Ha zárt ládikóról van szó, akkor tényleg jót tud tenni a nagyobb térfogat, de ha reflex, akkor egyszer hallgassátok meg egy neki tervezett dobozban is! Lehet, hogy csodálkozni fogtok! :wink:

Elküldve

az kellene

de haverom csak olyanra költ ami nekije szimpatikus

ami nem kell, mert nem kell az minek?

első szett is fullos és az meg gyári kábel megy

1 órát gyözködtem,h cserézzük, majd feladtam....

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.