J0hnny Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 még mindig itt tartasz? :rolleyes: Te még mindig forddal jársz? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 én 15ért láttam olyat, aminek az a márkája, hogy Manta nem ismerem a márkát, de designe sokkal igényesebb, mint az mncsed... tartalmilag hátha mond vki vmit erről a márkáról... A desing nem érdekelt soha sem,sőt az egyszerű a jobb szerintem,inkább Pio-ból érdekelne vagy USB-s vagy SD-s cucc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 A desing nem érdekelt soha sem,sőt az egyszerű a jobb szerintem,inkább Pio-ból érdekelne vagy USB-s vagy SD-s cucc. idén még nem kötekedtem veled, ugyh DESIGN !! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 idén még nem kötekedtem veled, ugyh DESIGN !! :rolleyes: Mer te nem vagy másnapos mi? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Mer te nem vagy másnapos mi? :rolleyes: most télleg nem, lehet nyitok is vmit :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 A desing nem érdekelt soha sem,sőt az egyszerű a jobb szerintem,inkább Pio-ból érdekelne vagy USB-s vagy SD-s cucc. hát azért engem zavar, ha sorjás a poti gombja :lol: abbol kiindulva a belső tartalom is minőségi lehet :blink: mindegy én csak mondtam egy tippet. elnézést nah :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 hát azért engem zavar, ha sorjás a poti gombja :lol: abbol kiindulva a belső tartalom is minőségi lehet :blink: mindegy én csak mondtam egy tippet. elnézést nah :rolleyes: 10EFt-ért nem is kell többet várni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 10EFt-ért nem is kell többet várni! :blink: sétáljál be médiamárktba és válasszál egyet ennyi :rolleyes: szerintem pio bol is van már 20-25ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Te még mindig forddal jársz? :blink: jó az :lol: A desing nem érdekelt soha sem most mondjam azt, hogy látszik? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Végre sikerült szereznem gyári erősítőt az Omegába. De kiderült, hogy a kalaptartóban lévő 160mm-es mélyek zörögnek. Sajnos már ezek sem a gyáriak, hanem Rainbow kickbass hangszórók. A gyáriak 50w/60Hz-esek. Ide szeretnék új hangszórókat, de nem tudom milyen lenne a jó. nézegettem komponens szettek mélyközepét is, de nem vagyok benne biztos, hogy megfelelően szólalna meg. Van vkinek tapasztalata ilyen kicsi mélynyomókkal? Esetleg érdemes lenne felújíttatni a Rainbow-kat? Sajnos a peremük is lett már ragasztva, mert a kalaptartóba szerelt napfényroló rögzítőcsavarjai ki, és beszerelés folytán kiszakították. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Ha ragaszkodsz hozzá, hogy gyújtás nélkül is menjen a hangcucc a mélyláda kivételével, akkor kell egy relé, amivel megszakítod az erősítő bekapcsolóvezetékét, a relé működtető bemenete pedig egy csak gyújtással áram alatt levő pontra van kötve (15), így a mélyláda csak gyújás mellett kap bekapcsolójelet, enélkül a jel nélkül pedig az erősítő nem fogyaszthat szinte semmit (ha jó). Szóval ha úgy köttetem be a cd-t hogy az csak akkor szóljon ha gyújtást adok rá akkor elvileg nem szívhatja az akksit kikapcsolt állapotban. És mi van azzal a szállal ami egyből az erősítőt és az akksit köti össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Szóval ha úgy köttetem be a cd-t hogy az csak akkor szóljon ha gyújtást adok rá akkor elvileg nem szívhatja az akksit kikapcsolt állapotban. És mi van azzal a szállal ami egyből az erősítőt és az akksit köti össze? Ha az erősítő jól müködik,és nincs bekapcsolva mikor kikapcsolod a fejegységet,akkor nem szíhatja le az akksit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Eladó egyik kedves barátom komplett hifi cucca: -Mac Audio Mély Láda 500 WATT -Mac Audio MP 2000 Amplifier (two chanel 500 WATT)(erősitő) -STC-1000 1FARAD Car Hifi Power Capacitor (kondi) -SAL Reference Power Series Blue Titanium 4 Way 145 Watt 37-20 000 HZ 88db- 4 ohm (2x145 watt 4 utas hangszorók) -SAL Boxer 50 Watt 2 chanel SBF 2025 erösitő a 4 utasokhoz +Kábelezés az egész sett hez (rca stb) Kifogástalan esztétikai állapot! Az ár kompletten: 50000Ft 0670/5870191 DE-10 Este 20:00 ig hívható! Az ár Fix! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Hali. Ma probáltam Nokia telröl usb kapcsolattal zenét hallgatni, és nem jött össze! Valaki hallgatott már igy zenét, Alpine fejjel? Pendriverol simán szól, de csak mp3, wav már nem, csak cd-röl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Sziasztok! Arra a döntésre jutottam hogy mivel mióta bekötöttem az erősítőt ami ugye szívja folyamatosan az akksit (egyszerű 1csatornás sal, fentebb már volt róla szó) arra a kábelre ami összeköti az akksit és az erölködőt az közé bekötök egy billenőkapcsolót és ha használni akarom akkor be ha nem akkor kikapcs :lol: Már csak az a kérdés hogy milyen kapcsolót lenne érdemes? esetleg valakinek van vmi hasznos ötlete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Sziasztok! Arra a döntésre jutottam hogy mivel mióta bekötöttem az erősítőt ami ugye szívja folyamatosan az akksit (egyszerű 1csatornás sal, fentebb már volt róla szó) arra a kábelre ami összeköti az akksit és az erölködőt az közé bekötök egy billenőkapcsolót és ha használni akarom akkor be ha nem akkor kikapcs :lol: Már csak az a kérdés hogy milyen kapcsolót lenne érdemes? esetleg valakinek van vmi hasznos ötlete? Hát arra figyelj h elég sok ampert bírjon, mert az erőlködő tud felvenni nagy amperokat is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest kumabushi Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 üdv kenwood-hoz kivevő pálocája van valakinek örökbe ha kifizetem? nem kapok sehol egy hifis bolt kölcsönadott egyet de vissza kellett adnom ilyen e : http://www.tme.eu/katalog_pics/2/3/b/23bc5...cz%2065.233.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Hát arra figyelj h elég sok ampert bírjon, mert az erőlködő tud felvenni nagy amperokat is... Esetleg vmi tipp? Milyen legyen típusra a kapcsoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 üdv kenwood-hoz kivevő pálocája van valakinek örökbe ha kifizetem? nem kapok sehol egy hifis bolt kölcsönadott egyet de vissza kellett adnom ilyen e : http://www.tme.eu/katalog_pics/2/3/b/23bc5...cz%2065.233.jpg Nekem van ilyesmi valahol. JVC-hez való, az igaz, de így néz ki........... Ha megtalálom, viheted. De Vaterán is szokott ilyen lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Esetleg vmi tipp? Milyen legyen típusra a kapcsoló? Felejtős típusú..... Az erősítő tápját nem illik kapcsolóval kapcsolgatni! Persze, ez erősítő függő is, de már kisebb erősítőknél is szaladhat arra 40-60A. Hát..... én azt nem kapcsolgatnám egy billenőkapcsolóval, az tuti. Esetleg valami ipari műremekkel, ami bírja az amperszagot. Na jó, persze meg kell nézni a specifikációt. Legalapabb kategóriánál, mint pl. a te Boxxer erősítőd, ahol elvileg a 15-20A-t nem lép túl a max. áramfelvétel, akkorl esetleg egy nagyobb autósrelével lehet kapcsolni. (ami ugye bír 20A-t stabilan). A relét meg ugyanazzal a REMOTE vezetékkel kapcsolni, mint amúgy az erősítőt. De sok értelme nincs. Inkább meg kéne találni, ténylegesen mi szívja az áramot. Mennyi egyáltalán a nyugalmi áramfelvétel erősítővel és anélkül? Megmérted már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Felejtős típusú..... Az erősítő tápját nem illik kapcsolóval kapcsolgatni! Persze, ez erősítő függő is, de már kisebb erősítőknél is szaladhat arra 40-60A. Hát..... én azt nem kapcsolgatnám egy billenőkapcsolóval, az tuti. Esetleg valami ipari műremekkel, ami bírja az amperszagot. Na jó, persze meg kell nézni a specifikációt. Legalapabb kategóriánál, mint pl. a te Boxxer erősítőd, ahol elvileg a 15-20A-t nem lép túl a max. áramfelvétel, akkorl esetleg egy nagyobb autósrelével lehet kapcsolni. (ami ugye bír 20A-t stabilan). A relét meg ugyanazzal a REMOTE vezetékkel kapcsolni, mint amúgy az erősítőt. De sok értelme nincs. Inkább meg kéne találni, ténylegesen mi szívja az áramot. Mennyi egyáltalán a nyugalmi áramfelvétel erősítővel és anélkül? Megmérted már? Mérni még nem mértem ténylegesen rá. Amikor bekötöm az akksira a pozitívot, kb 1,5 nap állás után nem indul a kocsi. Lekötöm, állhat 1 hétig is és simán indul szóval sztem tuti elég rendesen szívja. mondjuk úgy van kötve h gyújtás nélkül is tud szólni nem csak akkor ha gyújtást adok. Esetleg ha átköttetem mondjuk úgy h gyújtást ráadok és csak akkor lehessen hallgatni akkor elméletileg szívhatja? Mondjuk attól még a pozitív oldal ténylegesen rajta lesz az akksin szóval sztem ez felejtős. igazságszerint kéne egy normális erölködő, ami nem drága és hajtja a ládát, ja és perszekikapcsol :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Mérni még nem mértem ténylegesen rá. Amikor bekötöm az akksira a pozitívot, kb 1,5 nap állás után nem indul a kocsi. Lekötöm, állhat 1 hétig is és simán indul szóval sztem tuti elég rendesen szívja. mondjuk úgy van kötve h gyújtás nélkül is tud szólni nem csak akkor ha gyújtást adok. Esetleg ha átköttetem mondjuk úgy h gyújtást ráadok és csak akkor lehessen hallgatni akkor elméletileg szívhatja? Mondjuk attól még a pozitív oldal ténylegesen rajta lesz az akksin szóval sztem ez felejtős. igazságszerint kéne egy normális erölködő, ami nem drága és hajtja a ládát, ja és perszekikapcsol :lol: pontosan 3-4 ezer ft okért olyat lehet venni, ami 5x annyit tud, mint az a boxer... és ki is fog kapcsolni meg mondjuk legalább egy Blaupunkt Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 pontosan 3-4 ezer ft okért olyat lehet venni, ami 5x annyit tud, mint az a boxer... és ki is fog kapcsolni meg mondjuk legalább egy Blaupunkt Nekem egy Daewoo van a kocsiban és pont elég arra, hogy zörögjön a kocsiban minden... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 pontosan 3-4 ezer ft okért olyat lehet venni, ami 5x annyit tud, mint az a boxer... és ki is fog kapcsolni meg mondjuk legalább egy Blaupunkt Esetleg egy pár típust tudnál mondani h mit érdemes beszereznem hogy ne legyen gond legközelebb ?? Blaukpunt?Daewoo? de melyik típusok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január19, 2010 Megoszt Elküldve Január19, 2010 Esetleg egy pár típust tudnál mondani h mit érdemes beszereznem hogy ne legyen gond legközelebb ?? Blaukpunt?Daewoo? de melyik típusok? Én a vaterán vettem egy Daewoo DB-12-es erőlködőt 7 eHUFért tavaly. Az én fülemnek pont elég. :lol: De érdeklődhetsz Hic kollegánál is...hátha van valami jó cucca eladó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts