mélykék76 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Bazzzzzzzzz.... lezártam már. Mindegy, majd rendelek neked ilyet Somogyiból, legközelebb, ha kell :lol: Mikoooor jön meg ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Mikoooor jön meg ? :D Csak jövő héten, mert ha el is utalom a zsét még ma, akkor is legkorábban hétfőn kerül postára.... Izgulsz, mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Csak jövő héten, mert ha el is utalom a zsét még ma, akkor is legkorábban hétfőn kerül postára.... Izgulsz, mi? Roppant mód :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Nem tudtam hogy a Tied is összkerekes :lol: :D valami olyasmi! ;) az összes kerék gurul rajta :D :lol: (mielőtt jön a Redi,Pista vagy az Anti a pótkerék nem gurul! :lol: ) van 20as is,nekem 35ös tápom van a digit blokkhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 HIC!!! Az RCA-t is neked kellene adnom,mert a remote vezetéket meg kellene csinálni....az egyik oldalon megvan,de a másikon nincs.... be kell húzni mellé egy plusz szált és összebandázsoli és csá...pl a fUSION rca-kon ninc is rem szál..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Bazzzz..... nem hiszitek el, ebben a tetves városban nem kapok egy normális tápkábelt!! A huszas már-már kincsnek számít :blush: Hic! Tudnál nekem ebben segíteni? Az SST simán benyeli a 25 -ös kábelt, meg hát akkor nem ártana egy jó ANL bizti sem... Úgy néz ki sikerül 9 ropiért egy Spectron kondit megcsípnem, vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Bazzzz..... nem hiszitek el, ebben a tetves városban nem kapok egy normális tápkábelt!! A huszas már-már kincsnek számít :lol: Hic! Tudnál nekem ebben segíteni? Az SST simán benyeli a 25 -ös kábelt, meg hát akkor nem ártana egy jó ANL bizti sem... Úgy néz ki sikerül 9 ropiért egy Spectron kondit megcsípnem, vélemény? Kondiban szerintem nem oszt, nem szoroz, hogy milyen márka. Legalábbis ezen a szinten.... Tápkábelt a Prodigy Audio-nál vettem most, 35-öst 72x Ft-ért, de semmi okosság, kiskerben - csak be kell reggelni és már mehet is. Postán elküldik, egyébként karcagi a cég. Korrekt manus, aki csinálja. Már egyébként tudom azóta, hogy MNC kábelről van szó. Az MNC-nél nagykerben 500Ft métere a 35-ös kábelnek - kib..tt olcsó .... csak az a baj, hogy meg kell venni egy tekercset. Ha tudnám, hogy mostanában összedobunk még 5-6 hifit, akkor vennék, de erre semmi garancia, erre meg most csak azért nem költenék, hogy bespájzoljam.... :blush: Az, hogy Debrecenben nem kapni kábelt egyébként fura, mert hát pl. a Globiz (MNC) is debreceni cég... :) Lehet, nem jó helyen kerested.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 valami olyasmi! :D az összes kerék gurul rajta :) :D (mielőtt jön a Redi,Pista vagy az Anti a pótkerék nem gurul! :D ) van 20as is,nekem 35ös tápom van a digit blokkhoz. Pistának gurult a pótkerék is. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Kondiban szerintem nem oszt, nem szoroz, hogy milyen márka. Legalábbis ezen a szinten.... Tápkábelt a Prodigy Audio-nál vettem most, 35-öst 72x Ft-ért, de semmi okosság, kiskerben - csak be kell reggelni és már mehet is. Postán elküldik, egyébként karcagi a cég. Korrekt manus, aki csinálja. Már egyébként tudom azóta, hogy MNC kábelről van szó. Az MNC-nél nagykerben 500Ft métere a 35-ös kábelnek - kib..tt olcsó .... csak az a baj, hogy meg kell venni egy tekercset. Ha tudnám, hogy mostanában összedobunk még 5-6 hifit, akkor vennék, de erre semmi garancia, erre meg most csak azért nem költenék, hogy bespájzoljam.... :blush: Az, hogy Debrecenben nem kapni kábelt egyébként fura, mert hát pl. a Globiz (MNC) is debreceni cég... :D Lehet, nem jó helyen kerested.... MNC -nek van itt képviselete, de nem volt náluk, mondván "az ilyet nem igazán viszik" sőt a SAL -képviseleti boltokban (kettő is van) hasonlóan nyilatkoztak. Na mondom akkor jól van, itt mindenki cérnavékony tápkábelből épít autóhifit. Egyébként ez a prodigy nincs messze tőlem, főleg hogy szoktunk Berekfürdőre utazni a rokonsághoz és Karcagon megyünk keresztül. Esedékes nem is soká egy ilyen út, mindenképp benézek hozzájuk! De most egyenlőre ki sem látszunk a hóból...... :lol: Írod, hogy rendeltél a kábelből, akkor az árához képest nem tűnik gagyinak?? Szerinted érdemes a biztit ANL -re cserélnem? köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Pistának gurult a pótkerék is. :blush: :lol: Az csak egy felni volt :) Jani, MIlyen zárt ládád van most ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Az csak egy felni volt :) Jani, MIlyen zárt ládád van most ? Azon a dupla zárton kívül, ami tulképp a tiéd, csak nálam van? SAL :D :blush: (de jó....) Meg van egy üres zárt ládám, ami benépesítésre vár :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 ... Írod, hogy rendeltél a kábelből, akkor az árához képest nem tűnik gagyinak?? Szerinted érdemes a biztit ANL -re cserélnem? köszi :blush: Majd jövő héten, ha itt a kábel megmondom, gagyi-e. Olyan nagyon szar nem lehet, mert több mint 1000 db 0.2mm átmérőjű elemi szálból áll. Rendes tápkábelnek tűnik. Meglátjuk. Neked biztos egyszerűbb leugrani Karcagra, egy kis hétvégi kirándulás.... :lol: Emberrel biztos meg lehet beszélni, hogy pl. szombaton mennél. 35-ös kábelhez már jobb az ANL. Azt nehéz bepasszírozni az AGU-ba..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Bazzzz..... nem hiszitek el, ebben a tetves városban nem kapok egy normális tápkábelt!! A huszas már-már kincsnek számít :blush: Hic! Tudnál nekem ebben segíteni? Az SST simán benyeli a 25 -ös kábelt, meg hát akkor nem ártana egy jó ANL bizti sem... Úgy néz ki sikerül 9 ropiért egy Spectron kondit megcsípnem, vélemény? Hali. 35-ös tápkábel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Hali. 35-ös tápkábel. Ez nem olyan rossz. De ha spúr valaki, lehet olcsóbban. Bár ebben benne van az ANL tartó, ami szintén nem két forint.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Hali. 35-ös tápkábel. Igen, csak kicsit olcsóbban gondoltam, Mondjuk van benne ANL, de postával már a 16-ropit súrolja! Azért köszönöm, majd rákérdezek mennyi lenne az alja.....?? Forintálisan / méter azért eléggé drága a Hic MNC -kábeléhez képest! Kérdés, hogy annyival jobb is, vagy csak a "DIETZ" név a fizetős.....?? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Most erre gyűjtök..... :D :D :D " The Power....." Ehhez mit szóltok.....?? :blush: :lol: :) Hogy nem égett volna le az autója mikor ezt belerakta...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Sziasztok! Van egy ablakra tapasztós antennám. Felszerelés előtt kipróbáltam, tökjó volt, pedig csak épp összeérintettem a két csatlakozót. Aztán szépen feltettem, a kábelt is elvezettem (kapott tápot, testet, mert van benne egy kis erősítő elvileg). Viszont miután a csatlakozót átcseréltem rajta olyan típusúra, ami belemegy a rádiómba, nem igazán érezni az antenna hatását. Igazából fogalmam sincs mit csinálhattam rosszul, mert a csatiban is ugyanúgy rendeztem el a vezeték ereit, ahogyan az eddigiben is volt. Valakinek valami ötlete esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Ezt ismeri valaki: Soundstream Human Reign 4 4-csatornás erősítő Bi-lineáris választható keresztváltó folyamatos állítással, a ki/bemenetekhez (Hi/Full/Low) Subwoofer equalizer 0-5V bemenet A-osztály Balanced input RUBI (Rapid-Use Branched Impulse), STACT (STabilized Apex Current Topology) tápegység Ultra-Low ESR kondenzátor bank biztosítja a gyors tápellátást Hawkins Bass Control Harmonic Bass Alignment - pontosabb basszust produkál IDI (Intelligent Distress Indicator) kijelzi az erősítő beépített védelmeinek működését 4x125 W RMS, 2x125 + 1x500 W RMS 4 Ohm 4x250 W RMS 2 Ohm THD: 0.02% Damping: 500 4x125 W RMS, 2x125 + 1x500 W RMS, 2x 500 W RMS 4 Ohm, 4x250 W RMS 2 Ohm A-osztályú erősítő keresztváltóval Az árát le sem merem írni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
akzo Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Ezt ismeri valaki: http://kepfeltoltes.hu/090215/6337_soundst...ltoltes.hu_.jpg Képpel nem idézünk...Anti Soundstream Human Reign 4 4-csatornás erősítő Bi-lineáris választható keresztváltó folyamatos állítással, a ki/bemenetekhez (Hi/Full/Low) Subwoofer equalizer 0-5V bemenet A-osztály Balanced input RUBI (Rapid-Use Branched Impulse), STACT (STabilized Apex Current Topology) tápegység Ultra-Low ESR kondenzátor bank biztosítja a gyors tápellátást Hawkins Bass Control Harmonic Bass Alignment - pontosabb basszust produkál IDI (Intelligent Distress Indicator) kijelzi az erősítő beépített védelmeinek működését 4x125 W RMS, 2x125 + 1x500 W RMS 4 Ohm 4x250 W RMS 2 Ohm THD: 0.02% Damping: 500 4x125 W RMS, 2x125 + 1x500 W RMS, 2x 500 W RMS 4 Ohm, 4x250 W RMS 2 Ohm A-osztályú erősítő keresztváltóval Az árát le sem merem írni....... Jó lehet... gondolom van hozzá minimum 150 A biztosíték...azért ha hozzámvágnák, nagyduzzogva elfogadnám:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Sziasztok! Van egy ablakra tapasztós antennám. Felszerelés előtt kipróbáltam, tökjó volt, pedig csak épp összeérintettem a két csatlakozót. Aztán szépen feltettem, a kábelt is elvezettem (kapott tápot, testet, mert van benne egy kis erősítő elvileg). Viszont miután a csatlakozót átcseréltem rajta olyan típusúra, ami belemegy a rádiómba, nem igazán érezni az antenna hatását. Igazából fogalmam sincs mit csinálhattam rosszul, mert a csatiban is ugyanúgy rendeztem el a vezeték ereit, ahogyan az eddigiben is volt. Valakinek valami ötlete esetleg? Ellenőrizd, nem testzárlatos-e valami - csatlakozó, kábel, ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Ellenőrizd, nem testzárlatos-e valami - csatlakozó, kábel, ilyesmi. Nem hinném hogy zárlatos lenne, a csatlakozócsere előtt jól működött. Viszont most mondta egy ismerősöm, hogy az Ádám-féle csatlakozóátbiggyesztés nem korrekt megoldás. Lényegében szerintem akkor ez lesz a gond, hogy az egyik csatit levágtam, a másikat meg csak úgy valahogy feltettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Nem hinném hogy zárlatos lenne, a csatlakozócsere előtt jól működött. Viszont most mondta egy ismerősöm, hogy az Ádám-féle csatlakozóátbiggyesztés nem korrekt megoldás. Lényegében szerintem akkor ez lesz a gond, hogy az egyik csatit levágtam, a másikat meg csak úgy valahogy feltettem. Ha antennacsatiról van szó, én nem vágtam volna - kb. 500 Ft egy adapter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Ha antennacsatiról van szó, én nem vágtam volna - kb. 500 Ft egy adapter. És így mit tudok vele kezdeni? Gondolom ahol beszereléssel is foglalkoznak, tudnak rá préselni egyet rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 És így mit tudok vele kezdeni? Gondolom ahol beszereléssel is foglalkoznak, tudnak rá préselni egyet rendesen. Persze, de forraszthatsz is rá egyet. A lényeg, hogy rendesen meglegyen a kontaktus a vezető szálnál, meg a harisnyánál is, és a kettő ne legyen zárlatos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Persze, de forraszthatsz is rá egyet. A lényeg, hogy rendesen meglegyen a kontaktus a vezető szálnál, meg a harisnyánál is, és a kettő ne legyen zárlatos. Rendben köszi a segítséget. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts