Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

AUTÓHIFI

ViSoR

Recommended Posts

Van még egy ilyenem is, ha valakit érdekel, de mostmár inkább abbahagyom mielőtt kioffolják a modik...

Spectron

20 cm -es nyomóval, kicsi láda, de meglepően nagyot és szépen szól! A nyomón igen tisztességes méretű mágnes foglal helyet...... :D

Erre is dobj egy árat, meg kéne a magassága...nálam a 31 cm a határ...tudom nektek ez még kicsi... :lol: :lol: ...hátha azt az ukászt kapom, hogy ennyiért ugorjak rá, vagy alkudjam le a felére...vagy hozzam el fizetés nélkül :lol:s ...vagy valami...

Megosztás:

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Hopp itt meg egy eldó MNC láda...a lényege, hogy befér a csomimba...31 magas... és 10. ropi...

Woofer: 10" / 250mm

Teljesítmény: 200/400W

Impedancia: 4 ohm

Frekvencia: 27Hz - 2kHz

Mágnes méret: 30 oz

Csatlakozó: Speakon

Méret: 440 x 310 x 360 mm (Sz x M x H )

Térfogat: 37,8 liter

Nah??? :D

Addig ne vegyél mélyládát,míg nem tudod kiprobálni a kocsidban hogy szól......olcsó cuccok mindig lesznek :lol:

Meg van egy kérésem,összegről ne beszélgessünk a fórumon :lol: :lol: (my hifi project)

Megosztás:

Erre is dobj egy árat, meg kéne a magassága...nálam a 31 cm a határ...tudom nektek ez még kicsi... :D :lol: ...hátha azt az ukászt kapom, hogy ennyiért ugorjak rá, vagy alkudjam le a felére...vagy hozzam el fizetés nélkül :lol:s ...vagy valami...

15, de ez a legalja!

Hibátlan darab ez is, mind akusztikailag, mind esztétikailag. A mérete kicsi: 41cm széles 27-28cm magas és a mélysége (trapéz alja) szintén 28 cm körül van.

Megosztás:

Hát ha azt mondják itt a Mááájsztróóók, hogy az jó lenne nekem, akkor beszélgethetünk róla...főleg ha meggyőzöl az árával... :lol:

Az a Hertz szett sokkal jobb, mint bármelyik három, amit linkeltem. Az már egy "normális" szett. Ráadásul rendesen terhelhető (100W) és rendes hangereje is lesz (93dB 1W/1m). Szóval 20-ért még eddig a legjobb ajánlat. Szerintem ebben István is egyetért.

Láda ügyben tényleg nem kell kapkodni. 31cm az k.... sok! Abba 25-ös ládák nagy része be kell férjen. A Sherwood meg elég kajdi lesz, ne félj. Egy jófajta 25-ös ládát meg fog zavarni rendesen, nem lesz ott hiba. Nekem 38-ast hajtott gond nélkül, ráadásul egy Kicker CompVR-t, tehát nem is gyengécske darabot :lol:

István beépítését nem fogjuk forintosítani - nem is tudunk addig elszámolni :D :D :lol:

Megosztás:

Az a Hertz szett sokkal jobb, mint bármelyik három, amit linkeltem. Az már egy "normális" szett. Ráadásul rendesen terhelhető (100W) és rendes hangereje is lesz (93dB 1W/1m). Szóval 20-ért még eddig a legjobb ajánlat.

:D

Köszönöm, ajánlom én is, hibátlan, terhelhető és eléggé nagyot is szól!

Hic! Egyre inkább tetszik az SST Lil erősítő. Kifinomultabb, részletgazdagabb a hangja mint a Mac volt.

Be tudtam úgy lőni, hogy nem hátulról szól a mélym és ez nagyban megváltoztatta a szinpadképet!

Nagyon lehet hajtani és kis hangerőn is szép telt hangja van.

Bár amikor beraktam és bekapcsoltam elsőre "szörnyen" szolt, de hozzáigazítva a rendszerhez és járatva egy kicsit, megjött a hangja..... :lol:

Még a párom is észrevette, hogy mennyire másképp szól a cucc az autóban..... :lol:

Megosztás:

Örülök, hogy jobb lett :lol:

Más:

Vaterán van egy Nakamichi PA-300 eladó!!! :D

outside2.jpg

Specifications

Continuous Power Output : 75w + 75W RMS (both channels driver, 4 ohms, 1 kHz, 0.003% THD)

Power Bandwidth : 5-50,000 Hz (both channels drive, 4 ohms, 0.1% THD)

Total Harmonic Distortion 0.003% (4 ohms, 1 kH, 75W)

Frequency Response : 5-50,0000 Hz +- 1 dB (with "Direct" input sensitivity controls at minimum), 50-50,000 Hz +- 1 dB (with "Low Cut" input, input sensitivity controls at minimum)

S/N Ratio : Better than 115 dB (HF A-TD, at rated power, input sensitivity controls at minimum)

Damping Factor : Greater than 1,000 (4 ohms, 1 kHz)

Input Sensitivity/Impedance : 0.2 - 0.8 V Variable / 50 kohms

Stereo Separation : 85 dB (4 ohms, 1 kHz)

Power Source : 14.4 V DC negative ground (10.8 - 15.6 V allowable)

Power Consumption (Max) : 27 A (both channels driven, 4 ohms, 75 w x 2)

(Music) : Approx. 10 A (4 ohms)

Load Impedance : Above 4 ohms

Dimension : 320 x 52 x 16 WHD

Ez még igazi "HiFi". A torzítása, jel/zaj aránya és linearitása egyedülálló, a mai erősítők a közelében sincsenek...... pedig ez 1985-ös :lol: Egyetlen baj van vele, a bemeneti érzékenysége nagyon nagy (0.2-0.8V). Nem tudom, mit kezdene a 6.5V-os kimenetemmel. Valszeg már kis hangerőn elérné a csúcsot... :lol:

Megosztás:

Gondolom, hogy már tele a f...tok a sok hülyeségemmel, de az én agymenésemre valami reag? Hic Bácsi? :lol:

óóó baz.. ezt már B.. hatom.. lejárt az a k.. licit.. (Kicker) (Macaudio is, de azt nem vették meg...)

B..i MKB.. kellett nekem ott dekkolni több mint 1órát :lol: :D

Pedig van egy olyan érzésem,hogy a kicker lett volna a legjobb..

Én is így gondolom.... De én reagáltam arra a hsz-ra.... vagy csak akartam?.... Úgy tűnik.... Na mindegy....:lol:

Megosztás:

Én is így gondolom.... De én reagáltam arra a hsz-ra.... vagy csak akartam?.... Úgy tűnik.... Na mindegy....:D

Mindegy.. azt már baxhatom.. :lol:

SAL Vs Kis MAC?

Anti: amúgy hasonló MNC láda mint amit néztél 6000 péénzé..

Szal tényleg ne kapkodd el.. úgy mint ééén :lol: Filózok már itt egy hónapja mit vegyek első szettet olcsóóón :lol:

(mondjuk nem tom méretileg is ugyanakkora-é ez a láda...)

Megosztás:

Ezeket figyuztátok, srácok?

DLS Reference PS6R !!!! EZ BEMEGY F ASTRÁBA IS (53mm) ÉS NAGYON JÓ SZETT (csodálkozom, hogy csak ennyi....) Itt a leírása

Van még:

DLS B6A

Soundstream XSC6

Mac Absolute 16

Csak az első pár oldalt néztem át......

Anti! Neked vagy a Roló féle Hertz, vagy ezt a Soundstream szettet javaslom. ALKUDJÁL VAZZE!!! :lol: :D

Laci! Te meg vedd meg azt a DLS PS6-os szettet, azzal nem lesz sok gondod, garantálom..... :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.