Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

AUTÓHIFI

ViSoR

Recommended Posts

butilgumi az az ami most az MTX em nek is van nem ??

az mitol farad el ???

a mac audio is ami itt van 2003 as de nem gumi peremes mondjuk de semmi baja ...

azok a régi videoton hangszoro szélek szoktak idövel elporladni .....

Nem a szél maga ment tönkre. Az még ma is jó. A ragasztás a szél, meg a membrán között, az engedett el.

Megosztás:

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Volt, de már mind elkelt.

Még egy darab kétcsatornás van szabadon B)

Sűrűbben kell olvasgatni az "Eladó alkatrészek / Muzsika (Autóhifi)" rovatot... :blush:

De Carstylingon meg az Autohifibolt.hu Apró rovatában vannak jó darabok. Írtam előrébb is.

Vagy hát ugye eBay ;)

Régen voltam itt.....

Szóval igazából nekem azért kellene, mert szeretném a szubot külön megtámogatni egy erősítővel, vagy ha olyan négycsatis lenne, betenném a Z 4100 helyére ami most jelenleg az elejét és a ládát hajtja.

Tehát vagy egy jó olyan négycsatis ami elboldogul az elejével +a ládával, vagy maradna ez és hozzá egy másik erősítő ami külön a ládát hajtaná....

Tanácstalan vagyok, hogy melyik megoldás lenne a jó?

Megosztás:

Régen voltam itt.....

Szóval igazából nekem azért kellene, mert szeretném a szubot külön megtámogatni egy erősítővel, vagy ha olyan négycsatis lenne, betenném a Z 4100 helyére ami most jelenleg az elejét és a ládát hajtja.

Tehát vagy egy jó olyan négycsatis ami elboldogul az elejével +a ládával, vagy maradna ez és hozzá egy másik erősítő ami külön a ládát hajtaná....

Tanácstalan vagyok, hogy melyik megoldás lenne a jó?

Ezek szerint hídban kevés a ládához az erősítő, de az első szettet szépen viszi?

Az állítólag 250W RMS - viszont az elejéhez szerintem 2x80W bőven elég..... Akkor vegyél egy külön erősítőt a szubra, a Mac-et meg vagy tartsd meg, és aktívban hajtsd az elejét, vagy add el, és cseréld le azt is egy kétcsatornásra. Szerintem.

Az is lehet, persze, hogy egy erősebb négycsatis is jó lehet - nem tudom mennyi kraft kéne a ládádnak - de akkor minimum olyasmi, mint az a Dragster, amit említettem pár hozzászólással előbb. (28k) Bár papíron nem olyan nagy a különbség, ott tuti nincs firkászás a wattokkal, az egy jó erős darab. Vagy kicsit drágábban a Soundstream... de az már elég húzós árban (45k)

Megosztás:

Ezek szerint hídban kevés a ládához az erősítő, de az első szettet szépen viszi?

Az állítólag 250W RMS - viszont az elejéhez szerintem 2x80W bőven elég..... Akkor vegyél egy külön erősítőt a szubra, a Mac-et meg vagy tartsd meg, és aktívban hajtsd az elejét, vagy add el, és cseréld le azt is egy kétcsatornásra. Szerintem.

Az is lehet, persze, hogy egy erősebb négycsatis is jó lehet - nem tudom mennyi kraft kéne a ládádnak - de akkor minimum olyasmi, mint az a Dragster, amit említettem pár hozzászólással előbb. (28k) Bár papíron nem olyan nagy a különbség, ott tuti nincs firkászás a wattokkal, az egy jó erős darab. Vagy kicsit drágábban a Soundstream... de az már elég húzós árban (45k)

Nem, van benne elég erő, zárt ládám van és eléggé tisztességesen meghajtja, az első szettet is, csak inkább szeretnék a Mac hangzásvilágától egy kicsit mást.

Nekem túlzottan feszes, "steril" a hangja főleg zárt ládával. Szeretnék egy kicsit testesebb, melegebb, teltebb hangokat.

Ezeken gondolkodom:

Marad a Mac 4100 és hozzá kellene egy 2 csatornás ami a ládát hajtaná. Nem tudom érdemes a márkánál maradni (szinergia végett) vagy lehet a ládához teljesen más erősítő is?

Lecserélem a Mac 4100 -at, egy másik kevésbé steril négycsatornásra.

Vagy, szintén lecserélem a Mac 4100 -at, két 2 csatornás erősítőre (első szett ill. szub külön-külön)

Igazából én a cserénél maradnék, egy másik négycsatornásra, ami képes lenne kiszolgálni az első szettet és a ládát.

Ládából váltanék reflexre valószinűleg.

Lenne egy IMPACT LK 654 négycsatornás nem egészen 2 éves gép 22 ezerért.

Mi erről a véleményed, mondjuk a jelenlegi Mac -hoz képest milyen lenne?

Érdemes váltanom, szebb lenne a hangzás...?

IMPACTLK654_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

...

Lenne egy IMPACT LK 654 négycsatornás nem egészen 2 éves gép 22 ezerért.

Mi erről a véleményed, mondjuk a jelenlegi Mac -hoz képest milyen lenne?

Érdemes váltanom, szebb lenne a hangzás...?

...

Ez egy alapszériás Impact erősítő, a teljesítménye kb. a Mac-é, vagy lehet, hogy kisebb is.

Hangzás tekintetében nem tudok igazán mit mondani, egyik erősítőt sem ismerem behatóan - ki kell próbálni, ha van rá lehetőség.

Szerintem nagy különbség nem lesz.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.