J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ha kész lesz,hozhatsz bármilyen CD-t :blush: B) Ergo jövőre? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Anti! A vekibe? B) Üvegszálas kárpitozott hangszórókiemelő idomok. Az első 16,5 cm-es hangszóróhoz készült.Hozzátartozik a kesztyűtartó zseb is,szintén kárpitozva. A hátsók 20cm-es kör alakú hanszóróhoz készültek.Adom hozzá a kalaptartót is(sedanhoz). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Anti! A vekibe? B) Üvegszálas kárpitozott hangszórókiemelő idomok. Az első 16,5 cm-es hangszóróhoz készült.Hozzátartozik a kesztyűtartó zseb is,szintén kárpitozva. A hátsók 20cm-es kör alakú hanszóróhoz készültek.Adom hozzá a kalaptartót is(sedanhoz). ANTI! Ezt meg KELL venni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ANTI! Ezt meg KELL venni!!! Szerintem is jó ár érte. 15-ben el kell hozni! Jó az avatarod Travolta! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Coupe jol latom kész a Vr209 ??????????,, jo lett ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Coupe jol latom kész a Vr209 ??????????,, jo lett ? Nem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Szerintem is jó ár érte. 15-ben el kell hozni! Jó az avatarod Travolta! B) Szerintem a hátsót ott is lehet hagyni nyugodtan. Az ajtópanel viszont zsír! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Intézem... ;) :blush: Csak előbb el kell vinnem a cuprát...aztán visszatérek... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Szerintem a hátsót ott is lehet hagyni nyugodtan. Az ajtópanel viszont zsír! Bár, ha belegondolok, lehet, hogy 2 db 20-as méllyel egész jó szubot lehetne csinálni, láda nélkül.... De ez elég kísérletezős, és 8000-ért már lehet kapni üres ládát is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Bár, ha belegondolok, lehet, hogy 2 db 20-as méllyel egész jó szubot lehetne csinálni, láda nélkül.... De ez elég kísérletezős, és 8000-ért már lehet kapni üres ládát is..... Nem lesz egyszerű,mert a 30as ládám nem fér el a vectra csomijába ;) Vagyis bele fér csak nem lehet hátra tolni.Szerintem 25öst kellene vennie B) Az ajtó hangszórókra rákérdeztem,de még nem jött válasz :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Mindenképp kell nekem az a kiemelőkeret??? Mert mire feljut hozzám már nem is olyan olcsó... amúgy meg jobban szeretném, ha gyári design megmaradna...nem azért mert olyan szép...csak úgy mégis... B) meg ha nem kell feltétlenül nem költenék felesleges motyókra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Nem lesz egyszerű,mert a 30as ládám nem fér el a vectra csomijába ;) Vagyis bele fér csak nem lehet hátra tolni.Szerintem 25öst kellene vennie B) Az ajtó hangszórókra rákérdeztem,de még nem jött válasz :blush: Miért nem csináltok méretre 1et??? milyen nyomó,hány liter kell neki??reflex? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Mindenképp kell nekem az a kiemelőkeret??? Mert mire feljut hozzám már nem is olyan olcsó... amúgy meg jobban szeretném, ha gyári design megmaradna...nem azért mert olyan szép...csak úgy mégis... B) meg ha nem kell feltétlenül nem költenék felesleges motyókra... nemtudom A Vekiben mekkora hangszoró van gyári helyen,valszeg 16os csak valami kaki mágnessel,ha érdekel szép megoldás,tudok benne segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Miért nem csináltok méretre 1et??? milyen nyomó,hány liter kell neki??reflex? Még semmi nincs...csak ládát néztük meg hogy befér vagy sem...... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 nemtudom A Vekiben mekkora hangszoró van gyári helyen,valszeg 16os csak valami kaki mágnessel,ha érdekel szép megoldás,tudok benne segíteni! sztem csak 13-as caliban akkora van, az meg vectra coupe B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Anti itt van a 20as mélynyomó........ Elég neki egy 25magas reflex láda......és hihetettlen nagyot szól ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Anti itt van a 20as mélynyomó........ Elég neki egy 25magas reflex láda......és hihetettlen nagyot szól :lol: :blush: ez volt ami a tiedben is bekerült pénteken??? Nem fogja ezt szétküldeni az erőlködő??? Mert ha valamit csavargatni lehet... :D B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 ez volt ami a tiedben is bekerült pénteken??? Nem fogja ezt szétküldeni az erőlködő??? Mert ha valamit csavargatni lehet... :D B) ;) Ha Én 800W hajtottam,és nem lett semmi baja,akkor Te se fogod széthajtani :) :lol: ...A srácot megkérjük és tervez hozzá egy ládát :P És olcsó is......de bitang nagyot szól :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Ha Én 800W hajtottam,és nem lett semmi baja,akkor Te se fogod széthajtani :blush: ;) ...A srácot megkérjük és tervez hozzá egy ládát :D És olcsó is......de bitang nagyot szól B) ne probaljunk már minden hulyeséget csinalni egy sedanba sokkal másabb ahogy szol mint a te kombidban ... elöbb ki kell probalni hogy szol egy sedanba aztan vasarolni sokkal nehezebb jo nezét csinalni sedánba és még nehezebb cabrioba .... Coupe azért mert neked a kocsidban jol szolt antiában nem biztos hogy fog szolni ugy vagy épp sehogy .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Majd úgy is az lesz a sorrend, hogy ha elhozom Hictől az erősítőt, meg megveszem hozzá a kábeleket meg első szettet amit mondtok, akkor ha kicsit jobb idő lesz bekábelezzük...a hátsó hangszórókat kiszedjük, és akkor a lukakon azért tud jönni némi hang...aztán akkor már lehet próbálgatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Akkóóóóóóó ideális helyzetben valami ilyen aksi lenne a legjobb ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Akkóóóóóóó ideális helyzetben valami ilyen aksi lenne a legjobb ? http://web.t-online.hu/akku/dc.gif igen ez már akksi 50 akárhányezerért .. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Duenen van 43500ért : http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...f3ac&s=3701 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 És náluk leltem srt-t is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Akkóóóóóóó ideális helyzetben valami ilyen aksi lenne a legjobb ? http://web.t-online.hu/akku/dc.gif Ez nem fér be,mert túl magas...... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts