Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Ráadásúl mélyláda nélkül,elég gynegén muzsikál.....Minden féleképpen kell mélyláda.Ha kell a csomi,akkor lehet kapni 8-10L ládákat,és hozzá való jó subokat...... De Anti ezekhez erősítő sem ártana :blush: Hát ne a csomi kell, hanem a súly NEM kell... B) ;) Egyenlőre ezt a kérdést szeretném megoldani, utána mélyláda is jöhet...de most csak a szimpla hangszórók... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Hát ne a csomi kell, hanem a súly NEM kell... B) ;) Egyenlőre ezt a kérdést szeretném megoldani, utána mélyláda is jöhet...de most csak a szimpla hangszórók... Az a baj hogy a szimpla hangszórókkal semmi nem fog igazán változni...Most hogy nincs bent a mély a kocsimba,tiszta sz@r az egész...Komolyan mondom hogy jobban szól a kékben a zene,mint nálam.......Annyi a különbség hogy jobban tudom hangosítani...Ha csak ezt cseréled ki most,nagyot fogsz csalódni.....Az nem baj ha luk van a kalaptartóba,lagalább át tud ott jönni a mély hang :blush: Súly:Annyira nem vészes.Nem 16kg-s subot fogsz venni,hanem vallami könnyebbet....Szerintem ládával együtt nincs 15kg plusz.Az erősítő legyen kábelekkel együtt még 10kg de akkor már nagyon sokat számoltam...Ez tényleg nem számít még szerintem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Hát ne a csomi kell, hanem a súly NEM kell... :blush: :D Egyenlőre ezt a kérdést szeretném megoldani, utána mélyláda is jöhet...de most csak a szimpla hangszórók... Rátolsz még pár lóerőt, aztán viszi azt a plusz 20-30kg-t.... B) Egyébként egy kis ládával nem lenne csak kb. 15kg plusz súly. Nem hiszem, hogy az ennyit számítana. Nem kell teletankolni a racsingolás előtt, és már meg is van. De mindegy, ha hangszóró kell csak, akkor nézzétek meg, milyen fér be, mi legyen. Hátra viszont szerintem az ócsót vedd, az Mk2-est, mert később úgyse lesz használva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Szerintem el se jut idáig..... Amúgy igazából, ha nem kellenek új cuccok, és SPAREN van, akkor tuti kijön: - GZHC 165X - 26k (Ez k...a jó hangszórószett.....) - Van ugye egy Sherwood A100x4 - Antinak odaadom ócsóé - 22k - Van ugye egy Ground Zero 38-asom, ugye, szinte új, talán 10 órát ment - 18k - Van ugye egy jó SAL kondi eladó (ma csavart javítottam) - 8k - Kábelek, szerelési anyagok, stb. max. 20k Az összesen 94k. De ennél szerintem megáll kevesebbe. És ez kemény lenne. Na alszok rá egyet...mert nem hangzik rosszúl...Max István tesója bebukja a kondit... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Az a baj hogy a szimpla hangszórókkal semmi nem fog igazán változni...Most hogy nincs bent a mély a kocsimba,tiszta sz@r az egész...Komolyan mondom hogy jobban szól a kékben a zene,mint nálam.......Annyi a különbség hogy jobban tudom hangosítani...Ha csak ezt cseréled ki most,nagyot fogsz csalódni..... Akkor tehát a fa kiemelő keret sokat dob a hangzáson... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Az a baj hogy a szimpla hangszórókkal semmi nem fog igazán változni...Most hogy nincs bent a mély a kocsimba,tiszta sz@r az egész...Komolyan mondom hogy jobban szól a kékben a zene,mint nálam.......Annyi a különbség hogy jobban tudom hangosítani...Ha csak ezt cseréled ki most,nagyot fogsz csalódni.....Az nem baj ha luk van a kalaptartóba,lagalább át tud ott jönni a mély hang B) Súly:Annyira nem vészes.Nem 16kg-s subot fogsz venni,hanem vallami könnyebbet....Szerintem ládával együtt nincs 15kg plusz.Az erősítő legyen kábelekkel együtt még 10kg de akkor már nagyon sokat számoltam...Ez tényleg nem számít még szerintem ;) Jaaaaaaa - hátul a kalaptartón van a cucc? Akkor lehet, hogy ovál kell. Az viszont elég jó mélyeket hozhat, lemegy 40Hz környékéig. Nézzétek meg és szóljatok. Na ugye, én is aszondom. Az erősítő kb. 6kg. A kábelek max. 2-3kg (20-as kábelt véve alapul), a kondi 1kg, egy 25-ös láda meg olyan 8-10kg. Max 20kg plusz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Akkor tehát a fa kiemelő keret sokat dob a hangzáson... B) Nem tudom. Inkább a keresztváltó vesz le sokat. Azért nincs alja. Kell a szub, nem vitás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Na alszok rá egyet...mert nem hangzik rosszúl...Max István tesója bebukja a kondit... B) István tesója nem bukja be a kondit :lol: ;) mert megigértem neki...vagy kénytelen leszek oda adni az enyémet......de akkor aksit kell vennem,amit amúgy is kellene vennem....de mire ez össze áll neked.....addigra meg lesz a krypton subom,és remélem aksim is lesz :blush: Hátra ne vegyél semmit,azzal is spórolsz......Higy nekem,Én se hittem el,de tényleg így van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Akkor tehát a fa kiemelő keret sokat dob a hangzáson... B) Sokat dob is :D Ha jó lenne a műanyag,akkor az otthoni cuccok is műanyag házban lennének :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 István tesója nem bukja be a kondit :D B) mert megigértem neki...vagy kénytelen leszek oda adni az enyémet......de akkor aksit kell vennem,amit amúgy is kellene vennem....de mire ez össze áll neked.....addigra meg lesz a krypton subom,és remélem aksim is lesz ;) Hátra ne vegyél semmit,azzal is spórolsz......Higy nekem,Én se hittem el,de tényleg így van :blush: Hát, csak a lyuk miatt tényleg ne...... van hangszóróselyem, ápol, eltakar.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Hátra ne vegyél semmit,azzal is spórolsz......Higy nekem,Én se hittem el,de tényleg így van B) Én hiszek...főleg, hogy spórolok vele... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Hát, csak a lyuk miatt tényleg ne...... van hangszóróselyem, ápol, eltakar.... B) Pláne hogy a 2 ovál súlyra szinte annyi mint egy rendes láda...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Pláne hogy a 2 ovál súlyra szinte annyi mint egy rendes láda...... Na akkor vagy ma vagy holnap este meglessük ezt az első szettet, aztán az erölködő mélyláda kábel, és csumi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Na akkor vagy ma vagy holnap este meglessük ezt az első szettet, aztán az erölködő mélyláda kábel, és csumi? Nagyvonalakban ennyi B) de Te szeded le a kárpitot :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nagyvonalakban ennyi :D de Te szeded le a kárpitot :) :lol: ;) :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Sokat dob is :D Ha jó lenne a műanyag,akkor az otthoni cuccok is műanyag házban lennének :blush: ;) El sem hinnéd,hogy a BOSE mit ki nem tud hozni müanyag dobozból és milyen fosul tud szólni egy fadobozos gagyitron. Hidd el,nem szekálni akarlak,csak talán kissé átestek a ló túloldalára ezzel a hifi témával,ami nem is zavar,csak néha már nagyon elvesztek a részletekben. B) Autóhifit ugyan nem építettem,de anno a suliban elég sok könyvet elolvastam a házi hifi építésről és hangszoródoboz tervezésről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 de Te szeded le a kárpitot :blush: B) Talána legrohadtabb meló az egészben! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 El sem hinnéd,hogy a BOSE mit ki nem tud hozni müanyag dobozból és milyen fosul tud szólni egy fadobozos gagyitron. Hidd el,nem szekálni akarlak,csak talán kissé átestek a ló túloldalára ezzel a hifi témával. Autóhifit ugyan nem építettem,de anno a suliban elég sok könyvet elolvastam a házi hifi építésről és hangszoródboz tervezésről. Számomra az a lényeg hogy nekem bejöjjön...Hogy erről ki miként vélekedik nem érdekel......de abban biztos vagyok hogy tavasszal ha kész lesz,akkor biztos vagyok benne hogy bárkinek tetszeni fog ;) B) Lehet neked is megváltozik a véleményed.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Talána legrohadtabb meló az egészben! ;) Talán rosszabb az ajtó csatiban átvezetni a hangszóró kábelt...de szerintem nem is kell jó lesz a gyári is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Pláne hogy a 2 ovál súlyra szinte annyi mint egy rendes láda...... Kupé,egy rendes láda 20+kg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Számomra az a lényeg hogy nekem bejöjjön...Hogy erről ki miként vélekedik nem érdekel......de abban biztos vagyok hogy tavasszal ha kész lesz,akkor biztos vagyok benne hogy bárkinek tetszeni fog :blush: ;) Lehet neked is megváltozik a véleményed.... Tolunk alá valami jó zenét és akkor persze! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Talán rosszabb az ajtó csatiban átvezetni a hangszóró kábelt...de szerintem nem is kell jó lesz a gyári is B) Bőven jó a gyári kábel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Kupé,egy rendes láda 20+kg.... Nekem rendes MDF láda van,volt.....20mm,az eleje 30mm..de biztos nem volt 10kg se......Egy átlagos sub sincs 5-6 kilónál több.....Persze vannak nagyobb cuccok,mint pl a krypton ami 16kg.....de nem hiszem hogy Antinak olyan kell....Ha reflex láda lesz,akkor persze a súly a méret miatt megy felfele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Tolunk alá valami jó zenét és akkor persze! B) Ha kész lesz,hozhatsz bármilyen CD-t :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 mint pl a krypton ami 16kg.....de nem hiszem hogy Antinak olyan kell....Ha reflex láda lesz,akkor persze a súly a méret miatt megy felfele.... meg pl az én mtx em is 16kg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts