Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
tegnap még nem cserélte volna le ma meg már a fejegységed is eladtad Coupe :rolleyes: :D :) :) :D :D

Főőőőőőő a határozottság

Elég sok minden történt a camponánál este :D :)

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Na várjááá, ezt most nem étem :rolleyes:

az mp3 vs audio cd minőségi különbségre próbáltam célozni, de mondjuk aki ezt a topicot olvassa mind tudja :)

Elküldve
az mp3 vs audio cd minőségi különbségre próbáltam célozni, de mondjuk aki ezt a topicot olvassa mind tudja :)

Ezért kérdeztem, hogy eredeti zenei dvdt próbáltál-e már ? :rolleyes:

Elküldve
Ok

Mikor mehetek érte?

Amikor akarsz....Kerepesi keresztúri sarkon lévő OMW kútnál lakom....Ha itt vagy 5 percel elötte csörögj rám,és lemegyek.....

Tel:06202306822

Elküldve
Ezért kérdeztem, hogy eredeti zenei dvdt próbáltál-e már ? :rolleyes:

elolvastam mégegyszer és rájöttem hogy a kérdés a dvd-s koncertekre vagy klippekre irányult. Egyszer hallgattam benne egy nagyjából jó minőségnek mondható eredeti Madonna élőkoncertet, nem volt rossz... De elsősorban inkább sima zenére vettem a dvd az benne csak egy + funkció.

3 fej volt amiközt nagyonsokat variáltam, hogy melyik legyen AVX33, AVX44 és Alpine 9884

Elküldve
Amikor akarsz....Kerepesi keresztúri sarkon lévő OMW kútnál lakom....Ha itt vagy 5 percel elötte csörögj rám,és lemegyek.....

Tel:06202306822

Ok sztem egy órán belül ott vagyok.

Elküldve
de mi volt a meghatározo aami miatt mára le is cseréled a fejegységed???????????????,,,,,

Az hogy 80Hz alá nem tudok menni,pedig alatta szól igazán :rolleyes:

Elküldve
elolvastam mégegyszer és rájöttem hogy a kérdés a dvd-s koncertekre vagy klippekre irányult. Egyszer hallgattam benne egy nagyjából jó minőségnek mondható eredeti Madonna élőkoncertet, nem volt rossz... De elsősorban inkább sima zenére vettem a dvd az benne csak egy + funkció.

3 fej volt amiközt nagyonsokat variáltam, hogy melyik legyen AVX33, AVX44 és Alpine 9884

Tuti beszereznék pár zenei dvdt :rolleyes:

És a többi összetevő ? Mi van még a fejegység mellett ? :)

Elküldve
Nem tudom,mert nem válaszol az sms-re :rolleyes: Remélem nem szívom be :)

no és mi volt a válasz arra hogy miért cseréli le ... ugye hogy jobbat akar ??

és mit ?

Elküldve
no és mi volt a válasz arra hogy miért cseréli le ... ugye hogy jobbat akar ??

és mit ?

Azt írta hogy:Valami újítás kellene már rég vagyunk együtt :rolleyes: :) :)

De mint tegnap megtudtam Ő tényleg fanatikus,és sose lesz neki semmi sem tökéletes :)

Elküldve
Tuti beszereznék pár zenei dvdt :rolleyes:

És a többi összetevő ? Mi van még a fejegység mellett ? :)

asszem majd én is beszerzek.

Igazából semmi nagy dolgot nem akarok, szóval ilyen hangnyomás meg versenyek stb nem érdekel. Lassan csak annyi hogy elszeretném érni hogy legyen egy szép hangú hifim, de még hátra van jó pár lépés :)

Egyelőre ami most bentvan az egy jbl komponens szett a gto 5665 vagy vmi hasonló, egy spl erősítő mt 504 (na ez ami cserés lesz nemsokára) meg egy impact sub. Kellene húzzak külön tápot még a fejnek, meg az ajtóban megkell csinálni az átvezetés egy vastagabb kábelnek. És ami vszeg a legfontosabb lenne kellene egy kiemelő keret a komponens szettnek hogy vmilyen szinten felém nézzen a hangszóró mert a gyári hely elég tré.

Elküldve
Szerintem nem szórakozik, tuttttttti ráalkudott már a másikra, ha ez elkel :rolleyes: :) :) :)

Nem licitáltam,csak írtam neki egy sms-t......De van fent vaterán egy másik ennyiért.......akkora gond nem lehet :D

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.