Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
kéne nekem CDX-L400X Sony Xplod hoz iso átalakító asszem 16 pólusú

:rolleyes:

Maga a csati, ami a fejhez megy, megvan? Mert akkor seperc csinálunk egyet, ISO csatim van.

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Én az elmúlt 6 évben csak használt hifi cuccokat vettem.

Előtte meg csak újat, aztán rájöttem, hogy nagyon drága mulatság :)

Na mindegy, a 6 év alatt kétszer fürödtem be, pedig tudhatjátok, mennyi mindent veszek össze. Ebből most az egyik legutóbb tulajdonképp a saját hibám miatt, (bár még ma sem értem pontosan miért és hogyan vágta haza a fejegységem a PPI erősítő..... ), de végülis legalább most van egy jó (használt) Pio fejem :rolleyes: :) :)

sokkal jobban megéri a hasznalt de magasabb kategoriás cumot vennei mert annyit sporolsz hogy a kockázat elenyészö mellette :D

Elküldve
Meglepő és merőben váratlan fordulat :rolleyes: :) :) :)

:D :D :D :D

Azt hiszem aktívban szeretném hajtani a cuccot,a másik probléma,hogy a mostani fejegységen csak 80HZ-nél tudom vágni a frekit,mert nem megy lejjebb......De kellene :D

Elküldve
:rolleyes: :) :) :)

Azt hiszem aktívban szeretném hajtani a cuccot,a másik probléma,hogy a mostani fejegységen csak 80HZ-nél tudom vágni a frekit,mert nem megy lejjebb......De kellene :D

Magyarázat na azzzzzzzzzzz mindig van, de persze fogadni nem szeret :D

Elküldve
Miért pont ez szimpatikus neked ? :rolleyes:

GsiTominak van valami hasonló nemde ?

+ Anti pedzegette valami hasonló vételét.

Ő, igazából már megvan kb 2 hónapja, nemtom kikapcsolt állapotban elég szolidan néz ki, nem sok csicsa, elég sokat tud. Még az avx33-at néztem mikor vettem, de aztán végül ez mellett döntöttem.

Meg itt irnak egy ilyen teszteredményt, ami ugye mindenkinek mást jelent de vmilyen viszonyítási alap talán. Egyébként elég sokat olvasgattam róla, de magyar oldalakon sok véleményt nem találtam.

http://www.argep.hu/main.asp?suche=avx44&x=0&y=0

Elküldve
én 1x probalgattam egy medi markt ban de nagyon fura ez a hozza nem érek meg ide oda simogatom kezelés

Nekem is furi a simogatós dolog és vezetés közben elég nehéz a hangosítás meg halkítás rajta, a többi funkció meg okés. De pl én csak kimondottan távirányítóval használom, azt meg lehet úgy hogy oda sem néz az ember.

Elküldve
Ő, igazából már megvan kb 2 hónapja, nemtom kikapcsolt állapotban elég szolidan néz ki, nem sok csicsa, elég sokat tud. Még az avx33-at néztem mikor vettem, de aztán végül ez mellett döntöttem.

Meg itt irnak egy ilyen teszteredményt, ami ugye mindenkinek mást jelent de vmilyen viszonyítási alap talán. Egyébként elég sokat olvasgattam róla, de magyar oldalakon sok véleményt nem találtam.

http://www.argep.hu/main.asp?suche=avx44&x=0&y=0

Jahaaammmm :rolleyes:

És zsoktál rajta zenei dvdket nyomatni ? :)

Elküldve
Most beszélgetek a 9887R tulajával....Ha érdekel a cucc,akkor beszélhetünk róla :) :rolleyes:

Hali.

Mikor induljak érte? :)

Nagyon ismer Téged Mélykék76 :)

Elküldve
Hali.

Mikor induljak érte? :)

Nagyon ismer Téged Mélykék76 :D

tegnap még nem cserélte volna le ma meg már a fejegységed is eladtad Coupe :rolleyes: :D :) :) :D :D

Főőőőőőő a határozottság

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.