Sonique Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ez messze nem biztos..* Bass Engine Pro, 2, vagy 3 utas aktív keresztváltó * 6 csatornás időkorrekció, * Ennyivel tud többet,mint az enyém,meg más a kijelzője...Viszont ahoz hogy müködjön az Imprint rendszer kalibrálás kell venni Egy ilyet 43e-ért Viszont az enyémhez,hogy tudja szinte azt amit a 9887R Egy ilyet kell venni 40e-ért És plussz az Imprint rendszer kalibráláshoz ilyet 10e ért...... Tehát ha az ésszerűséget nézzük akkor teljesen felesleges lenne lecserélni,mert a másik lényegesen drágább :) :rolleyes: pont erröl beszéltem minek vetteél egy olcsobb butább darabot ... pont a fejegységen sporoltál... kábeleket meg milliokért vettél .. elöbb kellett volna fejeység és csak aztan erösitö meg a kábelek meg többi .......szerintem ....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 pont erröl beszéltem minek vetteél egy olcsobb butább darabot ... pont a fejegységen sporoltál... kábeleket meg milliokért vettél .. elöbb kellett volna fejeység és csak aztan erösitö meg a kábelek meg többi .......szerintem ....... Nem akarlak elkeseríteni,de az imprint technologia pont szart se ér :) Ezt olyanok mondták akik pio fejegységel versenyeznek......Szóval pont semmi értelme.......Azért ez messze nem alap fejegység :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ja.....és nem utolsó szempont hogy szól benne a zene és elégedett is vagyok vele :rolleyes: :) Ez itt már csak találgatás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ja.....és nem utolsó szempont hogy szól benne a zene és elégedett is vagyok vele :) ;) Ez itt már csak találgatás :) Persze :rolleyes: Ezt is mi magyaráztuk be beked igaz ? Nekem is 9884R van...szerintem jó cucc,bár 9887R kellett volna vennem :) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Persze :rolleyes: Ezt is mi magyaráztuk be beked igaz ? :) :) :) :D :D Csak az új ára 120e ft......annyit messze nem ér :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Csak az új ára 120e ft......annyit messze nem ér De akár dobálgathatnám be az erősítő linkeket is,miket kellene venni... :D :rolleyes: Ez elég komoly cucc,komoly minőséggel 2csatis steg steg Az utobbi kettőhöz pl teljesen felesleges,komolyabb fejegységet venni,atz erősítőn is mindent be tudsz állítani :D :) De ezek mind mind pénz pénz pénz pénz :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Csak az új ára 120e ft......annyit messze nem ér :) :) :) Ott van 1 hónaposan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ott van 1 hónaposan :) Ha nem ismerném az emberkét,akkor ismét nem vennék használtat,de mint mondtam messze nem biztos hogy lecserélném a mostanit :D :D :) A másik kérdés hogy miért adja el,mikor tavaly bajnok lett vele?Mégse olyan jó? :rolleyes: Ezt megkérdeztem tőle,remélem majd válaszol rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ha nem ismerném az emberkét,akkor ismét nem vennék használtat,de mint mondtam messze nem biztos hogy lecserélném a mostanit :D :D :) A másik kérdés hogy miért adja el,mikor tavaly bajnok lett vele?Mégse olyan jó? :rolleyes: Ezt megkérdeztem tőle,remélem majd válaszol rá :) Fogadjunk, hogy lecseréled :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Fogadjunk, hogy lecseréled :rolleyes: Ez elég sok mindentől függ.....és fogadni se szeretek :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ez elég sok mindentől függ.....és fogadni se szeretek :rolleyes: :) a használt cumoval nem tom mi bajod van mondjuk én németektöl vettem ..de csak a sajár hülyeségem miatt ment ki benne egy beforrasztott bizti ami 1ft os javitás kb ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 a használt cumoval nem tom mi bajod van mondjuk én németektöl vettem ..de csak a sajár hülyeségem miatt ment ki benne egy beforrasztott bizti ami 1ft os javitás kb ... Az,hogy ha mondjuk rossz benne az olvasó fej,vagy ugrál,akkor annyiba kerül a javítás mintha újat vennél......És mivel eddig használt cuccal nem volt szerencsém,így nem is nagyon változik meg erről a véleményem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Az,hogy ha mondjuk rossz benne az olvasó fej,vagy ugrál,akkor annyiba kerül a javítás mintha újat vennél......És mivel eddig használt cuccal nem volt szerencsém,így nem is nagyon változik meg erről a véleményem :rolleyes: hat ha a fej rossz akkor az már akkor kiderül mikor ki probalod .... ha meg ebay en veszem és szar és paypal fizettem akkor vissza küld és pénz jön vissza .. no kockázat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Én az elmúlt 6 évben csak használt hifi cuccokat vettem. Előtte meg csak újat, aztán rájöttem, hogy nagyon drága mulatság :) Na mindegy, a 6 év alatt kétszer fürödtem be, pedig tudhatjátok, mennyi mindent veszek össze. Ebből most az egyik legutóbb tulajdonképp a saját hibám miatt, (bár még ma sem értem pontosan miért és hogyan vágta haza a fejegységem a PPI erősítő..... ), de végülis legalább most van egy jó (használt) Pio fejem :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ilyen lett: Szép munka! A csipogók MNC? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Akkor az elsőt már el is felejtheted :) A többibe meg nincs USB,legalábbis nem láttam :rolleyes: Igényes zenét nem (feltétlen) tömörített fájlokban hallgatunk..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ha már a fejegységeknél tartunk: tud valaki 2DIN nagyságban komoly fejegységet....?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Én az elmúlt 6 évben csak használt hifi cuccokat vettem. Előtte meg csak újat, aztán rájöttem, hogy nagyon drága mulatság :) Na mindegy, a 6 év alatt kétszer fürödtem be, pedig tudhatjátok, mennyi mindent veszek össze. Ebből most az egyik legutóbb tulajdonképp a saját hibám miatt, (bár még ma sem értem pontosan miért és hogyan vágta haza a fejegységem a PPI erősítő..... ), de végülis legalább most van egy jó (használt) Pio fejem :rolleyes: :) :) ma ki mész Lurdy ?? mert ha esetleg kinézek ki viszem a távirányt Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Szép munka! A csipogók MNC? Köszi! Igen az. HIC bácsitól vettem karira. :rolleyes: Holnap fogom bepróbálni mert még a polcon vannak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 ma ki mész Lurdy ?? mert ha esetleg kinézek ki viszem a távirányt Ááááá, nem hiszem. Családi események vannak. Ha ott van Pista, add oda neki, mert vele valszeg találkozom a két ünnep közt. Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Fej: Sony Xplod Meh3600bt USB előlapon (8 gigás megy vele), AUX bemenet előlapon, Bluetooth (kihangosítás, zene lejátszás stb...), 3 pár RCA kimenet, távirányító (van akinek számít nálam csak porosodik :rolleyes:), nem túl csicsás de nem is gagyi, sok beállítási lehetőség, szép hangzás és 40e a corában ha még tart az akció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ááááá, nem hiszem. Családi események vannak. Ha ott van Pista, add oda neki, mert vele valszeg találkozom a két ünnep közt. Köszi előre is! pistát még hirböl sem láttam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 no megneztem a pio le megy 50hz ig szoval jol meg lehet hajtani vele az elsö szettet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 kéne nekem CDX-L400X Sony Xplod hoz iso átalakító asszem 16 pólusú :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 kéne nekem CDX-L400X Sony Xplod hoz iso átalakító asszem 16 pólusú :rolleyes: Gógle a barátom. Tessék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts