Laci4 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Megvan mi lesz az második tunning a hi-fi téren(fej után) ugyis van egy nem használt 25 ös mélyem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Első tud USB-t ha jól látom. Az a baj,legalábbis nekem,hogy az usb nem az előlepon van,hanem hátul........Így kell venni egy hosszú USB vezetéket,és ki kell vezetni hátulról.....Ez már macerás szerintem.......Bár Én nem használok Pendrive-ot.... Itt is az a kérdés,hogy akarsz fejleszteni a jövöben,vagy sem...Mert Pl az elsőnek csak 1 pár RCA kimenete van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 ....Itt is az a kérdés,hogy akarsz fejleszteni a jövöben,vagy sem...Mert Pl az elsőnek csak 1 pár RCA kimenete van :).... Minnél több annál jobb :rolleyes: Mondjuk én nem vennék új fejegységet - többet -, mazsoláznék a használtak közül inkább :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Az a baj,legalábbis nekem,hogy az usb nem az előlepon van,hanem hátul........Így kell venni egy hosszú USB vezetéket,és ki kell vezetni hátulról.....Ez már macerás szerintem.......Bár Én nem használok Pendrive-ot.... Itt is az a kérdés,hogy akarsz fejleszteni a jövöben,vagy sem...Mert Pl az elsőnek csak 1 pár RCA kimenete van :) Hali. Nekem jobb lenne a hátul usb,mert akkor beteném a kesztyütartóba a pendriveot, és nem zavar senkit. A terv a követkeö: elöre egy 16 os szett, hátul pedig egy láda egy 4 csatornás erösitövel. Erröl lenne hajtva a szett, és a láda is. Ennyit szeretnék. De hogy mi lesz belölle... Minnél több annál jobb :rolleyes: Mondjuk én nem vennék új fejegységet - többet -, mazsoláznék a használtak közül inkább :) Hali. Attol félek hogy kifogok egy fost aztán leshetek. Bár lehet körülnézek a használt piacon is... Köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Hali. Nekem jobb lenne a hátul usb,mert akkor beteném a kesztyütartóba a pendriveot, és nem zavar senkit. A terv a követkeö: elöre egy 16 os szett, hátul pedig egy láda egy 4 csatornás erösitövel. Erröl lenne hajtva a szett, és a láda is. Ennyit szeretnék. De hogy mi lesz belölle... Akkor az elsőt már el is felejtheted :) A többibe meg nincs USB,legalábbis nem láttam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 ....Hali. Attol félek hogy kifogok egy fost aztán leshetek. Bár lehet körülnézek a használt piacon is... Köszi a válaszokat..... Ahogy István megjegyezte, körvonalaznod kellene a koncepciót, hogy mit szeretnél a kocsidba és utánna nézelődni, többiek biztos segítenek :) Blaupunkt felegység kb. 4 év alatt adta meg magát - lehet, hogy javítható lenne még és valamennyire még működik most is -, mondjuk 1-2 éves cucc szerintem vállalható :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Akkor az elsőt már el is felejtheted :) A többibe meg nincs USB,legalábbis nem láttam :rolleyes: Ellenben ez jó lehet : http://www.vatera.hu/pioneer_deh_p6000ub_113639060.html Leltem egy használtat is, mondjuk ez már lejárt : http://www.teszvesz.hu/item507569909_pione...ub.html#gallery Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ahogy István megjegyezte, körvonalaznod kellene a koncepciót, hogy mit szeretnél a kocsidba és utánna nézelődni, többiek biztos segítenek :) Blaupunkt felegység kb. 4 év alatt adta meg magát - lehet, hogy javítható lenne még és valamennyire még működik most is -, mondjuk 1-2 éves cucc szerintem vállalható :rolleyes: Hali. Találtam használtba egy Alpine cda 9884R-t 40 ért. Pioneer deh-6000 ub-t 33 ért Az Alpine valahogy szimatikusabb, irtam az eladónak... Remélem meg van még neki és nem, a világ végén van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ellenben ez jó lehet : http://www.vatera.hu/pioneer_deh_p6000ub_113639060.html Leltem egy használtat is, mondjuk ez már lejárt : http://www.teszvesz.hu/item507569909_pione...ub.html#gallery Köszi. Rendes vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Hali. Találtam használtba egy Alpine cda 9884R-t 40 ért. Pioneer deh-6000 ub-t 33 ért Az Alpine valahogy szimatikusabb, irtam az eladónak... Remélem meg van még neki és nem, a világ végén van. Nekem is 9884R van...szerintem jó cucc,bár 9887R kellett volna vennem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Nekem is 9884R van...szerintem jó cucc,bár 9887R kellett volna vennem :rolleyes: Legalább van itt aki ért is hozzá. :) Remélem meg lesz még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Alpine-CDA-9887R Szép az ára. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Nekem is 9884R van...szerintem jó cucc,bár 9887R kellett volna vennem :rolleyes: Itt a remek lehetőség, hogy eladhasd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Alpine-CDA-9887R Szép az ára. :) 1 hónapos és már ennyi : http://www.vatera.hu/magyar_sq_bajnok_alpi..._115562646.html :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Itt a remek lehetőség, hogy eladhasd :) Semmi jónak elrontója nem vagyok. :) 1 hónapos és már ennyi : http://www.vatera.hu/magyar_sq_bajnok_alpi..._115562646.html :rolleyes: Jót zuhant az ára. :) Sajnos mindennel hasonló a helyzet, ha vesz valamit az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Itt a remek lehetőség, hogy eladhasd :) jó ha 2hónapja megvan :rolleyes: 45e alatt biztos nem adnám el...és ha el is adnám akkor csak is a 9887ért :) Ennek az eladóját ismerem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Visszairt a 9884R eladója, sajnos egy eladott autóból lett kivéve, és nincs meg hozzá semmi pl elölaptartó doboz ami nekem fontos lenne, és ki sem próbálható. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Visszairt a 9884R eladója, sajnos egy eladott autóból lett kivéve, és nincs meg hozzá semmi pl elölaptartó doboz ami nekem fontos lenne, és ki sem próbálható. :) Tessék, ott van kicsit följebb némileg drágábban, beépítve, megtekinthető, meghallgatható, még friss ropogós :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Tessék, ott van kicsit följebb némileg drágábban, beépítve, megtekinthető, meghallgatható, még friss ropogós :) Nem akarja eladni, egyelöre csak játszik a gondolattal. :) Pedig már indulnák is érte. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Nem akarja eladni, egyelöre csak játszik a gondolattal. :) Pedig már indulnák is érte. :) Addig biztos nem,míg nem beszéltem a 9887r eladójával :D :) És abban sem vagyok biztos hogy megérné lecserélni,vagy sem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Addig biztos nem,míg nem beszéltem a 9887r eladójával :D :) És abban sem vagyok biztos hogy megérné lecserélni,vagy sem :) Maximalizmusod úgyis a vesztedbe hajt :) Vatera reged van ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Maximalizmusod úgyis a vesztedbe hajt :) Vatera reged van ? :rolleyes: Van,és a telszámát is tudom,de mivel kicsit idősebb korosztály így számít hogy ma karácsony van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Maximalizmusod úgyis a vesztedbe hajt :rolleyes: Különben is,most már inkább 100x kérdezek mielött bármit vennék :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Különben is,most már inkább 100x kérdezek mielött bármit vennék :) :) :rolleyes: Miben más az különben ? ui: úgyis cserélni fogsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Miben más az különben ? ui: úgyis cserélni fogsz :) Ez messze nem biztos..* Bass Engine Pro, 2, vagy 3 utas aktív keresztváltó * 6 csatornás időkorrekció, * Ennyivel tud többet,mint az enyém,meg más a kijelzője...Viszont ahoz hogy müködjön az Imprint rendszer kalibrálás kell venni Egy ilyet 43e-ért Viszont az enyémhez,hogy tudja szinte azt amit a 9887R Egy ilyet kell venni 40e-ért És plussz az Imprint rendszer kalibráláshoz ilyet 10e ért...... Tehát ha az ésszerűséget nézzük akkor teljesen felesleges lenne lecserélni,mert a másik lényegesen drágább :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts