coupe Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Na szép volt!!! Mondom Pistámnak, egykor indulnom kell, mert fél kettőre megyek ebédre anyósékhoz, erre félreértésből kettőre emlékszik.... de sebaj, 10-11-re ha ideér, mondom, nincs gond..... majd megjelenik 13:30-kor.... :D :) :) (akkor értem oda anyósomékhoz :) ) Itt volt Pista....Mondtam neki hogy valamikor lurdyba össze rakjuk neki,mert sose fog sehova elmenni időben...Oda meg kijön :D Azt néztem hogy kell még neki vezeték,mert úgye 2 erősítő lesz....Nem tudom milyen a másik,de ha sarus,akkor abból kell kettö.....Kell még egy test kábel a kondinak,meg egy az erősítőnek......Mennyi kábel maradt neki eldugva?Mert a sötétben nem sok felesleges kábelt láttam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Nekem se tetszett a 77MP hangja....ami most van Pistának,annak sokkal szebb hangja van....de még mindig azt mondom hogy Alpine :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 ...de még mindig azt mondom hogy Alpine :rolleyes: miért is mert mindenki hazabeszél.... annyival nem szol szebben mint amilyen csunya :D :) :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 miért is mert mindenki hazabeszél.... annyival nem szol szebben mint amilyen csunya :D :) :D :) :) :D Majd ha kész van a Te rendszered,meg az enyém is,akkor megnézzük... :D Megycseréljük a 2 fejegységet :D Nekem se tetszett,mikor megvettem....De most már nincs vele bajom,sőt..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Majd ha kész van a Te rendszered,meg az enyém is,akkor megnézzük... :) Megycseréljük a 2 fejegységet :) Nekem se tetszett,mikor megvettem....De most már nincs vele bajom,sőt..... :rolleyes: nem félek hogy a pio alul maradna .. inkabb mas a hangja de ez izlés kérdése és nem minöség Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Tök mindegy,nekem kell a 77 ocsóé! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 nem félek hogy a pio alul maradna .. inkabb mas a hangja de ez izlés kérdése és nem minöség Ki kell probálni...máshogy úgy se tudunk tesztelni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 igen tom hogy van usb is ... ido ido ?!?! venni kéne 1 et az gyorsabb :) nem az a típus vagyok... :rolleyes: meg ráadásul ha készen lesz akkor piacra is szeretném dobni, mert több olyan része is van - tervben :) - amitől teljesen egyedi és kifejezetten carpc-s környezetbe való... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 ....Na szép volt!!! Mondom Pistámnak, egykor indulnom kell, mert fél kettőre megyek ebédre anyósékhoz, erre félreértésből kettőre emlékszik.... de sebaj, 10-11-re ha ideér, mondom, nincs gond..... majd megjelenik 13:30-kor.... ;) :) :) (akkor értem oda anyósomékhoz :D ) Vazze, azért másfél órát kéne rá számolni, úgyis lesz vagy kettő-három.... :D :D :D.... Ott van fent, hogy kettőre emlékeztem :D És mivel csökkentettem a mai napra rendelt célokat az belefért volna tán így is. Elviszem tőled a cuccokat és be lesz majd aplikálva a Lurdynál. Kölcsönkapjuk a pákát ? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Tök mindegy,nekem kell a 77 ocsóé! :rolleyes: Kársztájlingon van pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 .ami most van Pistának,annak sokkal szebb hangja van.... Mi van most neki? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Mi van most neki? :rolleyes: ExBogiféle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 ExBogiféle :rolleyes: Ahha. Elküldtem Ákival a kiszedőjét meg a csavarokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Be lehet applikálni Pista cuccait a Lurdynál. Ami kell: - páka (ezt kölcsönadhatom) - akkus csavarhúzó és 4x20-as, vagy 3,5x15-ös önmetsző csavarok (valahogy rögzíteni kell a dolgokat) - kábelek (van még maradék kábelem, Pista anyagaiból is, meg amúgy is) - saruk (van ez is egy pár. Szerintem a kábeleket elő kellene készíteni otthon, méretre, hogy a Lurdynál már csak szerelni kelljen) - 80A bizti (ezt hozzál Coupe, mert most 60-as van bent Pistának) Amit be kell építeni: Impact monoblokk, ez sorkapcsos/sarus bekötésű Sherwood A100x2, ez is sorkapcsos - VAGY - DLS Reference 100 (ezen még gondolkodom) ez kábeles bekötésű BOA kondi - ehhez is kell a kábelre szem És kell még egy rendes tápelosztó blokk, 25-ös kábelhez (az van behúzva, hálistennek nem szaroztam az elején), ideális esetben 1->3 kiosztású. Ha még ráértek vele kb. egy hetet, akkor adok még egy saruzott testkábelt, meg plusz egy vagy kettő saruzott tápkábelt is, mert ezek kikerülnek az autómból, lévén nincs már benne három erősítő..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 HIC! Átutaltam a pénzt. Majd szólj plíz,ha megkaptad. :rolleyes: Most itt tartok: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Ilyen lett: Még picit finomítok rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Ilyen lett: Még picit finomítok rajta. Hát ez így képen nagyon király!!! Mélységre is ok? Én attól tartottam egy kicsit.... Pepe, most már akkor tuti, hogy nem lenne gond berakni az eladó szettemet, mert ennél épp egy kicsit kisebb a magashangszórója, tehát az is beférne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Én ezt raktam bele a B Vectrámba: Fejegység: Sony Xplōd MEX3600 FM/CD/MP3/BT/USB/AUX, távirányítóval Erősítő: JBL GT5-A604 4 csatornás erősítő Első ajtókban: JBL CS2165C + magas hangszóró Hátsó ajtókban: JBL GT5-502 + magas hangszóró Mélyláda: JBL CS1204 hangszórós JBL láda SAL 1 farad kondenzátor SAL kábelszett SAL aranyozott akkusaruk itt még dobozolva Jól szól ha tömören, röviden akarom jellemezni :rolleyes: Nem egy olcsó szett de jól szól nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 audison vrx 2.150 EX CS belülröl a láda amit csinaltam volna az MTX hez .........de....nem volt jol bemarva az összeillesztés igy ezt földhözvágtam mert ragasztóval sehogy sem ment össze buktam 3,800ftot :rolleyes: amatör lapszabászat.hu audison kiprobalva hidban is , szép fehér leddel szépen szol és böven elég az MTX 5812-44 hez, 480watt 2ohm on az audison és ugy érzem hogy sokkal szebben szol mind a helis e10 digital monoblock ... igy lehet hogy inkabb 2db vrx et kéne beépitenem @HiC atveszed a helixet ha lecserélem vrx-re ?? viszont az audison elmegy akár egy lapradiátornak is olyan szépen melegszik ... a helixnek mivel digitalis meg sem kottyan ... de hat ez a hatrány az AB class nál, viszont sokkal pontosabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 atveszed a helixet ha lecserélem vrx-re ?? Elvben igen. Január végén megmondom, addig még kialakul az anyagi helyzetem :rolleyes: Remélem annyira nem sürgős.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Hát ez így képen nagyon király!!! Mélységre is ok? Én attól tartottam egy kicsit.... A képen pont nem látszik de döntve van. Vagyis ferdén,hogy az elektromos tükör csatija elférjen. Még nem raktam fel majd Kari után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 viszont az audison elmegy akár egy lapradiátornak is olyan szépen melegszik ... a helixnek mivel digitalis meg sem kottyan ... de hat ez a hatrány az AB class nál, viszont sokkal pontosabb Az Audisonhoz létezik tuning hűtés, nem pont a VRX2.150-hez, mert azt első szetthez szokták, de a VRX1.500-hoz van ilyen. Specifikáció szerint hajthatod hídban két ohmon, szóval ha hűtöd, akkor nem lehet gond vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Az Audisonhoz létezik tuning hűtés, nem pont a VRX2.150-hez, mert azt első szetthez szokták, de a VRX1.500-hoz van ilyen. Specifikáció szerint hajthatod hídban két ohmon, szóval ha hűtöd, akkor nem lehet gond vele. mind1ikhez ugyan az a hütő kitt valo ... kaptam egy katalogust is az arösitöhöz minden benne van nem sos a helix majd még én is osztok szorzok igen egy vrx 1.500 nak jobban örülnék de az már 1000watt 2ohm on a 2,250 meg 840w 2ohm majd valamelyiket esetleg ha.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 Hali. Ti melyik fejet ajánlanátok 40 ezer alatti kategoriában? http://www.paradoxautohifi.hu/fejegyseg/Pi...r-DEH-50UB.html http://www.paradoxautohifi.hu/fejegyseg/Pi...EH-P4900IB.html http://www.suranyihifi.hu/autohifi/autorad...ine_CDE-9874RR/ http://www.suranyihifi.hu/autohifi/autorad...pine_CDE-9871R/ ?? Ezeknél a fejeknél van rá lehetöség hogy egy pendrive-rol kapják a zenét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Első tud USB-t ha jól látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts