Imi 1.7TD Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Nem a tiédet akarja Laci4 megvenni? Nem hiszem,mert még nem hirdettem meg sehol, de megvehetné éppen az enyémet is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Nem a tiédet akarja Laci4 megvenni? :lol: Én is erre gondoltam kapásból.. de a srác szolnoki ha jól rémlik.. Imi te akkor ki se próbáltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 :lol: Én is erre gondoltam kapásból.. de a srác szolnoki ha jól rémlik.. Imi te akkor ki se próbáltad? Nem ugyanis , amikor megláttam, hogy nem birom összehozni, akkor vissza minden, még áramot se kapott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Nem ugyanis , amikor megláttam, hogy nem birom összehozni, akkor vissza minden, még áramot se kapott :P :P :) Káár.. kivi lettem volna a BT dologra.. meg úgy általánosságban.. bár költöttem már többet is "butaságra" pl pc upgrade.. lehet belemászok a 2600os példányba... luxus, mert elvagyok a gyárival is.. de ha csak azt vennénk, tennénk amit kell.. milyen uncsi és sivár lenne minden :lol: :lol: Igaz, azért mondom ezt, mert nagyban bízok abban, hogy elmegy a gyári fej is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 :P :P Káár.. kivi lettem volna a BT dologra.. meg úgy általánosságban.. bár költöttem már többet is "butaságra" pl pc upgrade.. lehet belemászok a 2600os példányba... luxus, mert elvagyok a gyárival is.. de ha csak azt vennénk, tennénk amit kell.. milyen uncsi és sivár lenne minden :lol: :lol: Igaz, azért mondom ezt, mert nagyban bízok abban, hogy elmegy a gyári fej is... :) Én kompletten vettem az egész rendszert, egy gyengébb Sony fejegységgel, ezért szerettem volna fejleszteni, de amíg el nem tudom adni a 2500-at, addig nem veszek mást. Amúgy a kiszemelt a 2600-as. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/73..._1217961331.jpg őőőőő... ilyet kéne csinálni nekem is... Kár hogy sok a szívás az üvegszállal. :lol: Szerk.: Melyik usernél találtad ezt a képet Lacee? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 őőőőő... ilyet kéne csinálni nekem is... Kár hogy sok a szívás az üvegszállal. :lol: Szerk.: Melyik usernél találtad ezt a képet Lacee? http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=27335 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/73..._1217961331.jpg Hogy állsz az autóval Lacee? Tegnap volt jó kis hifiszerelés Lurdynál... :) Fél egyig szereltük Redi kocsijába az első szettet. Remélem jó lett... :lol: Az az igazság, hogy kéne még vele dolgozni pár órát.... rezgéscsillapítás, tömítés (hanszórónál).. stb. De már legalább vannak 4kHz feletti hangok is az autóban... :lol: Ilyen ment bele: Monacor NeoSet - csak a magas más típus (sztem. jobb). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=27335 Köhi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Hogy állsz az autóval Lacee? Tegnap volt jó kis hifiszerelés Lurdynál... :P Fél egyig szereltük Redi kocsijába az első szettet. Remélem jó lett... :lol: Az az igazság, hogy kéne még vele dolgozni pár órát.... rezgéscsillapítás, tömítés (hanszórónál).. stb. De már legalább vannak 4kHz feletti hangok is az autóban... :lol: Báze és Én ilyenkor nem tudok felmenni... Lesz ez még ígyse... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Báze és Én ilyenkor nem tudok felmenni... Lesz ez még ígyse... :lol: Majd megszervezzük legközelebb :o Mindenki besegített - Coupenak külön köszönet a hangváltó rögzítésért.... :) Érdekes volt a beállítás... Redi erősítőjén a HPF 40-400Hz-ig állítható. A skála kb. ilyen 40-41-42.....60.....80-180-400 :lol: :lol: Letöltöttem frankó teszt cd-ket (BASS MECHANIK) - van 10Hz--100Hz bass teszt, (Hertzenként! :P ), front-end teszt, kick-teszt, mindenféle sweep és effekt. Majd azzal minden kiderül. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Cseszi az agyam ez a kiemelőkeret gyártás... Frankón néznek ki ezek a cuccok, csak Én nem állok ennek neki, mer tudom hogy úgyse lesz kellő akaratom ahhoz hogy végigcsináljam... :lol: Szép ez a beépítés, ennek a kocsinak van az alja teljesen ki Dynamatozva... Asszem redi linkelte azt a képet előrébb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 ....Nekünk meg egy Ilyen van pluszban vagyis a Mantából maradt.... Viszi ez is elég rendesen a rendszert :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 ....Remélem jó lett... :lol:.... ....Ilyen ment bele: Monacor NeoSet - csak a magas más típus (sztem. jobb).... Vallásos áhitattal ült a kocsiban, mint aki látta a messiást :) Ez legalább a saját cuccod volt ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 offtopic autó ugyan, de azt a magasat lessétek... :lol: :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Hogy állsz az autóval Lacee? Tegnap volt jó kis hifiszerelés Lurdynál... :D Fél egyig szereltük Redi kocsijába az első szettet. Remélem jó lett... :lol: Az az igazság, hogy kéne még vele dolgozni pár órát.... rezgéscsillapítás, tömítés (hanszórónál).. stb. De már legalább vannak 4kHz feletti hangok is az autóban... :P Ilyen ment bele: Monacor NeoSet - csak a magas más típus (sztem. jobb). Hogy jó e? :P Tegnap óta kb ez látszik a kocsiból: :P :lol: ;) :o Teljesen a padlón vagyok...eddig ugy voltam, hogy van egy nem rossz cucc a kocsiban, amire ráférne az upgrade (de mire nem?), de elvagyok vele....persze zavart, hogy nincs magas, meg nagyobb hangerőn torzít meg erölködik a gyári cucc....de ami most van benne....hát az Nap-Plútó távolság az eddigiekhez képest :lol: :) A mély részével még picit tuningolni kell, de állandó jó beállítás ugysem lesz mert van amelyik zenéhez a mostani nagyon tetszik, van amelyiknél nagyon hülyén szól teljesen kész vagyok, kidobom az otthoni "hifit" is a francba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 offtopic autó ugyan, de azt a magasat lessétek... :lol: :) :P :P Profile kupéjában is ilyesmi van... ;) Vallásos áhitattal ült a kocsiban, mint aki látta a messiást Ez legalább a saját cuccod volt ? Persze, ez volt nekem most bent az autóban a DLS előtt. Elektronikus zenére talán még jobb is volt, mint a DLS, bár az nagyon kiegyensúlyozott darab, akusztikus zenén bármivel állja a versenyt. Dehát Norbi full elektronikus zenerajongó, tehát neki illik a stílusához :o Nyilván tetszik - olyan mintha Sokol rádiót cserélnél le egy jó középkategóriás cuccra, pl. egy Yamaha hifire.... :P Ha még rendes mélyládája is lenne...... :lol: ....de nem is baj, most szokja a pici SAL-t, aztán megkapja az MTX-et. Második karácsony lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 ....Mk76: Persze, ez volt nekem most bent az autóban a DLS előtt. Elektronikus zenére talán még jobb is volt, mint a DLS, bár az nagyon kiegyensúlyozott darab, akusztikus zenén bármivel állja a versenyt. Dehát Norbi full elektronikus zenerajongó, tehát neki illik a stílusához :lol:.... Végre eladtál akkor megint valamit :lol: Mondtam, hogy Norbival nem lesz egyszerű dolgod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Végre eladtál akkor megint valamit :) Mondtam, hogy Norbival nem lesz egyszerű dolgod :P Tegnap beszélgettünk Tommal, az erősítőjét szeretné majd lecserélni..... az Emphaser pont jó lenne neki (4x80W) - lehet, hogy te is el tudnál neki adni valamit.... :P :lol: Ha már a jövő héten úgyis megjön elvileg az új erősítőd...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 ....Nyilván tetszik - olyan mintha Sokol rádiót cserélnél le egy jó középkategóriás cuccra, pl. egy Yamaha hifire.... :) Ha még rendes mélyládája is lenne...... :lol: ....de nem is baj, most szokja a pici SAL-t, aztán megkapja az MTX-et. Második karácsony lesz :lol:.... Meg azt a kéken világító sziddddditárat is, amit erősítőként adtak el neki :P :P :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Meg azt a kéken világító sziddddditárat is, amit erősítőként adtak el neki :P :P :lol: :o Annyira azért nem rossz az. Csak csicsás.... de végülis müxik, most szól a zene :) De tényleg ki kéne próbálni benne az A100x4-et, mert abban van erő is.... Csak akkor az első ajtókat kicsit meg kéne erősíteni, ne zörögjön már benne minden....Meg a hátsó ajtót is.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 ....Annyira azért nem rossz az. Csak csicsás.... de végülis müxik, most szól a zene :lol:.... Csak jó első szett utáni flesh után be ne üljön István kocsijába, mert elsírja magát :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Meg azt a kéken világító sziddddditárat is, amit erősítőként adtak el neki :lol: :) :P :P Te hányszor utazol a saját csomagtartódban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Csak jó első szett utáni flesh után be ne üljön István kocsijába, mert elsírja magát :lol: :) Jajjjj már! Majd ha megkapja az A100x4-et, meg az MTX-et, akkor ti sírjátok el magatok!!!! :P Neked is elég szépen muzsikál az MTX, nem? Megkapja a szép új dobozát és jobb lesz, mint valaha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Jajjjj már! Majd ha megkapja az A100x4-et, meg az MTX-et, akkor ti sírjátok el magatok!!!! :P Neked is elég szépen muzsikál az MTX, nem? Megkapja a szép új dobozát és jobb lesz, mint valaha :lol: Mijaza A100x4 ? :lol: Ha éppen nem hüpp-hüppög :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts