coupe Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Frankón elsírta volna magát, ha meglátja hogyan támadtunk a lemezollóval az ajtónak :D ;) :P :D Mindenre van rendes megoldás.....ezek között nem szerepel az ajtó szétvágása :D :D
coupe Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Parancsoljatok http://data.hu/get/821207/Max_Bass_Collection.rar.html rarpass nincs... ;) Valamiért nem indul el a letöltés :D
mélykék76 Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 De ha egyszer tényleg így van :D ;) :P :D Rohadt, szemét maximalizmusod :D :D :D :P
coupe Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Valamiért nem indul el a letöltés ;) Már jó :D :P
coupe Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Rohadt, szemét maximalizmusod :D ;) :P :D Ez tényleg így van...de véleményem szerint ha csinálok valamit,akkor azt lehetőségeimhez mérten a legprofibban kell megcsinálni.....Ha esetleg több pénzt emészt fel,mint amennyit kellene :D akkor kicsit több időt kell várni,hogy meglegyen.De a végeredmény az hogy úgy is meglesz :D
mélykék76 Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ez tényleg így van...de véleményem szerint ha csinálok valamit,akkor azt lehetőségeimhez mérten a legprofibban kell megcsinálni.....Ha esetleg több pénzt emészt fel,mint amennyit kellene ;) akkor kicsit több időt kell várni,hogy meglegyen.De a végeredmény az hogy úgy is meglesz :P Én csak azt szeretném, hogy ne kelljen azt mondanod a végén : nem érte meg :D
coupe Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Én csak azt szeretném, hogy ne kelljen azt mondanod a végén : nem érte meg ;) Erre biztos nem fogom mondani...mert ez tényleg megéri.Ha ezt tudom 2 évvel ezelőtt,akkor ebbe az irányba megy el a kocsi építés project :P :D
Hic Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Mindenre van rendes megoldás.....ezek között nem szerepel az ajtó szétvágása :P ;) Szerepelhet, csak a kárpitot nem kéne úgy hagyni, ahogy azt Pistával csináltuk :D De ez nem lefutott kör.... ITTEN VAN A MEGOLDÁS! Csak gyorsan le kéne rá csapni.... (mielőtt kukacoskodnál Pista, legfeljebb veszünk bele egy pár ua. hangszórót, csak mélyközepet, az ócsóbb)
coupe Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Szerepelhet, csak a kárpitot nem kéne úgy hagyni, ahogy azt Pistával csináltuk :D De ez nem lefutott kör.... ITTEN VAN A MEGOLDÁS! Csak gyorsan le kéne rá csapni.... (mielőtt kukacoskodnál Pista, legfeljebb veszünk bele egy pár ua. hangszórót, csak mélyközepet, az ócsóbb) Fölegg Pistát ismerve,veszélyben van az első szett,rács nélkül :P :D Ezt a cuccot meg látni kellene élőben :D mert lehet hogy silányul van megcsinálva ;) :D :D
Zsoltee Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Már jó :D ;) Mostanában kicsit lassú a data.hu de egy idő után belejön. :P
rtomi Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 .... kombinál meg pláne.... :D Ezt pont tőéled nem vártam volna. :P Letőccsem én is azt a bizb@szt? ;)
coupe Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Letőccsem én is azt a bizb@szt? :D Mit vesztesz vele??????? ;) :P :D :D
Zsoltee Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Mit vesztesz vele??????? ;) :P :D :D max egy mélynyomót. :D
redline Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Zörög a kocsi minden eleme :D ;) :D Talán mégiscsak van némi gsi vér benne :D :P
Tom Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 A dynamat nem egy bitumen lap....Kicsit több annál.Csökkenti a menetzajt, növeli a zenehallgatás dinamikáját...... ...és csökkenti a menetdinamikát...:D
coupe Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 ...és csökkenti a menetdinamikát...;) Tényleg nagyon könnyű,azért is kerül olyan sokba :D
mélykék76 Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Szerepelhet, csak a kárpitot nem kéne úgy hagyni, ahogy azt Pistával csináltuk :D De ez nem lefutott kör.... ITTEN VAN A MEGOLDÁS! Csak gyorsan le kéne rá csapni.... (mielőtt kukacoskodnál Pista, legfeljebb veszünk bele egy pár ua. hangszórót, csak mélyközepet, az ócsóbb) Mármint ez most rendeljük meg ? ;)
Hic Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Mármint ez most rendeljük meg ? :D Az ára nem rossz, amennyiért ez hazajön, annyiért itthon nem kapod meg. Szerintem. De utánanézhetsz annak is... Lehet, hogy nem tökéletes, de a szétvágott kárpit azért keményebb ;) Nézhetünk szimpla hangszórós verziót is.
Zsoltee Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ebben a számban is van mély és nem mellékesen jó is. :D http://data.hu/get/821638/Refugee_Camp_All_Stars-Avenues_1997.mp3.html
Zsoltee Elküldve November7, 2008 Elküldve November7, 2008 coupe, mi a vélemény a tesztzenékről? gondolom tegnap a lurdyparkoló azoktól zengett. :D
Hic Elküldve November7, 2008 Elküldve November7, 2008 coupe, mi a vélemény a tesztzenékről? gondolom tegnap a lurdyparkoló azoktól zengett. :D Tegnap bagdadi piac volt........ :D ;) :P Coupe autója lassan referencia beépítés jelleget vesz fel. Még egy kis asztalosmunka kéne, és tényleg az lehetne..... :D
Zsoltee Elküldve November7, 2008 Elküldve November7, 2008 Eskü mostmár kezd érdekellni... Képeket valaki nem tudna linkelni? ;) :D
Stefan Elküldve November7, 2008 Elküldve November7, 2008 Tegnap bagdadi piac volt........ :D ;) :P Lehetett géppuskát is venni :D
coupe Elküldve November7, 2008 Elküldve November7, 2008 Tegnap bagdadi piac volt........ Coupe autója lassan referencia beépítés jelleget vesz fel. Még egy kis asztalosmunka kéne, és tényleg az lehetne..... :P Attól még nagyon messze van :D Agressor Andris kocsijában a zene,határozottan szebben szól :D Az első szettje tökéletes.Legalábbis arra a zenére amit hallgat..... Gondolkodok is rajta,de egyenlőre nincs olyan ötletem,ami tetszene és praktikus is lenne. Hic ha lacee választott erősítőt,a másikat próba képpen kölcsön kérhetem az első szettnek?Ez a FLI annyira nem szimpi,és szerintem jobban szólna a massive,ha nem az lenne hozzá ;) Eskü mostmár kezd érdekellni... Képeket valaki nem tudna linkelni? :P :D Nem írtam ki CD-re,majd ma :D Képeket még nem csináltam,de hétvégén pótolom :D
Recommended Posts