mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Ebben mi a nagyszám? Itt kecsón is van ilyen honda,valami összkerekes rizsrakéta. Engem az ilyen nem hat meg. Egy tiszta motortér már inkább. :huh: Közben átírtam, mert a korábbi linket másoltam véletlenül. Kinek a papné, kinek a pap lánya :lol: :D Amúgy ha nem nagy szám, akkor csinálj egy ilyen Astrát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Közben átírtam, mert a korábbi linket másoltam véletlenül. Kinek a papné, kinek a pap lánya :D :D Amúgy ha nem nagy szám, akkor csinálj egy ilyen Astrát :D Ez már bukta! :lol: Bengás utrbós nem érdekel,de egy 2.2DTi F astra nem lenne rossz! :huh: Csak ugye nem olcsó mulatság. Viszont nézegettem a fejegységeket,még hasonló sincs piacon. Siralmas a dizájn,bármelyik gyártót nézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 ....Viszont nézegettem a fejegységeket,még hasonló sincs piacon. Siralmas a dizájn,bármelyik gyártót nézem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Ez meg már kicsit a ló túloldala! :lol: Akkor is az a PIO a szép! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 220 Euróért van új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 220 Euróért van új. Majd egyszer,most más project van előtérben. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 Viszont nézegettem a fejegységeket,még hasonló sincs piacon. Siralmas a dizájn,bármelyik gyártót nézem. Az Apline fejegységek Design-ja nekem pl nagyon bejön. Főleg ha fekete-zöld kombinációval vannak megáldva. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január6, 2008 Megoszt Elküldve Január6, 2008 http://www.sal.hu/cikkccs/cikkkepek/07225.jpg Az Apline fejegységek Design-ja nekem pl nagyon bejön. Főleg ha fekete-zöld kombinációval vannak megáldva. :huh: Nem az igazi ez sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Nem az igazi ez sem. akkor sztem a Nakamichi a Te barátod :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 akkor sztem a Nakamichi a Te barátod :lol: iszonyatosan jó fejegységek iszonyatos áron :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 iszonyatosan jó fejegységek iszonyatos áron :huh: hát igen... és közben olyan a kinézete, hogyha meglátja a hozzá nem értő rádiótolvaj, akkor megszán és otthagy valami ródsztárt hogy legyen "normálisabb" fejed :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Nem az igazi ez sem. És mi a gond a KD-SH99RB-mmel? Ennél egyszerűbb és szebb előlap ma sem sok van.... Ilyet már 30-40 körül kapsz, ami tényleg jó vétel, tekintve, hogy 2000-ben 149.900 volt az ára.... :huh: Ráadásul van most egy KD-SH55R-em is, ami ugyanilyen, csak ezüst színben és nem tud mp3-at. De abból konyhai rádió lesz, nemeladó.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 akkor sztem a Nakamichi a Te barátod :huh: Na ja, őt inkább a belbecs miatt szeressük..... szépnek persze nem mondanám. Inkább diszkrét bája van, kicsit olyan 80-as évek feeling. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 És mi a gond a KD-SH99RB-mmel? Ennél egyszerűbb és szebb előlap ma sem sok van.... Ilyet már 30-40 körül kapsz, ami tényleg jó vétel, tekintve, hogy 2000-ben 149.900 volt az ára.... :D http://prohardver.hu/dl/uad/2007-05/94701pic.jpg Egyrészt JVC alapból nem,másrészt ennek a kijelzőjén is sok a csicsa. :D Akkor is az a PIO a szép! Szerválok egy olyat,ha addig élek is. "Már pedig addig élsz!" :lol: ®Gyalog Galopp Szimmetrikus,kijelzőn csak ami kell,nincs színes led orgia áááááááááá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Nekem akkor is ez tetszik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Egyrészt JVC alapból nem,másrészt ennek a kijelzőjén is sok a csicsa. :D Akkor is az a PIO a szép! Szerválok egy olyat,ha addig élek is. "Már pedig addig élsz!" :lol: ®Gyalog Galopp Szimmetrikus,kijelzőn csak ami kell,nincs színes led orgia áááááááááá :huh: Ha elkel a Szusi, márpedig el kell, hogy keljen.... :D akkor nekem lehet, hogy lessz 1 eladósorba kerülő Deh-P77-es " PIO"-m. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 az a kérdésem, hogy hogyan lehet az: egy szál sima drótdarabbal jobban fogtam a szegedi rádióadókat a frankó rádiómon, mont most a frissen vásárolt belső antennámmal? :huh: röcsög minden!milyen antennát kellene betenni a mantába, hogy szóljon rendesen?van ezek között is különbség, vagy mind egyforma sz@r? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 az a kérdésem, hogy hogyan lehet az: egy szál sima drótdarabbal jobban fogtam a szegedi rádióadókat a frankó rádiómon, mont most a frissen vásárolt belső antennámmal? :huh: röcsög minden!milyen antennát kellene betenni a mantába, hogy szóljon rendesen?van ezek között is különbség, vagy mind egyforma sz@r? Lehet, hogy rossz helyen kapisgálok, de ezek a belső antennák erősítősek szoktak lenni, ha jól tudom. Kötöttél az erősítő részére tápot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Lehet, hogy rossz helyen kapisgálok, de ezek a belső antennák erősítősek szoktak lenni, ha jól tudom. Kötöttél az erősítő részére tápot? Meg testet. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Meg testet. :lol: ja, de ne a sajátodat, hanem a kasztnin egy fém felületre :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 ja, de ne a sajátodat, hanem a kasztnin egy fém felületre :huh: Adhatod azt is, csak úgy nem műxik :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Egyrészt JVC alapból nem,másrészt ennek a kijelzőjén is sok a csicsa. :D Akkor is az a PIO a szép! Szerválok egy olyat,ha addig élek is. "Már pedig addig élsz!" :D ®Gyalog Galopp http://www.pioneer.eu/images/products/cara..._detailpage.jpg Szimmetrikus,kijelzőn csak ami kell,nincs színes led orgia áááááááááá :huh: mióta csorgatom erre a nyálam :D az egyik legszebb külső és tartalmas belső :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 hát igen... és közben olyan a kinézete, hogyha meglátja a hozzá nem értő rádiótolvaj, akkor megszán és otthagy valami ródsztárt hogy legyen "normálisabb" fejed :lol: :D :D Ródsztárt a nakamichi helyett, ez jó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 mióta csorgatom erre a nyálam :lol: az egyik legszebb külső és tartalmas belső :huh: Ugye? Állítólag ennél a fejnél a PIO nem a külsőre ment,szépen is szól. Kár,hogy nem gyártanak továbbra is ilyen stílusban,nagyon szép ez a dizájn! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sony GT 7750 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts