gabesz76 Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ezért kell venni ilyet: sony cdx 7750 :unsure: Mert neked ilyen van. Azért ajánlod. :wacko: Na komolyan, tényleg szépen szól ez a Sony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Sony fejegységnél minden jobb. :wacko: Nagyon fontos a nyomás minősége, amit beleraksz a cd-be. Nekem a cdr 500 akkor is tetszik és ha minőségi nyomású cd-t kap, nagyon szépen tud szólni a gyári szettel. Egyébkéntis a kézikönyvben benne van, hogy pl a coupe/cabrioban premium kategoriájú hifi van. Na. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 nem bántani a Sanyit... akarom mondani sony-t. :unsure: nekem is olyan van. Én egyelőre elégedett vagyok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 CCR600-asnak meg tudja mondani, hogy van-e erősitő kimetje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 CCR600-asnak meg tudja mondani, hogy van-e erősitő kimetje? Sztem nincs. De, hogy ne zárjuk ki eleve, nézd meg: Ha kiszeded a rádiót, akkor az ISO csati legfelső sora (mini-ISO aljzatok) bal oldali csatijának (C1) ha megvannak a lábacskák, akkor lehet, hogy van. Akkor már csak bele kell hernyászni a csatiba az RCA kábeleket és lehet tesztelni, hogy jel is van-e rajta. (Segítségképp, a cd-váltó a jobb oldali mini ISO-n van bekötve, ez a C3) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Srácok! A Sony jó-e vagy sem. Az autóhifiben nem az a lényeg, hogy "neked teccen"? Az autóhifi elég objektív dolog. Ha te meg vagy elégedve a hifiddel, akkor nem igazán érdekel, hogy más lefikázza-e vagy sem. :wacko: Hallottam már én is olyan szörnyű autót, de a tulaja boldogan feszített benne.És akkor még nem beszéltünk arról, hogy kinek mire futja. Volt már aki az én szerény rendszeremet is irigyen hallgatta. Pedig van ennél sokkal jobb is természetesen. :lol: Az is más, ha valaki meghallgatja az építő jellegű kritikát és/vagy más komponensek beszerelése, cseréje után azt mondja, hogy úristen ez így is tud szólni. Eddig miért nem ilyenem volt. Sok sikert mindenkinek hifi ügyben. Éljenek azok, akiket nem elégít ki a gyári hifi és többet, jobbat szeretnének. Azért akik a gyárival élnek együtt, azok is éljenek sokáig. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 Az autóhifi elég objektív dolog. Ha te meg vagy elégedve a hifiddel, akkor nem igazán érdekel, hogy más lefikázza-e vagy sem. :unsure: Mintha itt némi ellentmondást vélnék felfedezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 csak szókeverés van, szerintem szubjektívet akart írni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 csak szókeverés van, szerintem szubjektívet akart írni :unsure: Bocsi, szubjektív akart lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 Ezt ácsoltam a járgányba a minap, hogy ne legyen már annyira gyári. :unsure: kép1 kép2 kép3 kép4 kép5 kép6 kép7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember14, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2007 tadam-tadam Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Ezt ácsoltam a járgányba a minap, hogy ne legyen már annyira gyári. :wacko: Amikor az elképzelést tett követi :unsure: Gratula Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Ezt ácsoltam a járgányba a minap, hogy ne legyen már annyira gyári. :lol: kép7 A mélyet majd a gyerek szabályozza a könyöklő segítségével? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 A mélyet majd a gyerek szabályozza a könyöklő segítségével? :lol: :lol: Vagy a mély a gyermeket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Mostanában sokat kellett cuccolni, de végre vége, így visszakerült a láda a Corsába :lol: A Winamp hallgatás első 10 perce azzal telt, hogy próbáltam beállítgatni a hangszínt, mert nem értettem miért nem szól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Sony fejegységnél minden jobb. :lol: Nagyon fontos a nyomás minősége, amit beleraksz a cd-be. Nekem a cdr 500 akkor is tetszik és ha minőségi nyomású cd-t kap, nagyon szépen tud szólni a gyári szettel. Egyébkéntis a kézikönyvben benne van, hogy pl a coupe/cabrioban premium kategoriájú hifi van. Na. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék: -egy Opel MERIVA szgk. van. A járgány eredetileg egy standard, 3 soros MID kijelzővel volt felszerelve, így a fedélzeti számítógép, természetesen, nem volt aktív. Ha jól tudom, az új típusú autókban a fedélzeti számítógép már benne van alapból, csak bizonyos feltételek kellenek hozzá, hogy működhessen: grafikus GID (vagy színes CID) kijelző, min CD30 MP3 autórádió (ez alapból benne van a kocsiban), továbbá a rendszert fel kell prógramozni (aktiválni kell). Mivel nagyon-nagyon fel akartam szerelni a járgányt az eredeti Opel fedélzeti számítógéppel, az e-bayen vettem egy használt, de teljesen működőképes GID grafikus kijelzőt a házával együtt, ami elengedhetetlen a fedélzeti BC aktiválásához. A vásárolt GID kijelzőt beépítettem, de most a következő problémát kell megoldanom: egyrészt párosítani kell a GID kijelzőt és a CD30 MP3 rádiót (mivel a GID egy másik rádióhoz volt párosítva, most Dispaly SAFE hibaüzenetet generál), továbbá aktiválni kell a fedélzeti számítógépet. A párosításhoz és az aktiváláshoz egy TECH2 műszerrel (esetleg a legújabb OpCOM-mal, de ebben nem vagyok biztos) rendelkező, jó szakember kellene nekem. Tudtok ajánlani valakit, aki segítene ebben a problémában, emberséges árral (az opel gyári szervízben először szóba sem akartak állni velem, de mivel erősködtem, beleegyeztek a programozásba, de horribilis áron). Ha esetleg van a fórumon ilyen hozzáértő emberke Pesten vagy Székesfehérváron, várom jelentkezését a krob11@freemail.hu e-mail címre. Köszi: Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 hello egy ideje keresgélek de nem találok semmi kézzelfoghatót egy ládát tervezgetek, aminek egy lapját plexi lappal akarom megvalósítani a kérdés ebből adódóan: honnét tudok keriteni plexi lapot, és mennyire legyen vastag?? minap láttam egy 30as MAc ot abba kb 5mmes plexit lap volt szerintetek elég az a vastagság??? rem tudtok segíteni köszi üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 hello egy ideje keresgélek de nem találok semmi kézzelfoghatót egy ládát tervezgetek, aminek egy lapját plexi lappal akarom megvalósítani a kérdés ebből adódóan: honnét tudok keriteni plexi lapot, és mennyire legyen vastag?? minap láttam egy 30as MAc ot abba kb 5mmes plexit lap volt szerintetek elég az a vastagság??? rem tudtok segíteni köszi üdv Az még elég rugalmas, ami nem tesz jót a hangzásnak. Szerintem 8mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 én ugy 10mmre gondoltam alapjába véve ez egy dupla 25ös magnat supreme 250 es láda lenne bandpss verzioba esetleg te tudsz lelőhelyet?:( igazábol olyan kellene amin rajta vana védőfólia is mind a két oldalán, a karcosodás elkerülése végett Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Úgy adják alapból. 8mm szerintem már elég, az jó merev. Csak Pilisvörösváron tudok beszerzési helyet, de: - készülj hogy lehet csak táblában adják, nem méretre - jó drága Amúgy sok helyen lexánként ismerik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 biztos bandpass kell? legalább pontos tervek alapján készül vagy csak úgy hasraütésre? a bandpasst elszúrni nagyon könnyű, jót csinálni cirka lehetetlen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 hát ezek gyári méret alapján vannak annyi változtatással, hogy a második kamra(zárt) hátfala be van döntve az ülés támlájához, de légtérfogatra megmarad a 20 liter, amit a gyári ládaterv ir elő azt tom ha ujat veszek akkor mind a két oldala be van fóliázva sajnos én nem tok konkrétan semmilyen beszerzési helyet a közelemben, esetleg a praktikerbe ha van... nekem egy 30cmX60cm es darab kellene Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 rákerestem praktiker+ plexi összefüggéssel, és elvileg ott is lehet kapni csak kiváncsi vagyok mennyire vastag méretben:) A4 es méretben 2mm es 800Ft szoval nem olcsoság:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPeter Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 rákerestem praktiker+ plexi összefüggéssel, és elvileg ott is lehet kapni csak kiváncsi vagyok mennyire vastag méretben:) A4 es méretben 2mm es 800Ft szoval nem olcsoság:) a budaörsi praktikerben v baumaxban láttam, de elég csillagászati áron - pontos árra nem emléxem, de nagyságrendileg 10-20e/m2 a bandpassal az a baj, hogy eddig minden hozzáértőtől csak azt hallottam, hogy jó gyári láda 100e alatt nem létezik, mert annyira komoly tervezést igényel, a sok ráfordított időt és tudást pedig meg is fizettetik a kedves vevővel. egy magnat meg aligha nevezhető komolynak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts