Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nekem is JVC van de ettől egy kicsivel alacsonyabb version.

Nincs pvs-e sem, viszont megy az mp3 és a wma is rajta, nem ugrál, és ennyi elég.

Joe-nak is olyan van, és ő sem panaszkodott még.

• Hozzászólások 5,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

KDC-M6024? Vagy M nélküli? Mert nekem is és Opel16V-nek is az előbbi van, azzal a különbséggel, hogy az enyém ezüst, az övé fekete. Nagyon megbízható masina szerintem.

Elküldve

SzvSz a kenwood megbízható tuti választás felejthető hangzásvilággal. Nekem 2 is volt. Egy kisebb meg egy 602x-es. Az 602x most nem nálam van (de a családban) és már 3 éve hibátlanul megy. De a hangminőségben szolgáltatásban és kinézetben is vannak nála sokkal komolyabbak. Bár hangsúlyozom bármelyik gyári fejnél fényévekkel jobb.

Elküldve

Igazán nem vagyok otthonos a mai hangtechnikában, én még mono esetleg! stereo-ban hallgatom az FM-et.

Láma kérdésem tenném föl:

a mai fejegységek/erősítők vannak-e valamilyen kábelezett kapcsolatban az elektromos ablakemelővel?

Elküldve
a mai fejegységek/erősítők vannak-e valamilyen kábelezett kapcsolatban az elektromos ablakemelővel?

1 kérdés merült fel bennem kapásból, azt hiszem jogosan: miért is kérded :?:

Elküldve

meg van értve: az ablakemelő biztijéről kapja a 12V-ot az erősítő (ha külön van) Kapcsirajzon nem vót rajt, miért van összekócozva.

picccit összekevertem fejben a 31-et a pozitívval, megzavart, hogy triplán van van testelve, de majd ezt is megértem

(eccer a házon, eccer egy barna kábel, és mégeccer a 31ről egy barna-fekete)

(oka: tittttkos projekt)

Elküldve
meg van értve: az ablakemelő biztijéről kapja a 12V-ot az erősítő (ha külön van) Kapcsirajzon nem vót rajt, miért van összekócozva.

picccit összekevertem fejben a 31-et a pozitívval, megzavart, hogy triplán van van testelve, de majd ezt is megértem

(eccer a házon, eccer egy barna kábel, és mégeccer a 31ről egy barna-fekete)

(oka: tittttkos projekt)

Na ezt jó elmagyaráztad! :(

Elküldve

:!: HELP ME PLEASE :!:

Srácok!

Egy 77,5mm-es beépítési mélységű 165mm-es hangszórót be tudok rakni az első ajtókba, vagy ne is reménykedjek?

Nagyon durva átalakítás kellene a beépítéséhez :?: :?

Elküldve
:!: HELP ME PLEASE :!:

Srácok!

Egy 77,5mm-es beépítési mélységű 165mm-es hangszórót be tudok rakni az első ajtókba, vagy ne is reménykedjek?

Nagyon durva átalakítás kellene a beépítéséhez :?: :?

Vágsz mdfből egy kiemelő gyűrüt és simán menni fog.. de ha szépen megkérsz, akkor az én régi használt kiemelőimet odaadhatom....

Elküldve

Márk msn vagy telefonon keress meg megoldjuk ugyis lesz szünetem oktoberbe megcsinalom neked ugy hogy leteszed a hajadat!

Kiemelö keret se kell!!!

Elküldve

Szóval azt mondjátok, hogy egy 77,5mm-es mélységű hangszórót be tudok úgy építeni az ajtóba, hogy ne lógjon ki és még az ablakot is le tudjam engedni???

Elküldve

Amúgy a kérdésem apropója, hogy sikerült szereznem egy Blaupunkt Velocity VX170-es első szettet elég jó áron! Ezt szeretném beépíteni...

Elküldve

Be lehet épiteni es nem mondanam azt hogy ki fog logni de a karpitot meg kell dolgozni de termeszetesen esztétikusan fog kinézni!!!

Garanciát vállanék rá!!!

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.