uhuhu Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Én már régebben hallottam, hogy volt egy Opel Bitter nevü autó, amit a Monza, Senator alapjaira készitett Sport autó volt. De tegnap a Blitz jóvoltából újságokat böngésztünk, és egy csomó kép volt róla, illetve mesélt is nekünk róla. nekem tetszik, az Opel sportautó! elég sokáig készült ez az autó, és én mégse ismertem őket.... a mobile.de -n találtam egy párat, igen húzós átron... KATT IDE!!! a google-n itt találsz több képet: KATT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 elöször Opeltomitól hallottam róla :wink: persze h kéne mert szép meg kuriózum,csak vhogy nem opeles ;) nekem meglehetősen olaszosra sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 én látom benne az Opelt, de tényleg elégge elhatárolódott a formája,minden esetr elfogadnám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 ..csak vhogy nem opeles Ha egyszer ülnél egy ilyenben, egy az egyben a Senator/Monza A műszerfalát látnád magad előtt. A motor is Opel eredetű, az meg szvsz nem baj hogy olaszosra sikerült, nekik mindig is jól ment a formatervezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Bitter CD árlista: 1978 Október 1 DM (1978) = 1,43 € (2005) vásárlóerőparitáson Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 annyira nem is vészes bár 78-ban közel 3 milla... na jó, mégis vészes :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 na ja, de 78ban az nem 3 milla volt, erre céloztam ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 most szólt a berlina, hogy keményen elszámoltam, mert 23 milla :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október4, 2005 egész pontosan: 66,975*1,43*250=23,94 milla egy nulla lemaradt :wink: Berlina vette észre a bibit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Ha belegondolsz, egy exkluzív sportkupéért amit ráadásul aránylag kis példányszámban gyártottak, szvsz nem sok. Ma is elkérnek ennyit egy hasonló kategóriájú autóért, bár hirtelen kisszériás exkluzív sportautó nem nagyon jut eszembe amivel példálózhatnék, de nézz meg mondjuk egy átlagnál jobban felszerelt (hogy valami exkluzivitás is legyen benne) Merci kupét, simán veri 23 millát árban, és abból kis túlzással minden sarkon áll egy, ez meg egyedi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Bitter gecheckt http://www.youtube.com/watch?v=LLyefBgARVQ http://www.youtube.com/watch?v=xVxKZSoWXro alles klar viel spass Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve Március31, 2018 Megoszt Elküldve Március31, 2018 Sziasztok . Volt szerencsénk kiállítani az AMTS -en egy szép példányt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts