Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Felni, gumi - kicsit, vagy nagyot?

Recommended Posts

Elküldve
  Idéz

erről lehet szó, de nem mehetsz vele! 8)

mondjuk azt garantálom, hogy elsírod magad, mikor visszarakjuk a 13as acélokat :) :D :lol:

• Hozzászólások 714
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
  Idéz
mondjuk azt garantálom, hogy elsírod magad, mikor visszarakjuk a 13as acélokat :) :D :lol:

Azt meg én garantálom, hogy elsírod magad, mikor kifurkálja a felnit, hogy felmenjen a négycsavaros agyra! :twisted: :twisted: :twisted:

Elküldve

ez 4x100-ról mire alakít???

csak mer egyik haveromnak kellene 4x100-ról 5x100-ra, de sehol nem találunk, bár lehet hogy nincs is ilyen....

Elküldve
  Idéz
ez 4x100-ról mire alakít???

csak mer egyik haveromnak kellene 4x100-ról 5x100-ra, de sehol nem találunk, bár lehet hogy nincs is ilyen....

Porsche osztókörre alakít, aminek a méretét én passzolom, de nem cserszabatos mással....asszem :roll:

Elküldve
  Idéz
Képeket nem nézegetted ugye ?

Esküszöm megnéztem; úgy látszik teljesen vakon vagyok ma... :oops:

Megyek kávézni, hátha 100 fölé megy a vérnyomásom...

Elküldve
  Idéz
Ha felrakod, azt javasolnám neked, hogy az összes lyukba kerékőrt tegyél. :roll: Különbözőket. :) :D :wink:

hülye :lol: :lol: :lol:

Elküldve
  Idéz

ebay-en nézted?

én mondjuk nem találtam ott :?

viszont keresd meg mélben a H&R-t

Elküldve
  Idéz
nemhiába cult rulz... vw+polirozott pórse rimz 8)

ja

bár amíg nem lesz karcos, én nem políroztatom

olyan dönörű a fényje nekije :) :D :lol:

Elküldve

amúgy ezs egy télleg sép felnije!

biza ám.

fleg eme e 018_2.jpg de az s2eseken is jól mutat!

ha meg karcos lesz inkább krómoztasd vagy aranyoztasd be, mert az pimp 8)

Elküldve
  Idéz
most naivnak fog tünni a válaszom.

NEM :)

akkó megmondom a frankót: SOHA :D

Pista jött már mögöttem a Thökölyn: nekem elég ott a 30 is

meg még jó pár helyen 8)

Elküldve

de a felnit az oldalán szokták megkarcolni bazs 30 is bőven elég :roll:

nekem eddig 1x lett az összes felnim közül 1 is karcos, mert el kellett rántanom a kormányt, persze azt is mértékel tettem a felni miatt :idea:

Elküldve
  Idéz
de a felnit az oldalán szokták megkarcolni bazs 30 is bőven elég :roll:

nekem eddig 1x lett az összes felnim közül 1 is karcos, mert el kellett rántanom a kormányt, persze azt is mértékel tettem a felni miatt :idea:

figyelem kérdése

gondosan fel kell mérni a terpet, amerre haladsz :idea:

így ha gáz van, akkor már elve úgy közelíted meg a helyet, hogy látod a kiutat minden veszélyes helyzetből :)

mellesleg én általában ugyanarra járok és ismerek minden gödröt, kátyút, úthibát :wink: :D

Elküldve

és mi lesz veled ha 1x letérsz a HELYES útról?

van vészterv? :)

na félre a baromsággal engem múltkor majdnem megvertek a fehérvárin másztam át gyök2vel és ez nem teccet 1ik autós társunknak, majd ebből vita lett, mert el6ározta hogy belémjött....

a másik: reggelente vasúti sínt mászok ott meg majnem belémcsúsztak, mert szintén 1,41el akartam a rohadt terepet átvészelni.... no comment

Elküldve
  Idéz
....gondosan fel kell mérni a terpet, amerre haladsz :idea:

így ha gáz van, akkor már elve úgy közelíted meg a helyet, hogy látod a kiutat minden veszélyes helyzetből :)....

AUDI.gif

Elküldve
  Idéz

Óóóóó az csak egy tereptárgy, amit adott esetben nehéz lesz kikerülni ezzel a felnivel is

ja!

vágom

előfordul az ilyen, na 8)

aztán meg ne offoljon itten, fiatalember! :) :D :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.