Tiv. Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Sziasztok. Uj gumikat fog kapni az Omi. Két márka közül szeretnék választani, Kléber vagy Barum. Melyiket ajánljátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Sziasztok. Uj gumikat fog kapni az Omi. Két márka közül szeretnék választani, Kléber vagy Barum. Melyiket ajánljátok? Falken... :) Egyébként ha tényleg csak e közül a kettő közül szeretnél, akkor inkább a Kleber szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Hát igen . Ez a kettő. Opeléknél elég jó áron vannak most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május17, 2006 Megoszt Elküldve Május17, 2006 Uj gumikat fog kapni az Omi. Két márka közül szeretnék választani, Kléber vagy Barum. Melyiket ajánljátok?Hát, ha a 2 közül kell választani, akkor Kléber! Egyértelmű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Nah' ILYESMI felnit sikerált szerválnom az Astra alá. Elég nehéz behatárorlni a márkáját, mert csupán annyi van beleírva, hogy 4X100 7X15, ET37, Viper S705. De nem igazán találom azt a felnicsaládot, amihez tartozna............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Sztem RIAL lesz, abból vannak Viper felnik... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Nem ilyen Wolfi? Mert ez szép. Honnan vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Nem ilyen Wolfi? http://www.kolumbus.fi/rengaslasi/vanteet/...iper_E_15x6.jpg Mert ez szép. Honnan vetted? De biza' ez lesz az! :P Amúgy bontóból, 50e.-ért, görgőzött, újrafényezett felni, közepek nélkül.De kiba' jól néz ki! :wub: Viszont alapból sem egy drága felni ebben a méretben.17990ft/db hm................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Gartula! Szeritnem jól fog kinézni, jól áll ez a fajta felni az Astrárnak szerintem. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Gartula! Szeritnem jól fog kinézni, jól áll ez a fajta felni az Astrárnak szerintem. :wub: Köszönöm, de hogy legyen egy kis svédcsavar is a dologban, valszeg v.mi nagyobb autón volt, aminek legalább 65-ös volt a kerékagy átmérője, szal most kell csináltatni hozzá tehermentesítőt.Remélhetőleg holnapra "talán" készen is lesz, de a féltengelyes kalandok után én már nem bízok a csodákban......... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Köszönöm, de hogy legyen egy kis svédcsavar is a dologban, valszeg v.mi nagyobb autón volt, aminek legalább 65-ös volt a kerékagy átmérője, szal most kell csináltatni hozzá tehermentesítőt.Remélhetőleg holnapra "talán" készen is lesz, de a féltengelyes kalandok után én már nem bízok a csodákban......... :wub: Ha tényleg rial, akkor a magyarországi forgalmazónak biztos van hozzá cucca. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Ha tényleg rial, akkor a magyarországi forgalmazónak biztos van hozzá cucca. :P A tettek mezejére léptem, és felhívtam őket.A tehermentesítő 750ft/db, a felniközép pedig 1200ft. Ha arcátlan módon még a klubkedvezményt is ki tudnám ezekhez( persze csak ha létezik) használni, nos....... :wub: :P Gumist meg majd csak találok ott a környéken nem? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Hallott már v.ki erről a cégről?Most találtam rá utalást a CS-n............. http://www.ozonwheels.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Megint én vagyok, megint pogácsával. Szerintetek 5X110-ből lehet 5X120 pogácsával? (Jó lenne, ha ez már megoldható lenne, mert ez a Z terv a Borbethez) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Megint én vagyok, megint pogácsával. Szerintetek 5X110-ből lehet 5X120 pogácsával? (Jó lenne, ha ez már megoldható lenne, mert ez a Z terv a Borbethez) Szerintem simán. De nem lesz vékony a pogi..... meg az a fránya ET is.... asszem neked lesz a legszélesebb Mantád Magyarhonban.... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Hallott már v.ki erről a cégről?Most találtam rá utalást a CS-n............. http://www.ozonwheels.hu/ Jó (és drága) kerekeket forgalmaznak, az AVUS AC502 iszonyat sztem.... meg az ára is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január27, 2007 Megoszt Elküldve Január27, 2007 asszem neked lesz a legszélesebb Mantád Magyarhonban.... :lol: :unsure: Legalább nem borít fel az oldalszél! :huh: A megerősítést meg kösz szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Sajnos kell vennem 4 gumt, és arra a döntésre jutottam, hogy soha többet 245/35. Marad a gyári 235/45. Két márkán gondolkozom, a Barum Bravuriszon és az Eagle F1-en. előbbi az ára miatt, második a minősége miatt szimpi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Sajnos kell vennem 4 gumt, és arra a döntésre jutottam, hogy soha többet 245/35. Marad a gyári 235/45. Két márkán gondolkozom, a Barum Bravuriszon és az Eagle F1-en. előbbi az ára miatt, második a minősége miatt szimpi. Micslejn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 A startgumi.hu-n most ez a Dunlop FM 901 elég ócsó, jobb az ára, mint a Barumnak. (27990, 4db-ot kell venni) Szerintem minőségre nem lehet rossz. Igaz, olvastam róla egy helyen, hogy nedves úton a kanyarvételi tulajdonságai nincsenek a toppon. Ha meg GY-t vennél, szerintem az Excellence jobban megy az Omihoz, az inkább limo mint sportkocsi. Árban talán egy ezressel olcsóbb, mint az Eagle F1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Sajnos kell vennem 4 gumt, és arra a döntésre jutottam, hogy soha többet 245/35. Marad a gyári 235/45. Két márkán gondolkozom, a Barum Bravuriszon és az Eagle F1-en. előbbi az ára miatt, második a minősége miatt szimpi. Az Eagle-t nagyon fikázzák a gumis imerősök, mert ha bekopik nagyon hangos! Persze a V-s elrendezésnek meg más az előnye...Helyedben Contit vagy Michelint vennék.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Most már késő. Megrendeltem az F1-et. Szerdára itt lesz, de előbb görgőztetnem kell a felniket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Hello! Olyan kerdesem van hogy ezt a felnin szeretném megvenni! De az emberka azt mondja hogy nincs meg hozzá az a középső takaró ami a csavaroknál van!! Beszerezhető itthon az középső rész és ha igen kb mennyi? EZ A FELNI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2007 Hello! Olyan kerdesem van hogy ezt a felnin szeretném megvenni! De az emberka azt mondja hogy nincs meg hozzá az a középső takaró ami a csavaroknál van!! Beszerezhető itthon az középső rész és ha igen kb mennyi? EZ A FELNI! Pl. Csergőben szerintem simán, de márkakereskedésben is rendelhető szerintem. Biztos nem olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2007 Megoszt Elküldve Március15, 2007 Pl. Csergőben szerintem simán, de márkakereskedésben is rendelhető szerintem. Biztos nem olcsó. Én a Jakab és Társánál (Kor tudja kiről van szó) vettem egy darabot (gyári 15-ös Calibra felnire) 2 éve. Több, mint 2000HUF volt, ha jól emlékszem (21xx) :D. A négy felni meg volt kemény 10000 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts