Tiv. Elküldve Május17, 2006 Elküldve Május17, 2006 Sziasztok. Uj gumikat fog kapni az Omi. Két márka közül szeretnék választani, Kléber vagy Barum. Melyiket ajánljátok?
Tom Elküldve Május17, 2006 Elküldve Május17, 2006 Tiv. írta: Sziasztok. Uj gumikat fog kapni az Omi. Két márka közül szeretnék választani, Kléber vagy Barum. Melyiket ajánljátok? Falken... :) Egyébként ha tényleg csak e közül a kettő közül szeretnél, akkor inkább a Kleber szerintem. :)
Tiv. Elküldve Május17, 2006 Elküldve Május17, 2006 Hát igen . Ez a kettő. Opeléknél elég jó áron vannak most.
Speed Elküldve Május17, 2006 Elküldve Május17, 2006 Tiv. írta: Uj gumikat fog kapni az Omi. Két márka közül szeretnék választani, Kléber vagy Barum. Melyiket ajánljátok?Hát, ha a 2 közül kell választani, akkor Kléber! Egyértelmű.
warwolf Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Nah' ILYESMI felnit sikerált szerválnom az Astra alá. Elég nehéz behatárorlni a márkáját, mert csupán annyi van beleírva, hogy 4X100 7X15, ET37, Viper S705. De nem igazán találom azt a felnicsaládot, amihez tartozna...............
FPepe Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Sztem RIAL lesz, abból vannak Viper felnik... :wub:
mackosajt Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 Nem ilyen Wolfi? Mert ez szép. Honnan vetted?
warwolf Elküldve Augusztus29, 2006 Elküldve Augusztus29, 2006 mackosajt írta: Nem ilyen Wolfi? http://www.kolumbus.fi/rengaslasi/vanteet/...iper_E_15x6.jpg Mert ez szép. Honnan vetted? De biza' ez lesz az! :P Amúgy bontóból, 50e.-ért, görgőzött, újrafényezett felni, közepek nélkül.De kiba' jól néz ki! :wub: Viszont alapból sem egy drága felni ebben a méretben.17990ft/db hm................
Tom Elküldve Augusztus30, 2006 Elküldve Augusztus30, 2006 Gartula! Szeritnem jól fog kinézni, jól áll ez a fajta felni az Astrárnak szerintem. :wub:
warwolf Elküldve Augusztus30, 2006 Elküldve Augusztus30, 2006 Tom írta: Gartula! Szeritnem jól fog kinézni, jól áll ez a fajta felni az Astrárnak szerintem. :wub: Köszönöm, de hogy legyen egy kis svédcsavar is a dologban, valszeg v.mi nagyobb autón volt, aminek legalább 65-ös volt a kerékagy átmérője, szal most kell csináltatni hozzá tehermentesítőt.Remélhetőleg holnapra "talán" készen is lesz, de a féltengelyes kalandok után én már nem bízok a csodákban......... :P
Tom Elküldve Augusztus30, 2006 Elküldve Augusztus30, 2006 warwolf írta: Köszönöm, de hogy legyen egy kis svédcsavar is a dologban, valszeg v.mi nagyobb autón volt, aminek legalább 65-ös volt a kerékagy átmérője, szal most kell csináltatni hozzá tehermentesítőt.Remélhetőleg holnapra "talán" készen is lesz, de a féltengelyes kalandok után én már nem bízok a csodákban......... :wub: Ha tényleg rial, akkor a magyarországi forgalmazónak biztos van hozzá cucca. :P
warwolf Elküldve Augusztus30, 2006 Elküldve Augusztus30, 2006 Tom írta: Ha tényleg rial, akkor a magyarországi forgalmazónak biztos van hozzá cucca. :P A tettek mezejére léptem, és felhívtam őket.A tehermentesítő 750ft/db, a felniközép pedig 1200ft. Ha arcátlan módon még a klubkedvezményt is ki tudnám ezekhez( persze csak ha létezik) használni, nos....... :wub: :P Gumist meg majd csak találok ott a környéken nem? B)
warwolf Elküldve Január5, 2007 Elküldve Január5, 2007 Hallott már v.ki erről a cégről?Most találtam rá utalást a CS-n............. http://www.ozonwheels.hu/
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Megint én vagyok, megint pogácsával. Szerintetek 5X110-ből lehet 5X120 pogácsával? (Jó lenne, ha ez már megoldható lenne, mert ez a Z terv a Borbethez)
Hic Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Sörös Sanyi írta: Megint én vagyok, megint pogácsával. Szerintetek 5X110-ből lehet 5X120 pogácsával? (Jó lenne, ha ez már megoldható lenne, mert ez a Z terv a Borbethez) Szerintem simán. De nem lesz vékony a pogi..... meg az a fránya ET is.... asszem neked lesz a legszélesebb Mantád Magyarhonban.... :huh: :unsure:
Hic Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Corsawolf írta: Hallott már v.ki erről a cégről?Most találtam rá utalást a CS-n............. http://www.ozonwheels.hu/ Jó (és drága) kerekeket forgalmaznak, az AVUS AC502 iszonyat sztem.... meg az ára is....
Sörös Sanyi Elküldve Január27, 2007 Elküldve Január27, 2007 Hic írta: asszem neked lesz a legszélesebb Mantád Magyarhonban.... :lol: :unsure: Legalább nem borít fel az oldalszél! :huh: A megerősítést meg kösz szépen!
kori Elküldve Március8, 2007 Elküldve Március8, 2007 Sajnos kell vennem 4 gumt, és arra a döntésre jutottam, hogy soha többet 245/35. Marad a gyári 235/45. Két márkán gondolkozom, a Barum Bravuriszon és az Eagle F1-en. előbbi az ára miatt, második a minősége miatt szimpi.
ScatMan Elküldve Március9, 2007 Elküldve Március9, 2007 kori írta: Sajnos kell vennem 4 gumt, és arra a döntésre jutottam, hogy soha többet 245/35. Marad a gyári 235/45. Két márkán gondolkozom, a Barum Bravuriszon és az Eagle F1-en. előbbi az ára miatt, második a minősége miatt szimpi. Micslejn?
Hic Elküldve Március9, 2007 Elküldve Március9, 2007 A startgumi.hu-n most ez a Dunlop FM 901 elég ócsó, jobb az ára, mint a Barumnak. (27990, 4db-ot kell venni) Szerintem minőségre nem lehet rossz. Igaz, olvastam róla egy helyen, hogy nedves úton a kanyarvételi tulajdonságai nincsenek a toppon. Ha meg GY-t vennél, szerintem az Excellence jobban megy az Omihoz, az inkább limo mint sportkocsi. Árban talán egy ezressel olcsóbb, mint az Eagle F1.
ENDYKA Elküldve Március9, 2007 Elküldve Március9, 2007 kori írta: Sajnos kell vennem 4 gumt, és arra a döntésre jutottam, hogy soha többet 245/35. Marad a gyári 235/45. Két márkán gondolkozom, a Barum Bravuriszon és az Eagle F1-en. előbbi az ára miatt, második a minősége miatt szimpi. Az Eagle-t nagyon fikázzák a gumis imerősök, mert ha bekopik nagyon hangos! Persze a V-s elrendezésnek meg más az előnye...Helyedben Contit vagy Michelint vennék..
kori Elküldve Március10, 2007 Elküldve Március10, 2007 Most már késő. Megrendeltem az F1-et. Szerdára itt lesz, de előbb görgőztetnem kell a felniket.
Dini Elküldve Március15, 2007 Elküldve Március15, 2007 Hello! Olyan kerdesem van hogy ezt a felnin szeretném megvenni! De az emberka azt mondja hogy nincs meg hozzá az a középső takaró ami a csavaroknál van!! Beszerezhető itthon az középső rész és ha igen kb mennyi? EZ A FELNI!
mélykék76 Elküldve Március15, 2007 Szerző Elküldve Március15, 2007 Újratöltve írta: Hello! Olyan kerdesem van hogy ezt a felnin szeretném megvenni! De az emberka azt mondja hogy nincs meg hozzá az a középső takaró ami a csavaroknál van!! Beszerezhető itthon az középső rész és ha igen kb mennyi? EZ A FELNI! Pl. Csergőben szerintem simán, de márkakereskedésben is rendelhető szerintem. Biztos nem olcsó.
ivannorbi Elküldve Március15, 2007 Elküldve Március15, 2007 mélykék76 írta: Pl. Csergőben szerintem simán, de márkakereskedésben is rendelhető szerintem. Biztos nem olcsó. Én a Jakab és Társánál (Kor tudja kiről van szó) vettem egy darabot (gyári 15-ös Calibra felnire) 2 éve. Több, mint 2000HUF volt, ha jól emlékszem (21xx) :D. A négy felni meg volt kemény 10000 :blush:
Recommended Posts