Tápiószecső Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Ha csak ennyin múlna akkor már a versenyeken rég kihasználnák, az ebből származó előnyöket. Ki is használják -> magnéziumfelni. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 épp tegnap fogtam egy subaru 16os magnéziumfelnit a kezemben ha több volt 5 kilónál (gumival, szerelve, centírozva), akkor befonom a hajam amúgy a korábbi kérdésre válaszolva: tapasztalat, hogy nincs különbség a 17-es és a 15-ös kerekemmel tapasztalható sebbességgel kapcsolatban mindkettőn 205 széles gumi volt, amúgy meg teljesen váltóméret kerekek úgyhogy max az órában lehet a csalás, ha nem pontos a váltóméret Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 épp tegnap fogtam egy subaru 16os magnéziumfelnit a kezemben ha több volt 5 kilónál (gumival, szerelve, centírozva), akkor befonom a hajam... Viszek hajgumit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Akit érdekel: Végülis Dunlop Sp Sport 01 mellett döntöttem. 185/60as. Holnap érkezik. Már nagyon várom! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GTX Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Sziasztok! Én is most újítottam be felnit. 15"ost szerettem volna, de olyan kedvező áron jutottam hozzá 4db 14"os BBS-hez (Gsi kadett felni, de nem pont olyan, mint az a fehér, amit itt árulnak), hogy nem tudtam ott hagyni. A pontosság kedvéért 15ezer HUF volt a négy. Felújíttattam őket (mert azért egy kicsit el voltak hanyagolva, de nem vészesen), lakkfekete lett a közepe, ezüst színű a perem. Gumik terén nincs sok tapasztaltom, de vettem 4 Bridgestone Potenza RE720 185/55 R14 peremvédős gumit. Állítólag elég jók. Ha valakinek van ilyennel kapcsolatos tapasztalata, ne tartsa vissza!!! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Bridgestone Potenza RE720 185/55 R14 peremvédős gumit. Állítólag elég jók. Ha valakinek van ilyennel kapcsolatos tapasztalata, ne tartsa vissza!!! Köszi! Ha jól tudom a 16V-nek 185/60 R14" a gyári mérete. Megnéztem egy felni-kalkulátorral és ez jött ki: Speedometer1: 60 mph 100 km/h Speedometer2: 61.9 mph 103. km/h Speedometer Difference: 3.323% too fast Diameter Difference: 3.22% Szóval csalni fog az órád felfelé, 100km/h helyett 103km/h-val mész!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 ráadásul a kisebb átmérő állítólag károsabb a futóműre, célszerűbb inkább felfelé eltérni amúgy a gumi zsír Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 A gumi szerintem is király, az óra kb. amúgy is ennyire pontos, inkább az 55ös gumimat félteném ezeken a harctéri utakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Gondoltam veszek majd 4db 16''-os gumit mert a régi Avonok már elég lekopottak(4-4.5mm a mélységük). Matador MP42 Elite-t neztem ki ... Elég barátságos az ára! 16e/db ... Tapasztalata van valakinek ezzel a típussal ? Köcce! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 ha előbb szóltál volna... nekem van 4 pirelli P7000 205/45R16, 1-2e km-t futott, teljesen hibátlan! azt megkaptad volna 65ért de most úgy néz ki, elviszik csütörtökön ha megmarad mégis és érdekel, akkor szólok ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 ha előbb szóltál volna... nekem van 4 pirelli P7000 205/45R16, 1-2e km-t futott, teljesen hibátlan! azt megkaptad volna 65ért de most úgy néz ki, elviszik csütörtökön ha megmarad mégis és érdekel, akkor szólok ;-) Köcce de majd szerintem nyáron veszek mert a 4-4.5 mm csak elgurul még pár ezret ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Gumiügyben érdemes körülnézni [url=http://www.gumik.com/start.html]itt sem sokkal rosszabb. Viszont parádés árkülönbségek vannak a méretek között! :shock: A mostani 15-ös kerekeimet majdnem elcseréltem egy 16-os garnitúrára, amire kellett volna gumi. Namost: a 195/50-15-ös Toyo Proxes 14.000.- ugyanez 16-osban már 24.000.- :!: :shock: Maradtam a 15-ösnél, a nyáron még bőven kitart, ami rajta van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GTX Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Köszönöm az infókat! :!: ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 A www.abaqua.hu -n még jobb árak vannak. Persze itt nincs benne a kiszállítás az árban, de darabszámtól függetlenül 2000 ft-ért elviszik bárhova az országban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 A www.abaqua.hu -n még jobb árak vannak. Akkor nyisd meg, meg az [url=http://intergumi.hu/]Intergumit is! :shock: Mintha lenne egy halvány átfedés! :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Egyébként érdemes elmenni, és egy kicsit alkudozni, mert igaz, hogy Dunlop volt a tervem, de aztán megajánlottak egy Fulda carat EXTREMO garnitúrát 195/50-15-ben (82W) 10500ft/db-ért, és ezt nem tudtam visszautasítani! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Egyébként érdemes elmenni, és egy kicsit alkudozni, mert igaz, hogy Dunlop volt a tervem, de aztán megajánlottak egy Fulda carat EXTREMO garnitúrát 195/50-15-ben (82W) 10500ft/db-ért, és ezt nem tudtam visszautasítani! :wink: Nekem tegnap felkerült a Dunlop Sp Sport 01 és hát ég és föld az eddigi GoodYear GT2-höz képest. Levett vagy 5 métert a fékútból, alig akar elpörögni és 1általában nagyon jól tapad. Most örülök! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Akkor nyisd meg, meg az [url=http://intergumi.hu/]Intergumit is! :shock: Mintha lenne egy halvány átfedés! :) :wink: :oops: :oops: :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ne ez a nem szar felni kategória 1. helyezete esókák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 ez a roland felnije :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 A "Nem szar felni" kategória első helyezettje nálam ez: Néha megállok előtte, nézegetem, és arra gondolok, hogy soha nem lesz ilyen Ancsán... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 S a másik fele?A másik szobában? :?: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 ez a roland felnije :) who iz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Nekem akkor is ilyen lesz majd.. Ez a kedvencem... Egész jó áron elvihettem volna, de a srác levette a licit vége előtt pár órával...aztán meg ment a mail hogy was ist, hát eladta a haverjának 450 EUR-ért... :) Íme: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 én is úgy vettem a felniket, hogy levélben küldtem a csókának egy árat és beszüntette a licitet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts