aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 195 jó csak nem per45el... 205 nekem csak hátul ért bele, anyagában ki lehet húzni, nem kell brutálisan mert akkor nagyon elvékonyodik az anyag.... de nem veszélyes még fényezni sem kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 195 jó csak nem per45el... 205 nekem csak hátul ért bele, anyagában ki lehet húzni, nem kell brutálisan mert akkor nagyon elvékonyodik az anyag.... de nem veszélyes még fényezni sem kell.... mondjuk nekem gyanus mert pont azt néztük a gsi.tomival, hogy valszeg ki van peremezve hátul...tehát lehet hogy volt már uthengerként használva :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május23, 2005 Megoszt Elküldve Május23, 2005 erről van szó nem nehéz bedugod a kicsi kacsód és végigtapogatod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 ehhh vazzze mijé kerül 725e + áfába egy air ride szett astra f-be? :? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Van 4 kilóért is láttam valahol... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Van 4 kilóért is láttam valahol... :roll: calis topikba irta devils klubtárs, neki az rs-nél mondták én a site-on láttam ennyiért sőt valszeg meg lehet csinálni kézi pumpával vagy home-made kopmresszorral is cska kicsit érdekesen fog működni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 srácok! ez nem idevaló! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 srácok! ez nem idevaló! :evil: sztem meg de 2 post-ért nem fogok egy uj topikot nyitni Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 nem azt mondtam, hogy nyiss új topikot, de ez pl akkor már inkább az Astra F tuning, mint a felni/gumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Melyik ATS felnit melyik Opel autóra szánták: http://www.ats-wheels.de/ (*.pdf 152kb) (sokáig kerestem, hogy az Asconán 5,5-e az ATS Classic: megvan: 7-es vagy 8-as, hát így megy rá a 185-ös gumi. A Stahlsportfelgen gyárilag csak max 5,5-es, tehát erre már nem tehetem föl.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 az 5,5-re is rámegy a 185 nekem ugyanilyen szélességű felnin van a 195 ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 köszi nekem az 5,5-en a 175 határozottam ballonos (mondjuk ilyennek szeretem, és ez volt akkoriban az autóvásárlásnál az egyik fő szempont :lol: ) hogy viselkedik a 195 az 5,5-en? nem mozog a futófelület a felnihez képest? esetleg emlékszel az oldalfal vastagságára? még felni nélkül, nem mintha mérted volna, csak tapintásra. ja de a tied biztos nem 13-as, jut eszembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 195/60R15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 aha, nagyobb a felnin fölfekvő gumifelület Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 aha, nagyobb a felnin fölfekvő gumifelület te miről beszélsz? mi a te méreted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 most értem ide, 5,5J 13-as a felnim, a 15-ös felni a nagyobb kerülete miatt nagyobb felületen szorítja a gumit, gondolom emiatt lehet, hogy stabilabban is tartja. (de többek között ehhez se értek, csak gondolkodom rajta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 most értem ide, 5,5J 13-as a felnim, a 15-ös felni a nagyobb kerülete miatt nagyobb felületen szorítja a gumit, gondolom emiatt lehet, hogy stabilabban is tartja. (de többek között ehhez se értek, csak gondolkodom rajta) ezt így azért elég rosszul tudod a kerülete nem csak kívül, de belül is nagyobb, tehát lényegében ugyanakkora "felületen szorítja a gumit" ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Bazs mekkora felni van a masinádon ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 most? 15ös a képen? 17es :lol:, de az csak hekkelt kép nézz be a gsi-topikba (utolsó két oldal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazso Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Sziasztok! Szükségem lenne egy kis sagítségre, véleményre. Egy B Vectrám van. Tavasszal felrakok 16-os felniket. Most van egy kis keretem a felnikre, ezért most meg akarom venni (tavaszig úgy is elkölteném). Szerintetek mennyire gáz az ha az új felninek az ET száma nem 49 (ez a gyári) hanem 35. Egyébként a felni mérete 7,5x16 ET35, 205/55 R16-os gumival. Köszi Bazsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Sziasztok! Szükségem lenne egy kis sagítségre, véleményre. Egy B Vectrám van. Tavasszal felrakok 16-os felniket. Most van egy kis keretem a felnikre, ezért most meg akarom venni (tavaszig úgy is elkölteném). Szerintetek mennyire gáz az ha az új felninek az ET száma nem 49 (ez a gyári) hanem 35. Egyébként a felni mérete 7,5x16 ET35, 205/55 R16-os gumival. Köszi Bazsó Tudtommal egy ekkora felnihez eleve kisebb ET kell, mint a gyári mérethez, már 15"-hoz is 38-40 körüli az optimális, úgyhogy sztem ez jó lehet, de majd jönnek nálam okosabbak és megmondják jól :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Sziasztok! Szükségem lenne egy kis sagítségre, véleményre. Egy B Vectrám van. Tavasszal felrakok 16-os felniket. Most van egy kis keretem a felnikre, ezért most meg akarom venni (tavaszig úgy is elkölteném). Szerintetek mennyire gáz az ha az új felninek az ET száma nem 49 (ez a gyári) hanem 35. Egyébként a felni mérete 7,5x16 ET35, 205/55 R16-os gumival. Köszi Bazsó Szerintem nem lesz gáz.Milyen felnit veszel?Márka,tipus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazso Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Szerintem nem lesz gáz.Milyen felnit veszel?Márka,tipus? RH Cup 7,5x16. Vélemény a felniről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 RH Cup 7,5x16. Vélemény a felniről? Nem rossz,bár nekem olyan nagyon nem tetszik.De miért nem teszel alá 17-est? Vectra alatt nem fog valami nagyot mutatni. Vagy nem is az a cél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazso Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Nem rossz,bár nekem olyan nagyon nem tetszik.De miért nem teszel alá 17-est? Vectra alatt nem fog valami nagyot mutatni. Vagy nem is az a cél? Elég sokat megyek hosszú távon az autóval, és azért a kényelem is számít. Nem akarom túl kemény legyen. Ez így szolíd és egy kicsit sportosabb lesz. Azért jobban fog mutatni mint a 195/65 R15. Meg most ehhez a felnihez roppant kedvező áron jutok hozzá (18.500/db). Köszi a válaszokat. Bazsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts