redline Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 tudsz valami linket nyomni? vagy téma címet. Nem jártam arra évek óta: http://www.honda-tech.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 SP9000 keményebb mint a betekert Koni :lol: :lol: Ez igaz, de azért lehet vele kanyarodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ezek az R888 meg Parada gumik mennyire jók kanyarban? Vagy inkább gyorsulásra használható? A Parada szárazon brutál, körforgalomba 100 felett(!) kellett beesni hogy elveszítse a tapadást, de cserébe átlagos használattal is max. 30e km és kuka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 SP9000 keményebb mint a betekert Koni :lol: :lol: Nem is tapad, kanyarban nagyon gáz, ha egyszer megpusztulok miatta gyujtsátok fel a gyárat :lol: Ezek az R888 meg Parada gumik mennyire jók kanyarban? Vagy inkább gyorsulásra használható? Én azért nem voltam hasraesve a Paradától. Akkor már sokkal inkább R888, az elég kőkemény. :D Ha meg mégis yokohama, de nem parada, akkor A048. Azt ugyan nem próbáltam, de elég jókat hallottam/olvastam róluk. A dunlop szerintem szar, nekem sem az SP Sport 01, sem pedig a 3000 nem jött be. Toyoból még esetleg kipróbálnám a Proxes T1-S-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Ez igaz, de azért lehet vele kanyarodni. Az igaz, hogy kicsit béna vagyok de ennyire nem :lol: Pedig annyira még nem is öreg a gumi és nincs sok km sem benne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Toyoból még esetleg kipróbálnám a Proxes T1-S-t. Nem ezt szidta valaki, hogy mekkora csalódás volt (Lanti?)? Szóval 1:1 a Parada mellett és ellene.....hát nem könnyítitek meg a választást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem ezt szidta valaki, hogy mekkora csalódás volt (Lanti?)? Szóval 1:1 a Parada mellett és ellene.....hát nem könnyítitek meg a választást :lol: Az T1-R volt, de mindegy mert S-t már nem gyártanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Az T1-R volt, de mindegy mert S-t már nem gyártanak. A T1-R tényleg nem egy nagy durránás szárazon, viszont vizen leírhatatlanul jó. Ha dunlop SP01 az 1 akkor a T1R az 100. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem ezt szidta valaki, hogy mekkora csalódás volt (Lanti?)? Ez megint érdekes, mert szerinte szar, szerintem is, viszont 60lábon ezzel a gumival mente a legjobbját... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Szerintem ez nagyon útfüggő, a Hringen biztosan jó a peres gumi, de az utcán inkább a magasabb, a kis apró gödröket jobban áthidalja a magasabb gumi, ez által "több" a tapadási felület. hring (versenypálya) annyira nem izgat, oda nem járok, inkább az utca. mondjuk utcán sejtettem, hogy a picit ballonosabb jobb lehet. elég tanácstalan vagyok. közben a 235-ös gumit totál slickre gyalultam ma :lol: :D de komolyan. teszek fel fotót, semmi minta nincs rajta, tök sima lett. :D :lol: van egy pár eladó 235-ös slick-em. elég sokat (2 hét) dolgoztam rajta. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 hring (versenypálya) annyira nem izgat, oda nem járok, inkább az utca. mondjuk utcán sejtettem, hogy a picit ballonosabb jobb lehet. elég tanácstalan vagyok. közben a 235-ös gumit totál slickre gyalultam ma :D :D de komolyan. teszek fel fotót, semmi minta nincs rajta, tök sima lett. :lol: :lol: van egy pár eladó 235-ös slick-em. elég sokat (2 hét) dolgoztam rajta. :lol: :lol: Az komoly :lol: Na jöhetnek azok a képek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 sztem a parada kanyarban is elég jó volt, nekem legalábbis bejött. nagyon hirtelen csúszott meg, ez volt az egyetlen hibája. de a megcsúszás nem volt veszélyes soha. a 30ezer km teljesen gimnázium, de lehet 15ezer alatt is lealázni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nekem most Kumho KU31 van, de jó ha egy évet fog bírni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 veszek egy pár kumho v70a-t, meg egy garnitúra falken v452-t, azt jóccakát. mi a vélemény? a falken olcsó de félszar. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nekem most Kumho KU31 van, de jó ha egy évet fog bírni :lol: http://gumi.altavizsla.hu/kepek/kumho/kumho_ku31.1.jpg és jól tapad? a 15,2-es időd nem a legádázabb egy c20xe-től. vagy tök széria a gép? mert akkor viszont igen tisztes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 veszek egy pár kumho v70a-t, meg egy garnitúra falken v452-t, azt jóccakát. mi a vélemény? a falken olcsó de félszar. :lol: Falken 452-t ne vegyél...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 annyira mocsok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 és jól tapad? a 15,2-es időd nem a legádázabb egy c20xe-től. vagy tök széria a gép? mert akkor viszont igen tisztes. A 15.2-es időt Michelin gumikkal mentem amik teljesen le voltak kopva, ezzel a Kumhoval jobban tapad, de jobban is kopik. A kocsimon annyi módosítás van hogy nincs katalizátor és van egy gázgyorsító dob, de maga a rendszer az gyári, ennyi az egész "tuning", még a 15.2-es időt azzal a motorral mentem amit Szoniknak adtam, mármint a blokkját, de a mostani motor szerintem jobban megy, még nem voltam ezzel mérni! (csak rajtad múlik) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 merre vagy most? gyere ide a hajógyári bejáratához, azt megmérjük a taligát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 skacok! most látom, hogy van eladó szarvájlingon egy pár proxes t1-r. mi a stájsz, megvegyem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 merre vagy most? gyere ide a hajógyári bejáratához, azt megmérjük a taligát! :lol: Ok hívlak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 no gyüssz? gyüvök há' :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Nem ezt szidta valaki, hogy mekkora csalódás volt (Lanti?)? Szóval 1:1 a Parada mellett és ellene.....hát nem könnyítitek meg a választást :lol: Én szidtam,de akkor még új volt...Most Lanti rajtban szinte verhetetlen...Jó az a gumi,de ne felejtsük el hogy az 150Le és nem 300LE :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 no gyüssz? gyüvök há' :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október6, 2008 Megoszt Elküldve Október6, 2008 Kint istenítik a Kumho KU15-öt. Én szívesen kipróbálnám, de a világon nem lehet kapni. :lol: Most meg egyelőre várok, mert nem tudom, hogy létezik-e egyáltalán 195/45R16, vagy 215/40R16 méretben. 15" meg 90%, hogy nem fog felmenni a Subaru fékekre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts