mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2005 Kérdésem lenne G astra 15" gyári alu 185/60 gumival 1 éves kb mipézt érhet???????????????????????????,, 1 db nem olyan sokat szerintem :) Melyik felniről van szó ? Mennyit kérnek érte ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 1 db nem olyan sokat szerintem :) Melyik felniről van szó ? Mennyit kérnek érte ? 4db mester, az amelik a renault scenicre hasonlit 5 küll meg befelé hajlik, misi gumival 1 éves 80-90 közt ft ban Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február2, 2005 4db mester, az amelik a renault scenicre hasonlit 5 küll meg befelé hajlik, misi gumival 1 éves 80-90 közt ft ban Jóllllll van naaaaaaaaaaaaaa, vicc vót, ha gyenge is :) Ha ilyet akarnék akkor én mondjuk 50-nél többet nem adnék érte, ha 195/50/15-ös gumik lennének rajta. Alkudj, nincs szezon :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 szerintem is max 50-60, esetleg 70, ha hibátlan 80-90-ért már 16-17-est kapsz, igaz öregebbet, de a használt felninek nincs ára, fpleg a kicsiknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 szerintem is max 50-60, esetleg 70, ha hibátlan 80-90-ért már 16-17-est kapsz, igaz öregebbet, de a használt felninek nincs ára, fpleg a kicsiknek! Köszi , én is így gondolnám, de horror árak vannak vagy csak nem jó helyen keresgélek :?: ha véletlenül valaki tudna elfogadható áron valami szép garnitúrát azt megköszönném valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 bazs itt a felnid: http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7952727008&rd=1 csak nem kell olyan messzire menni érte... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 hát izé... kicsit kopottas (pedig azt írják, új), de az ára és a 9-es szélesség elég szimpatikus de már van, hibátlan új, úgyhogy mindegy 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 ja! vágom már! valami dobozzal összezúzta akkor mondjuk rá kell menni, ez így elég baráti aztán aki megveszi, azzal elcserélek kettőt, így lesz mindenkinek egy 8 és egy 9 széles :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 naaa... megy ez neked :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Bazs a felnit csak kiváncsiságból tetted fel árulni, vagy tényleg el akarod adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Lassan elérkezik az idő és felraknám az alufelnit a nyárigumival. Nem szeretném hogy ellopják ,ezért KERÉKŐRT akarok venni. Aki tud valamilyen használható infót hogy melyik márka jó melyik nem az írja be pls. Esetleg a bekla1@freemail.hu -ra is lehet. Esetleg azt is hogy hol kaphatok és mennyiért? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Azt h melyik márka/tipus jó azt meg nem mondom neked, de gumisnál, felnisnél tutto kapsz olyan 2-5 e között igencsak változó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Bármelyik normálisabb gumisműhelyben van ilyesmi, és akár autó+felni katalógus alapján kiválasztják neked a megfelelő méretet... Egy szett azaz 4 db olyan 6-8 ezer forintos áron mozog... Ez ugye kerekenként egy csavart vált ki... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 okosságos kérdés, a tudatlanságomból fakadóan ugye.Szóval ÉN is hamarosan feltenném a kf.felniket, de ugye a gyári kerékcsavarok hogyismondjam , elég alpárian festenének.Mennyiért lehet venni könnyűfémfelnihez kerékcsavarokat? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Hát az erősen minőségfüggő mint minden, de alufelnihez más csavarokat szoktak feltenni mint az acélhoz, mert általában más a hossza... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Jó csavarok olyan 8-12 között vannak sztem. Éjn 8ért vettem a 16ot anno amiből kapásból 4 nem is kellett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Szevaszám!8 rugesz?+ kerékőr!Király! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Bazs a felnit csak kiváncsiságból tetted fel árulni, vagy tényleg el akarod adni? kíváncsiságból főleg de ha leviszik, veszek másikat vagy nem, mert úgyis el akarom adni most a calit, a combora meg egy durván széles 16os elég 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 értem már... s a cali helyére ki fog jönni ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 Az új alufelnimre vettem 185/65 R14-es Dayton D200-as gumit. Idáig még csak 145/80-as gumijaim voltak. Megköszönném, ha tudnátok tanácsot adni, mennyivel érzékenyebb ez a gumi, milyen menettulajdonságai vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 4cmvel vettél szélesebbet :shock: :?: akkor biztos meg fogja fogni az autót érezhetően lájtosabb lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 15-ös felnit akartam venni 195/50-es gumikkal, de azt mondták, hogy mivel nincs szervó a kocsimban, marha nehezen tudnám csak tekerni a kormányt. Így kénytelen voltam kisebbel beérni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 15-ös felnit akartam venni 195/50-es gumikkal, de azt mondták, hogy mivel nincs szervó a kocsimban, marha nehezen tudnám csak tekerni a kormányt. Így kénytelen voltam kisebbel beérni... :) az biztos is. spanomnak is corsája van 1.4 és 185s gumákkal is igen rá tudok néha csodálkozni,h mijjen is amikor nincs szervó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 A zalkarra kell gyúrni. Ennyi. Üdv, Popeye :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február11, 2005 Megoszt Elküldve Február11, 2005 mennyire gáz ha tengelyenként nem egyforma seb indexű gummák vannak fent?? (V vs. W) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts