bazs Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 erről lehet szó, de nem mehetsz vele! 8) mondjuk azt garantálom, hogy elsírod magad, mikor visszarakjuk a 13as acélokat :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Bazs! Ha felrakod, azt javasolnám neked, hogy az összes lyukba kerékőrt tegyél. :roll: Különbözőket. :) :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 mondjuk azt garantálom, hogy elsírod magad, mikor visszarakjuk a 13as acélokat :) :D :lol: Azt meg én garantálom, hogy elsírod magad, mikor kifurkálja a felnit, hogy felmenjen a négycsavaros agyra! :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2005 Azt meg én garantálom, hogy elsírod magad, mikor kifurkálja a felnit, hogy felmenjen a négycsavaros agyra! :twisted: :twisted: :twisted: Képeket nem nézegetted ugye ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 ez 4x100-ról mire alakít??? csak mer egyik haveromnak kellene 4x100-ról 5x100-ra, de sehol nem találunk, bár lehet hogy nincs is ilyen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2005 ez 4x100-ról mire alakít??? csak mer egyik haveromnak kellene 4x100-ról 5x100-ra, de sehol nem találunk, bár lehet hogy nincs is ilyen.... Porsche osztókörre alakít, aminek a méretét én passzolom, de nem cserszabatos mással....asszem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Képeket nem nézegetted ugye ? Esküszöm megnéztem; úgy látszik teljesen vakon vagyok ma... :oops: Megyek kávézni, hátha 100 fölé megy a vérnyomásom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Ha felrakod, azt javasolnám neked, hogy az összes lyukba kerékőrt tegyél. :roll: Különbözőket. :) :D :wink: hülye :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Porsche osztókörre alakít, aminek a méretét én passzolom, de nem cserszabatos mással....asszem de, a bogárral :) 5x130 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 nemhiába cult rulz... vw+polirozott pórse rimz 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 csak mer egyik haveromnak kellene 4x100-ról 5x100-ra, de sehol nem találunk, bár lehet hogy nincs is ilyen.... ebay-en nézted? én mondjuk nem találtam ott :? viszont keresd meg mélben a H&R-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 nemhiába cult rulz... vw+polirozott pórse rimz 8) ja bár amíg nem lesz karcos, én nem políroztatom olyan dönörű a fényje nekije :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 amúgy ezs egy télleg sép felnije! biza ám. fleg eme e de az s2eseken is jól mutat! ha meg karcos lesz inkább krómoztasd vagy aranyoztasd be, mert az pimp 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 tudod, mikor lesz nálam karcos egy felni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 most naivnak fog tünni a válaszom. NEM :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 most naivnak fog tünni a válaszom. NEM :) akkó megmondom a frankót: SOHA :D Pista jött már mögöttem a Thökölyn: nekem elég ott a 30 is meg még jó pár helyen 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 de a felnit az oldalán szokták megkarcolni bazs 30 is bőven elég :roll: nekem eddig 1x lett az összes felnim közül 1 is karcos, mert el kellett rántanom a kormányt, persze azt is mértékel tettem a felni miatt :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 de a felnit az oldalán szokták megkarcolni bazs 30 is bőven elég :roll: nekem eddig 1x lett az összes felnim közül 1 is karcos, mert el kellett rántanom a kormányt, persze azt is mértékel tettem a felni miatt :idea: figyelem kérdése gondosan fel kell mérni a terpet, amerre haladsz :idea: így ha gáz van, akkor már elve úgy közelíted meg a helyet, hogy látod a kiutat minden veszélyes helyzetből :) mellesleg én általában ugyanarra járok és ismerek minden gödröt, kátyút, úthibát :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 és mi lesz veled ha 1x letérsz a HELYES útról? van vészterv? :) na félre a baromsággal engem múltkor majdnem megvertek a fehérvárin másztam át gyök2vel és ez nem teccet 1ik autós társunknak, majd ebből vita lett, mert el6ározta hogy belémjött.... a másik: reggelente vasúti sínt mászok ott meg majnem belémcsúsztak, mert szintén 1,41el akartam a rohadt terepet átvészelni.... no comment Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2005 ....gondosan fel kell mérni a terpet, amerre haladsz :idea: így ha gáz van, akkor már elve úgy közelíted meg a helyet, hogy látod a kiutat minden veszélyes helyzetből :).... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 mi van? aztec, megy egy PÜ az aláírásodért cserébe :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február1, 2005 ....mi van?.... Óóóóó az csak egy tereptárgy, amit adott esetben nehéz lesz kikerülni ezzel a felnivel is :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Óóóóó az csak egy tereptárgy, amit adott esetben nehéz lesz kikerülni ezzel a felnivel is ja! vágom előfordul az ilyen, na 8) aztán meg ne offoljon itten, fiatalember! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Kérdésem lenne G astra 15" gyári alu 185/60 gumival 1 éves kb mipézt érhet???????????????????????????,, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts