Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Felni, gumi - kicsit, vagy nagyot?

Recommended Posts

Elküldve

A Falkennek is nagyon jó a peremvédője.

Amiben egyébként a Falken gumik messze verik az összes bármilyen

márkájú gumit: a szerkezetük a legerősebb, szinte lenyűhetetlen. :)

Nekem már 4 garnitúra volt (1 garn 502-es, 3 garn 512-es), mindegyiket

végigkoptattam, nyűttem, adtam a pofájába, versenyen is soxor fent

volt, padkázás is volt vele, mégsem lett soha szerkezeti hibája egyiknek

sem.

Toyo nekem tavaly téliben volt, szerintem nagyon jól fogott. Ajánlom azt

is mindenkinek.

• Hozzászólások 714
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Hozzám a falken használtan került a felniken,de az sajna nem volt peremvédős,és ez látszik a felnin.A strapabírásáról igazán nem tudok írni,mert csak 4 hónapot volt fenn,az is szolid használat mellett.

Elküldve

Kess Ok, gumát el tudod adni gyorsan, ha normál áron akarod...

THX Pista, csak nekem a gyári rugókkal nagyon nem tessik.... Tegnap meg azért volt off egész nap a teló, mert reggel kapott egy utolsó szundi impulzust és utána rohantam el otthonról :)

Elküldve

Írjál bazsnak, talán tud neked Eibach-ra jó árat mondani

thx a tanácsot, de úgy néz ki most jön bele jamex :)

ha mégse jönne össze, akkor mejek bazshoz :wink:

Elküldve

nem veszlek el, ne reménykedj! :)

ha már nyilt lapokkal jáccunk és nem veszel el,akkor dobj meg plz eibach rugó árakkal 60/40 gsi ala 92 c20xe :wink: :)

Elküldve
ha már nyilt lapokkal jáccunk és nem veszel el,akkor dobj meg plz eibach rugó árakkal 60/40 gsi ala 92 c20xe :wink: :)

ez itt off, küldök PÜ-t

Elküldve
thx bazs :wink:

kess bácsi nem tom érdekel-e de van 80ért 215/40es toyo pro t1s guma, szumma 10e-t futott :!:

de annyiért újat lehet venni....

esetleg csere 205/45-el?? 8)

Elküldve

Én a két garnitúra híve lettem. Mivel nem lehet közlekedni olyan felnivel+gumival, amivel királyul néz ki a verda, ezért muszáj egy gyári garnitúra a "hétköznapokra". Ahogy a lóvé engedi, lesz brutál felni, de csak hétvégékre, találkozókra.

Nálam a WRD Adamas a csúcs felni elől 9x18, hátul 10x18 méretben, ET 12-vel. 8)

Kép itt róla :

http://www.rieger-tuning.de/de/Modellshow/...Calibra/201.pdf

Elküldve
Én a két garnitúra híve lettem. Mivel nem lehet közlekedni olyan felnivel+gumival, amivel királyul néz ki a verda, ezért muszáj egy gyári garnitúra a "hétköznapokra". Ahogy a lóvé engedi, lesz brutál felni, de csak hétvégékre, találkozókra.

Kép itt róla :

És minden 5. nap felni le felni fel .... :)

Elküldve

Kép itt róla :

Most néztem Nekem is hasonló felnim van csak nem peremes :)

Elküldve

A WRD-nek ilyen méretbn darabja kb. 700 euro, tehát közel 175.000 forint. Így egy garnitúra 700.000 Ft és akkor még nincs rajta gumi... :shock:

Ennyiért már Calibrát lehet venni! :?

Elküldve
A WRD-nek ilyen méretbn darabja kb. 700 euro, tehát közel 175.000 forint. Így egy garnitúra 700.000 Ft és akkor még nincs rajta gumi... :shock:

Ennyiért már Calibrát lehet venni! :?

Csak a pontosság kedvéért: 9x18 WRD Adamas 791, 10x18-as pedig 811 euro. (Legalább legyen valami haszna is, hogy megvettem a 2005-ös Rieger katalógust.)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.