Stock16v Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Elég sokat megyek hosszú távon az autóval, és azért a kényelem is számít. Nem akarom túl kemény legyen. Ez így szolíd és egy kicsit sportosabb lesz. Azért jobban fog mutatni mint a 195/65 R15. Meg most ehhez a felnihez roppant kedvező áron jutok hozzá (18.500/db). Köszi a válaszokat. Bazsó Így már értem. 195/65 r15-től mindenképpen jobb lesz,és ha ilyen áron tudod megvenni az tényleg jó. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazso Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Sziasztok! Mi a véleményetek a Dezent felnikről? Érdemes venni? Minősége? Bazsó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitt Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 ő izéé a rendőrfelni ami csillagküllős lemezfelni honnét szerezhető be és mennyiért kb?? köszi hello Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 ő izéé a rendőrfelni ami csillagküllős lemezfelni honnét szerezhető be és mennyiért kb?? köszi hello Lehet találni de az dög nehéz :) Viszont masszív is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 ő izéé a rendőrfelni ami csillagküllős lemezfelni honnét szerezhető be és mennyiért kb?? köszi hello multkor láttam egyett bontoban (tavaj dec eleje) borsos áron 55e 4db :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 hát izé 55 ezerért inkább alut veszek nem is tul ocskát 55ért megtarthatják maguknak az is tuti:DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Én 15-ért vettem a 4 rendőr felnit. :) És jók, nem ütnek, nem kell rá nagy súly, a gumis meg is volt lepődve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pitt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Én 15-ért vettem a 4 rendőr felnit. :) És jók, nem ütnek, nem kell rá nagy súly, a gumis meg is volt lepődve. honnét vetted?? és többet nem tudsz már?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 honnét vetted?? és többet nem tudsz már?? Netes havertól, és nem. Ennyi volt neki is, de hogy a gyerek honnan vette... Gondolom netről. Ki kell fogni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Hello skacok! Kellen egy kis segítség! Ebayon nézeget egy felnit http://cgi.ebay.at/ALUFELGE-6x14-LK-4x100-...1QQcmdZViewItem ezt itt 3db vadi uj! 1db meg kiesett a kezéből meghorpatt mi a vélemény! javítható- görgözhető vagy felejtős a dolog! segítsetek mert mar csak 2 óra van a licitből!!!! Dénes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Hello skacok! Kellen egy kis segítség! Ebayon nézeget egy felnit http://cgi.ebay.at/ALUFELGE-6x14-LK-4x100-...1QQcmdZViewItem ezt itt 3db vadi uj! 1db meg kiesett a kezéből meghorpatt mi a vélemény! javítható- görgözhető vagy felejtős a dolog! segítsetek mert mar csak 2 óra van a licitből!!!! Dénes Hát ha egy leejtéstől ekkora sérülés lesz rajta, akkor nemtom hogy a budapesti utak mit művelnek majd vele... De inkább kédezd a Bazst, hogy jó felni-e, az többet számít, mint az én okoskodásom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Hát ha egy leejtéstől ekkora sérülés lesz rajta, akkor nemtom hogy a budapesti utak mit művelnek majd vele... De inkább kédezd a Bazst, hogy jó felni-e, az többet számít, mint az én okoskodásom. :) Hát elvileg azert egy gumi nagyon sokat tompit az utesen! most az a kerdes hogy javithato vagy sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Hát elvileg azert egy gumi nagyon sokat tompit az utesen! most az a kerdes hogy javithato vagy sem! Ha csak ennyi, sztem igen.. de a minőségét pasz... nekem egy rohadt kátyú tett be még tavalyelött.. EZT megtudták csinálni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május1, 2006 Megoszt Elküldve Május1, 2006 Sziasztok! Nos a hétvégén vettem a Manta alá 9*17-es Borbet felniket. De mivel a Manta 4*100-as lyukosztású, és ilyen lyukosztással nehéz ekkora felnit kifogni, ráadásul tuti drága, ezért 5*120-ast vettem. Nos, a kérdés a következő: az agy és a felni közzé a kiosztás módosító pogácsa tunning-, esetleg gumis üzletben beszerezhető-e, vagy kell egy jó esztergályos cimbora, aki lefaragja, esetleg ha megvette had vigye alapon szerezzek a kocsi alá BMW fékeket, ami egyfelől jobban harap, másfelől passzol a csavar is? Ez utolsó lenne a végső megoldás, mivel most Rekord hűtött tárcsák kerülnének alá, aminek azért már jóval jobb a fékhatása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Én nemrég adtam el a 9.5 X 17-es Azev A-t 4X100-al... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Sziasztok! Nos a hétvégén vettem a Manta alá 9*17-es Borbet felniket. De mivel a Manta 4*100-as lyukosztású, és ilyen lyukosztással nehéz ekkora felnit kifogni, ráadásul tuti drága, ezért 5*120-ast vettem. Nos, a kérdés a következő: az agy és a felni közzé a kiosztás módosító pogácsa tunning-, esetleg gumis üzletben beszerezhető-e, vagy kell egy jó esztergályos cimbora, aki lefaragja, esetleg ha megvette had vigye alapon szerezzek a kocsi alá BMW fékeket, ami egyfelől jobban harap, másfelől passzol a csavar is? Ez utolsó lenne a végső megoldás, mivel most Rekord hűtött tárcsák kerülnének alá, aminek azért már jóval jobb a fékhatása. Tudtommal a 4x100-ról az 5x120-ra való átalakító pogácsa annyira nem lesz elterjedt. Csak onnan gondolom hogy amikor én kerestem a felnimet sokat nézegettem az ebay-en ilyesmiket és ez például nem is volt 1álltalán. A másik hogy ha találsz is az legalább 25mm-es lesz,és szerintem a 9col széles felnid eleve kis et-vel készült,és a kettő 1ütt azt fogja eredményezni hogy iszonyatosan kifog állni a kaszni alól. Úgyhogy én a második gondolatodat jobbnak találom.(ha kivitelezhető és nagyon zsebbenyúlós) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Kösz szépen az infót. Elvileg a Manta szélesítés alá a 13'' széles felni még befér (a képek csak ilusztrációk, ez már nekem is dúrva, mellesleg a hátsó szélesítés még plusszban is szélesítve van). Tehát talán a 9'' pogácsával még oké. Már felvettem egy esztergályos cimborával a kapcsolatot, majd lefaragja a pogácsákat, haveri áron. Egyelőre emellett a megoldás mellett török pálcát, aztán ha nem jönne össze, majd valamit még variálunk. Akkor a lényeg, hogy ilyen átalakító forgalomban nem igazán található, ne is keressek. Mégegyszer kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Igazán nincs mit! :) 1ébként ezt csak én gondolhatom hogy technikailag valami oknál fogva, 4x100ról 5x120ra nem létezik átalakító,mert hallottam már az ellenkezőjét is. De én még sohasem láttam mégcsak képen sem. 5x130ra vagy 5x100ra létezik ez tuti de én még Opelt sohasem láttam mondjuk Bmw kerekekkel. 5x100ra 5x130ra és több 5lyukasra nincs is lehetőség most sem az ebay-en. Amúgy szépek a kerekek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Az biztos, hogy szépek, elég hamar beléjük szerettem. :) A tőcsavar méreteket még nem adtam meg a srácnak, de remélem, hogy simán ki tudja faragni. Egyébként én már láttam BMW felniket Opel alatt, ezért lelkesedtem fel én is. Íme. Egyébként ha jól emlékszem, akkor elől 8.5", hátul pedig 10". De hogy hogy lett felrakva, arról sajnos nem tudok semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Igen ez tényleg annak tűnik. :) A manta-kat csinálták 5ös lyukosztással vagy csak 4essel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 A manta-kat csinálták 5ös lyukosztással vagy csak 4essel? Hát, ehhez valami hozzáértőbb véleménye kellene. Eddig élőben csak négyes lyukosztásút láttam, de képen láttam már rallye változaton ötcsavarost is. De hogy az gyárilag olyan-e, arról semmit sem tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 Hát, ehhez valami hozzáértőbb véleménye kellene. Eddig élőben csak négyes lyukosztásút láttam, de képen láttam már rallye változaton ötcsavarost is. De hogy az gyárilag olyan-e, arról semmit sem tudok. Ez nagyon komoly szerkezet! :) Ha jól tudom az Opel pályafutása során 1 rally vb-t tudott megnyerni azt is mantával. De ez már off is. :) Mind1 sok szerencsét az átalakításhoz és ha kész 1képet tegyél fel légyszi! :( Ja meg szívesen segítek ha tudok bármiben! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május3, 2006 Megoszt Elküldve Május3, 2006 5x130ra vagy 5x100ra létezik ez tuti de én még Opelt sohasem láttam mondjuk Bmw kerekekkel. Pedig láthattál volna, BMW-ből is van 4x100-as, csak a központfurata más... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 én még Opelt sohasem láttam mondjuk Bmw kerekekkel. Akkor jól nézd meg az én kis kocsikámat. :) 15X7-es BMW Bavaria felnik ET 12-vel. 4X100-as osztókörrel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május11, 2006 Megoszt Elküldve Május11, 2006 Csak jelzem, hogy a Rekordomon is BMW kerekek vannak ET13-al. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts