J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Minden szakmának vannak árnyoldalai :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Bírta, megcsinálta de nagyon magas lett...nagyságrendekkel jobb mint volt de sztem ez a másik véglet. Gondolom azért süppedni is fog még... Amúgy érdekes volt hogy astrával mentem egy 5 ajtós frontera mögött és nagyon nagynak tűnt :lol: Belülről nézve nem ilyen nagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Ejha! Őszintén szólva nem néztem volna ki ennyit egy Fronterából, pláne ilyen félig-meddig utcai gumikkal... most nagyot nőtt a szememben a típus (eddig valahogy mindig afféle szalonterepjárónak tartottam, amelyik jó messze van a Land Rover/UAZ féle hardcore vasaktól) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Igazából csak a diffizár hiányzik belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Kapott ma egy kis sarat :) -a képek nem túl látványosak. Rá kellett jönnöm hogy ezek a gumik semmit sem érnek...majd keresek rá valamit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 az első képen jól látszódik hogy jól sikerült a szántás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 az első képen jól látszódik hogy jól sikerült a szántás :) Aztán mentek fát lopni az erdőbe... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Kell a léc a kapuhoz :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Kell a léc a kapuhoz :w00t: akkor viszek gyalut is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 Oldalfalsérülés...defekt...majd holnap kiderül hogy javítható-e...sosem lesz vége ennek a szériának :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Oldalfal elmegy még.viszont kiderült h miert enged le a kerék 2 hét alatt.4kerékböl 3 defektes volt. A negyedik csak azért nem mert az egy hónapja volt. Összesen 3 szög és 4 csavar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Oldalfal elmegy még.viszont kiderült h miert enged le a kerék 2 hét alatt.4kerékböl 3 defektes volt. A negyedik csak azért nem mert az egy hónapja volt. Összesen 3 szög és 4 csavar... Lassan barkácsboltot nyithatsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Lassan barkácsboltot nyithatsz :D :omg: :D Gelko! Oldalfallal mi történt??? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2012 Megoszt Elküldve Január24, 2012 Kis nyírás van rajta de a gumis szerint elmegy még...szerintem nem :) Nem tudom mikor sérült. Műlthéten kapott egy éles padkát parkoláskor - egyik kő élesen kiállt oldalra. Lehet h terepen valamikor. Az biztos h nem vasárnap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Baromi szép táj, nem túl nagy hó (Pest megye) 5 személlyel sima ügy. Letaposott részről lementem a szántásba és ott sem volt gond...bár egyszer leért az alja az autónak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Ma is volt túra...még mindig szép a hó, láttunk kb 20 őzet és pár nyulat.... Hogy hiba is legyen fix 1200-1500 az alapjáratom Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 Ma is volt túra...még mindig szép a hó, láttunk kb 20 őzet és pár nyulat.... Hogy hiba is legyen fix 1200-1500 az alapjáratom nekem is meg kellene tanulnom fotókat feltölteni.....nekem a speer-t sikerült szétrugnom szombaton odahaza az erdőben. volt olyan helyzet amikor a szélvédő közepéig ért a hó.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Ma is volt túra...még mindig szép a hó, láttunk kb 20 őzet és pár nyulat.... Hogy hiba is legyen fix 1200-1500 az alapjáratom meguntad,hogy eladod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 nem, csak pénz átcsoportosítás lenne...használtautón nincs még fent mert nincsenek rendes képeim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 nem, csak pénz átcsoportosítás lenne...használtautón nincs még fent mert nincsenek rendes képeim. pl. veszel egy caravan b omit.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 de ja vu :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 2 évre ismét van műszaki :) és kék matricát kapott úgyhogy azzal sincs gond. Ennek örömére kapott ma egy kis sarat....iszonyatosan át van ázva a talaj...egyszer sikerült úgy besüllyedni hogy nagyon para volt a kjövetel :D nagygázas hinta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts