kori Elküldve Október27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október27, 2011 Motor kivéve,hengerfej levéve,minden beleérve mindenbe...másik komplett motor átfüz ebbe a blokkba,ha nincs baja... Szíjszakadás volt? Legalább Opel motor kell bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Szíjszakadás volt? Legalább Opel motor kell bele? Nem volt szakadás és a vezérlés is jól lett összerakva...valószinűleg csapágyas lett az olajcserétől és nagyobb lett a mozgása a dugattyúnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október28, 2011 Nem volt szakadás és a vezérlés is jól lett összerakva...valószinűleg csapágyas lett az olajcserétől és nagyobb lett a mozgása a dugattyúnak Ne haragudj, de neked nagyon nincs szerencséd az autókkal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Ne haragudj, de neked nagyon nincs szerencséd az autókkal ;) tudom:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Kiváncsiságból a lefújnám azt a gallyfogót azzal a hogyishívják gumisprayel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Kiváncsiságból a lefújnám azt a gallyfogót azzal a hogyishívják gumisprayel... :lol: te barbár.amúgy feketén is jol néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 te barbár.amúgy feketén is jol néz ki Feketére gondoltam, igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Kiváncsiságból a lefújnám azt a gallyfogót azzal a hogyishívják gumisprayel... ;) Az első faág lekarcolná róla... :lol: Azért az nem ilyesmire van kitalálva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Vegyes fogyasztás 11.2. Kapott ma egy minimális sarat a pilisben...hátsókerékhajtással nagyon szépen áll keresztbe az autó :lol: Összkerékkel jön megy de a gumi nem nagy szám a fronterán...(nem is Mt-s gumi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Vegyes fogyasztás 11.2. Kapott ma egy minimális sarat a pilisben...hátsókerékhajtással nagyon szépen áll keresztbe az autó :lol: Összkerékkel jön megy de a gumi nem nagy szám a fronterán...(nem is Mt-s gumi) Megy az betonon is ;) a fogyi az korrekt :lol: nälam 11 pälya 14 väros es akkor finomkodok :) de a (jeep cherokee) 4000ccm megkeri az övet :P egy difit mär szakitottam majd osztomüvet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 jó de ez 2.2-es gyerekmotor....gyenge bele...bár a Blazer sem tűnt erősebbnek, de abban a nyomaték ami nagy..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 neked milyen gumid van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 neked milyen gumid van ? 265/75 r15 cooper de mar kelluj tavaszra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Ki akartam venni a vezetőülést, mert ki van seggelve és megy kárpitoshoz. Borítás levesz, elől két csavar kikap, majd megyek hátra és látom hogy torx fejű csavarok vannak. Nagyon örültem...holnap veszek dugókészletet hozzá. 100% opelben ilyet nem láttam még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 pedig de. már az Astra F be is ilyen volt.... ( ugyemlékszem ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 pedig de. már az Astra F be is ilyen volt.... ( ugyemlékszem ) Azt nem tudom, de nem ilyen hanem olyan amit dugókulccsal lehet...szóval nem süllyesztett hanem kiálló :D Láma vagyok de nem tudom másképpen mondani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 http://www.kephost.com/images4/2012/1/4/gs...us9zbz2w8qp.jpg nem erre gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 http://www.kephost.com/images4/2012/1/4/gs...us9zbz2w8qp.jpg nem erre gondolsz? ilyen kell nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 ilyen kell nekem :lol: pl : http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=e-torx&pt=3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2012 Megoszt Elküldve Január6, 2012 Sikerült ma vennem egy készletet, remélem jó lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Jó lett, holnap megy kárpitoshoz az ülés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Jó lett, holnap megy kárpitoshoz az ülés :D Bírni fogja a kárpitos a fingszagot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Bírni fogja a kárpitos a fingszagot? :lol: Minden szakmának vannak árnyoldalai :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts