Dark Angel Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ha a Volvo vezérműszíj csere drága, akkor felejtsd el a Fronterát is :lol: A gömbfejek, szilentek sokkal drágábbak, és sűrűbben is kell, mint egy személyautóra. Egyébként a futómű, motor, váltó, fék stb nem Opel benne, hanem Isuzu. A japán alkatrészárakról meg azt hiszem nem kell semmit mondanom. :) A gumik is sokkal drágábbak. Egy belépő gumi (235/60R16) is 30~40e-nél indul. Emlékeim szerint a 3.2-es Isuzu motoron a vezérlés cserét nem úszod meg 150e alatt. A fékbetét/tárcsa is 2-3x drágább mint az omegára. Ha mindenáron terpjárózni akarsz, javaslom inkább a Chevy Blazer S10/GMC Jimmy változatot. A futómű/fék alaktrész kb annyi mint az Omegára. A 4,3-as motor nem eszik többet mint az Opel 3.0 V6-ja. Vezérlés problémáid nem lesznek, mert alulvezérelt-felülszelepelt a motor, azaz se szíj, se lánc. Ezeken még javarészt 15"-os kerék van, amire már 20-25e-ért lehet gumit kapni. Amíg közúton használod, a fenntartása 10-15%-al magasabb mint az Omegájé, de ha terepezel, ez a szám elmehet a csillagos égig... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2007 Tudom, hogy a fronterához 50e egy féktárcsa, 10e a légszűrő. A vezszíjat nem találtam meg az árlistában. De ezek után elhiszem, hogy az is horror. A terepjárók közül igazából ez tetszik nagyon, ráadásul elég jó az ára is a konkurenciához képest. A vége az lesz, hogy vagy b2 omi vagy marad a mostani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Tudom, hogy a fronterához 50e egy féktárcsa, 10e a légszűrő. A vezszíjat nem találtam meg az árlistában. De ezek után elhiszem, hogy az is horror. A terepjárók közül igazából ez tetszik nagyon, ráadásul elég jó az ára is a konkurenciához képest. A vége az lesz, hogy vagy b2 omi vagy marad a mostani. Szerintem nagyon állat a mostani a verdád én biztos megtartanám a helyedben. Pláne hogy mennyit foglalkoztál vele. Amikor feltetted még én is komolyan elgondolkoztam egy csere lehetőségén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Szerintem nagyon állat a mostani a verdád én biztos megtartanám a helyedben. Pláne hogy mennyit foglalkoztál vele. Amikor feltetted még én is komolyan elgondolkoztam egy csere lehetőségén. Húúú de nehezen tudnálak elképzelni egy omiban! :) Kori!Amúgy miért gondolkodtál el a cserén?Helyszűke miatt? :lol: A tiéd nagyon szépen tuningolt és rendben tartott gépezet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ha a Volvo vezérműszíj csere drága, akkor felejtsd el a Fronterát is :lol: A gömbfejek, szilentek sokkal drágábbak, és sűrűbben is kell, mint egy személyautóra. Egyébként a futómű, motor, váltó, fék stb nem Opel benne, hanem Isuzu. A japán alkatrészárakról meg azt hiszem nem kell semmit mondanom. :) A gumik is sokkal drágábbak. Egy belépő gumi (235/60R16) is 30~40e-nél indul. Emlékeim szerint a 3.2-es Isuzu motoron a vezérlés cserét nem úszod meg 150e alatt. A fékbetét/tárcsa is 2-3x drágább mint az omegára. ez áll a Frontera I-re is ? ott mintha barátibb lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 ez áll a Frontera I-re is ? ott mintha barátibb lenne Passz. Frontera I után nem nyomoztam. Amelyikben Opel motor van (C20NE, 2.3 D stb) azt biztos nem lehet drága fenntartani motorikusan. A fék meg futómű kérdésében meg kellene kérdezni valami alkatrészforgalmazót, de biztos olcsóbb a II-nél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január3, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2007 A FronteraI-nek nem tetszik a belseje, és eléggé hiányos a biztonsági felszereltsége. De néha tényleg szűk az Omi, mert berakom a babakocsit a csomitartóba és más akkor be sem fér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 Ha a gázt kidobod, befér. :lol: :) :) A sokmilliós spórolásból meg 20 évig autózhatsz benzinnel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 De néha tényleg szűk az Omi, mert berakom a babakocsit a csomitartóba és más akkor be sem fér. Hmmm? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január3, 2007 Megoszt Elküldve Január3, 2007 A FronteraI-nek nem tetszik a belseje, és eléggé hiányos a biztonsági felszereltsége. De néha tényleg szűk az Omi, mert berakom a babakocsit a csomitartóba és más akkor be sem fér. Kori: Két hétre kölcsön adom a Vecit az Omiért és nézd meg elfértek-e benne :lol: én meg addig szokom az Omegát, úgy is azt szerettem volna, Dark még talán emlékszik rá mennyit kérdezgettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2007 Koszi a felajánlást, de kombit nem akarunk. Abban az omiban nincs motor vagyis beszart és kiszedték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Koszi a felajánlást, de kombit nem akarunk. Abban az omiban nincs motor vagyis beszart és kiszedték. Az nem téma,klubon belül intézünk valami bika mocit hozzá! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Itt egy donor az Omegához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Koszi a felajánlást, de kombit nem akarunk. Pedig a Vectra Caravanba elég sok minden defér :lol: nemrég az akasztós szekrényemet fektettem bele pár napja az ágyamat + számítógép asztal szétszerelés nélkül :) na jó volt már hogy előrébb húztam a székt hogy le tudjam csukni a hátulját. :) tudom ez már kicsit OFF sorry De a Campo nem tetszik az még belevaló járgány ugye Keresztapa? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 De néha tényleg szűk az Omi, mert berakom a babakocsit a csomitartóba és más akkor be sem fér. de ha az omi kicsi akkor a caravanok maradnak az opelok közül...a B2sem sokkal nagyon -vagy csak nagyobbnak tűnik nemtom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 nemtom.... Akkor miért szólsz bele? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Akkor miért szólsz bele? :lol: :) azért h növeljem a hozzászólásaim számát...az nem baj h nincs értelme csak szaporodjanak.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
under Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 sziasztok,tud valaki segiteni nekem?hol talalhato 1- 1997 frontera sport-on a hűtőviz le eresztő csap?????!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október7, 2007 Ide nem jár sok Fronterás, de van egy fórumuk az index.forumon. Talán tudnak segíteni, igaz ott sincs nagy tolongás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 sziasztok,tud valaki segiteni nekem?hol talalhato 1- 1997 frontera sport-on a hűtőviz le eresztő csap?????!!!!!! hali ! Kérdezd meg sztem Red Devil-t neki is ilyen Fronterája van...-talán a klubból egyedül.... irhatnál pár sort a Fronterádról mert nagyon érdekel a típus és hallottam már hideget-meleget róla :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október8, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október8, 2007 Amit én tudok, hogy az alkatrész elég drága hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Okta Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Sziasztok! Kérdésem lenne. Van ugye a Campo, ami valami Isuzu klón, állítólag a dízel motor igen takarékos, ahogy elnézem az autó azért tud rohadni. A kérdés az, hogy van Campo 2.3 benzines motorral is. Ez is Isuzu motor lehet, vagy valami normális Opel? Erre vagyok rákattanva... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február28, 2008 Szia. Van két Campo prosim is, de egyik sem ír benzines motorról, csak dieselről. Mivel az opelnek akkortájt nem volt 2.3-as motorja, így sztem is Isuzu motor. Sztem csak akkor vegyél ilyen jellegűautót,ha szükséged van rá, mert japánosan drága hozzá az alkatrész. Pl frontera 3.2 légszűrő 10e forint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Okta Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Sziasztok! Kérdésem lenne. Van ugye a Campo, ami valami Isuzu klón, állítólag a dízel motor igen takarékos, ahogy elnézem az autó azért tud rohadni. A kérdés az, hogy van Campo 2.3 benzines motorral is. Ez is Isuzu motor lehet, vagy valami normális Opel? Erre vagyok rákattanva... :D Felhívtam a csókát, valóban Isuzu motor van benne. Most esett át komplett felújításon a motor - hogy ez most jó vagy rossz, mindenki döntse el maga. 750-et mondott, azt hiszem. Ennyiért még egy darabig árulni fogja szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts